Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Musze wybrać się do apteki po Palmers zbieram się od 2 tyg hihi zalatwialam dziś ślub 16 maja 2015
Własnie ten Palmers taki reklamowany, a czy któraś używała? Rzeczywiście taki łał?
Przeglądam zdjęcia "woombie otulacz" i dziecku na prawdę jest w tym wygodnie ;p?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 14:18
Bree lubi tę wiadomość
-
Katarzyna - ja kupiłam tego Palmersa, ale wcześniej go kupiłam niż widziałam w reklamach. Ma lekko czekoladowy "?" zapach i na początku stwierdziłam że super, potem mnie denerwował a teraz używam i jest ok.
Czy jest dobry - nie mam pojęcia. Ja poszłam do apteki zapytałam co mają i wybrałam jako jeden z wielu . Dobrze się rozprowadza i wchłania więc jak dla mnie na tą porę jest ok.Bree, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
witajcie ja dziś pół dnia poza domem ojj jak ja to uwielbiam
wróciłam właśnie z zakupów mój mąż ma dziś urodzinki i szykuję jakiś super obiadek dla niego nic mu takiego nie kupowałam bo w sumie to w tym roku dostał najpiękniejszy prezent urodzinowy "wiadomość o ciąży"
cieszy się jak szalonyUrsa, Bree, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka strasznie CI współczuję! Ale to w zasadzie dobrze, że Ci to zapalenie żołądka teraz wykryli. To cholerstwo potrafi nieźle namieszac. Mojemu dziadkowi lekarz oprócz leków kazał jeść dużo surowej cebuli. Podobno stwarza nieodpowiednie środowisko do rozwoju bakterii, która zapalenie wywołuje.
Nynusia no to wielkie odliczanie niedługo będzie
Bree lubi tę wiadomość
-
Kasia nie masz jeszcze dzieci?
Pytam czy widziałaś jak noworodek tymi łapkami kreci, biedne nie potrafi ich opanowac i często sie wybudza, a bo się lapkąstrzeli, a to odruch moro sie pojawi. Noworodki lubią ciasno, bo w brzuchu miały ciasno. Tu masz troche ładniejsze http://otulacz.pl/Bree lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Odnośnie tej wpadki... tam jest drugie dno, ktoś kto stracił ciąże może mieć strach przed drugim dzieckiem. Ja tak zrozumiałam tą historię.
a powiedzcie czy używacie już balsamów na rozstępy???
Wiem że jeszcze to może za wcześnie ale ja ostatnio kupiłam sobie balsam przeciw rozstępom .
Ja zakupiłam balsam PalmersBree lubi tę wiadomość