Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:A ja się bardzo cieszę że Bree i Mersiak są tu z nami
Mam nadzieję że jak najdłużej
Podziwiam Was dziewczyny!!!!!!!!
Gdyby nie takie osoby jak Ty i reszta ekipy tutaj to by mersiak i mnie tu nie bylo
dzieki bogu i losowi ze "zapisalam sie" do tego forum bo nie wiem jak znioslabym te strate bez waszej pomocy... mam ogromne oparcie w moim Konradzie ale to co innego...
Jestescie zajebiste!aanaa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja dostałam od lekarza, przed staraniem o ciążę zrobiłam to badanie bo jest ważne. Wynik wyszedł w górnych granicach normy ale był za wysoki jak na ciążę. Od tego czasu biorę leki i badam systematycznie jak się mają moje hormony tarczycowe. Warto te badania zrobić
.
Bree lubi tę wiadomość
-
To zrobię sobie dodatkowo może jak będę robiła badania. A jakie wam zlecono badania z krwi?
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia ja TSH dostałam przed ciążą. Po dostałam tylko morfo, glukoza, mocz, toxo i ten odczyn Coombasa.
Ola a w jakiej ty masz jednostce to TSH? Czy norma nie jest do 4?? Ja miałam 2,45 i ponoc idealna.
Bree mam nadzieję, że nie będziesz beczec 24h na dobęI, że niedługo pochwalisz nam się tutaj nowym suwaczkiem.
Bree lubi tę wiadomość
-
Ja teraz dostalam TSH do powtorzenia.
Brzuch, i w sumie uda, posladki i piersi) smaruje najzwyklejsza oliwka. Nie zamierzam kupowac czegoś specjalnego na rozstepy, bo jak beda mialy mi wyjsc, to i tak wyjda;) Bez względu na to vczego będę uzywac.
O woombie slyszalam, ale ponoc ciasno zawiniety rozek lub kocyk dzialaja podobnie i bardzo pomagaja przy zasypianiu:)Bree, agnes175 lubią tę wiadomość
-
Małgorztka super ze wychodzisz , odpoczywaj kochana !
Liluuu trzymam kciuki za was
Ursa - mam zdjecie juz wstawiamWg, kalendarza z ost miesiaczki powinnam byc 7 tydzien 4 dzien , a jestem jakby 3 dni na plusie , no i oto moja dzidzia
A co do kremow to ja uzywam bio -oil juz od poczatku ciazy , wole dmuchac na zimne
ZDJĘCIE ---> http://pokazywarka.pl/rhn079/#zdjecie14539744agnes175, Nynusia, Bunia86, Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Teraz mam dobry wynik
a przed braniem leków cały czas borykałam się z wynikiem w okolicy 4
. Przed ciążami brałam dawkę 50, a w ciąży zawsze zwiększałam do 75. Napisałam już maila do mojej endo z wynikami i zobaczę co mi powie. Może zmniejszy mi dawkę? Teraz to już nie wiem, no ale wynik jest ok więc czekam spokojnie
.
Ursa, Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Oj za nerwowo tu dzisiaj, to pewnie sprawa cisnienia. A ja w pracy mam kociol a ci najlepsze mam na to mega wylane. Nie bede sie stresowac, sa inni od tego. Tak jak zawsze sie nakrecalam a terza luz, śmieje sie z tego i tyle
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ach już rozumiem. Bo myślałam, że te wcześniejsze wyniki podajesz jako złe i dlatego tak się zdziwiłam. Ja się kiedyś sie tak wystraszyłam bo w moim laboratorium w innej jednostce podawali dwa wskaźniki wątrobowe niż mnie uczyli na uczelni podawać. Dlatego o tą jednostkę zapytałam.
ola.321, Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
A ja się cieszę, bo mam 25% ciąży już
Ja do nawilżania używam tylko oliwki i tak jak dziewczyny pisały używam po kąpieli i później spaćSkóra taka fajna jest...
Małgorzatka to dobrze, że u Ciebie lepiej. Dbaj Kochana o siebie, w sumie o Was - chociaż na pewno dbasz
Próbowałam nadrobić to, co żeście napisały, ale...jest ciężko.
Szczesliwa_mamusia gratulacje, śliczny bobasekJa juz się nie moge doczekać swojej wizyty, a tu jeszcze całe 3 tyg. Ale może mój M pójdzie ze mną, bo akurat w domciu będzie. Cieszę się, bo pierwsza ciąża tak szybko przeszła, nie był ani razu. A teraz nawet wygląda jakby chętny był zobaczyć dzidziusia
A ja dzisiaj miałam w pracy mały ubaw, bo nie czułam się najlepiej i gadałam z kumpelą, bo pytała jak się czuje - a kumpel słysząc nasza rozmowę, stwierdził, tak Ci dokucza dzidzia - nie trzeba było jej bezstresowo wychowywać
Witam nowe mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 15:49
Ursa, Kaśku, szczesliwa_mamusia21, Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dziekuje kochana ! :* Tak sie ciesze , ze maluch zdrowo rosnie , mysle tylko czy nie za duzy az ten przyrost , ale nie sugeruje sie tabelkami niech sobie zdrowo rosnie
No coś ty przecież to tak na prawde nie musi byc konstans. Maluszki rosną też skokami.
Kilka dni temu z Katarzynką rozmawiałyśmy o tym, że albo moj tak szybko rośnie albo jej tak wolnoMaluszki rosną różnie. Moja koleżanka miała stres bo ona wiedziała kiedy miała owulację (lekko spóźnioną) a według dwóch USG w pierwszym trymestrze maluszek był prawie 2 tygodnie mniejszy niż powinien z OVU. I oczywiście stres. Marysia urodziła się idealnie w terminie z OM. Czyli nie owulka miała rację, nie USG a zwykły zegar biologiczny
Katarzyna87, paula1, Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość