Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
To chyba też kupię ten palmers
Nynusia wrote:Hihi jasne zapraszam
Ty tak nie zapraszaj, bo jak 85 mamusiek Ci przyjdzie to napoi bezalkoholowych Ci braknie
Ursa wrote:Katarzyna a ten otulacz ma na celu uspokojenie dziecka? Czytałam o tym, że ucisk w odpowiednie miejsca uspokaja zwierzęta i autystycznych ludzi.
Sama nigdy takiego nie widziałam, nie mam dzieci, dlatego się dopytuję
Bree wrote:a ja wtedy pilam, i dziecko bylo zdrowe i ja tez, oczywiscie to byly jaies 3 lampki na tydzien, nie wiecej, no ale....
Po 3 lampkach to ja banie miałam, że hej
Bunia86 wrote:Dziewczyny a Wy dostałyście skierowania od lekarza na badanie tsh? Bo ja tego nie mam zaleconego. czy to się robi tylko przy jakiejś chorobie?
Prywatnie w diagnostyce robiłam.
szczesliwa_mamusia21 wrote:http://pokazywarka.pl/rhn079/#zdjecie14539744
Czy tylko ja widzę ręce i oczy?
---
Ja robiłam betę 3 razy w tej ciąży i tyle się namartwiłam, że szkoda mówić (we wcześniejszej bardzo mały przyrost). Powiedziałam sobie, że mimo iż trochę mnie korci, żeby iść (wcześniejsze 3 miałam na skierowanie, teraz musiałabym zapłacić) to nie mam zamiaru. Beta rośnie jak chce, raz wolniej raz szybciej. A czasami okazuje się, że nic złego się nie dzieje.
U mnie między 1 a 2 badaniem wzrost był na poziomie 218%, potem 138%, więc prawie o połowę mniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 15:58
Bree, Bunia86, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Dziewczyny a Wy dostałyście skierowania od lekarza na badanie tsh? Bo ja tego nie mam zaleconego. czy to się robi tylko przy jakiejś chorobie?
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Haha pobawiłam się trochę 'super' kalkulatorem belly HCG
Jakie wioski? Wzrost bety między 2 a 3 badaniem wyniósł 138%
Żeby utrzymać ten wzrost teraz moja beta powinna wynosić....uwaga (werble) 7.000.000 (słownie 7 milionówUrsa, ola.321, Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Katarzyna -
mnie kalkulator belly doprowadził do strachu bo powyżej 18tys liczył że powinno przyrastać 100% co dwa dni a ja tak nie miałam
.
Małgorzatka wtedy podesłała mi rozsądny kalkulator i się uspokoiłam.
Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:A ja nie przedłużyłam abonamantu premium i już nie widzę procentów
.
Ursa a ile jest u Ciebie? bo ja będę miała podobnie
26%
A ja w ogóle chciałabym powiedzieć że opisy na belly nie zgadzają się z faktem są wyprzedzone o tydzieńWięc niech sie nikt nie martwi jeśli według tego co tam wypisują co tydzień dzidziuś jest mniejszy
Ja bety w ogóle nie robiłam w tej ciążyMnie stresowało nawet pobieranie krwi do badania. Dla mnie to były 4 dni wyjęte z życiorysu.
ola.321, Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:To pewnie ja mam z 25%
, rany w poniedziałek mam wizytę i już częściej o tym myślę
Ja mam równo 3 tygodnie do wizyty. Ale cały czas się zastanawiam nad tym usg prenatalnym. Ja według OM jutro mam 11t0d i najwyższy czas żebym podjęła decyzję i sie zapisała... Ale no nie wiem czytając jaką panikę sieją te badania u wrzesniówek tchórzęBree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Ursa - zdecyduj na spokojnie
, ja nawet nie brałam pod uwagę tego żeby nie iść... właśnie też zaglądnęłam do wrześniówek i widziałam że są na tym etapie i trochę emocji mają. Mimo wszystko ja idę
.
Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
O kurcze gdzie widzisz oczka ?
Mi lekarz mowil , ze tak jak jest zdjecie i po prawej to koleczko to tam sie zaczyna pepowina i od prawej jest glowka , jak monitor przewroce w lewo to tak z gory na dol wtedy widac dzidzie , ja sobie tylko mowie gdzie jest co , ja widze nozki hehe ale nie wiem czy dobrze patrze .
No to super , juz jestem spokojna , dziekuje :*
Uwielbiam te forum ! Tyle wsparciaUrsa, Bree, ola.321, Kaśku, Bunia86, Małgorzatka lubią tę wiadomość