Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:Bylam dzisiaj w miejscu gdzie bylo milion kobiet z wozkami i dwa miliony brzuchatych kobiet...dalam rade (y)
I wiecie co? Ja tez niedlugo bede brzuchata!
Bree, jestem z Ciebie dumna! Z takim nastawieniem szybko będziesz miała pokaźny brzuszek.Bree lubi tę wiadomość
-
miska2503 wrote:hej dziewczyny mam pytanie mam dzisiaj temperaturę 38 C na dodatek mnie tak połamało, że nie mogę chodzić czy mogę wziąć appap?
EwelKa wielka, miska2503, Bree lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Bylam dzisiaj w miejscu gdzie bylo milion kobiet z wozkami i dwa miliony brzuchatych kobiet...dalam rade (y)
I wiecie co? Ja tez niedlugo bede brzuchata!Kasia82, Mo_niczka, Bree lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a jak Wasze brzuszki? U mnie niby wczesna ciąża,ale brzuch mam jak balon. Dziś kupiłam spodnie i spódnicę z pasem i myślałam, że jeszcze będą na mnie wisieć, ale brzuchol taki wzdęty, że spokojnie mogę już nosić. Aż się boję jak będę wyglądać pod koniec.
Magnosia, Bree, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Dziewczyny, a jak Wasze brzuszki? U mnie niby wczesna ciąża,ale brzuch mam jak balon. Dziś kupiłam spodnie i spódnicę z pasem i myślałam, że jeszcze będą na mnie wisieć, ale brzuchol taki wzdęty, że spokojnie mogę już nosić. Aż się boję jak będę wyglądać pod koniec.
Kasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
miska2503 wrote:właśnie łyknęłam, jak nie przejdzie to będę musiała iść do lekarza ale strasznie się zestresowałam przez to wszystko
miska2503, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj znowu komediowo tym razem odświeżan starsze i zamiana ciał
Poprawiają mi humor takie filmy . Ostatnio też oglądnełam wszystkie części i kto to mówi i wpadkaKasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
Dobranoc i chciałabym żeby wszystkie dziewczyny tu pisały . Wiem że jest nas dużo i Ciężko o jedno zdanie zawsze będą jakieś spięcia do tego jeszcze nasze hormony
ale kurde ja chcę wiedzieć co u Was!!!
Śpijcie smacznieNynusia, Bree, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:No to zajebisty lekarz z powołania wręcz
Ale mama też nie mądra eh no ale cóż jak się człowiek na swoich błędach nie nauczy tak koniecważne że dzidzia zdrowa . Ja na swoim przykładzie wiem że wszystko ma wpływ tylko u innych od razu wychodzi a u innych później . W pierwszej ciąży też podpalałam . Młoda i głupia dopiero po porodzie przekonałam się co zrobiłam
I choć u mnie skończyło się tylko bardzo niską masa urodzeniową (2190) mogło być gorzej . Do tej pory pamiętam wzrok lekarza z każdej kontroli na patologii noworodka
było na szczęście minęło ale jak właśnie widzę lub słyszę takie rzeczy to mnie trzęsie dosłownie
Bree, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Dziewczyny, a jak Wasze brzuszki? U mnie niby wczesna ciąża,ale brzuch mam jak balon. Dziś kupiłam spodnie i spódnicę z pasem i myślałam, że jeszcze będą na mnie wisieć, ale brzuchol taki wzdęty, że spokojnie mogę już nosić. Aż się boję jak będę wyglądać pod koniec.
Ja też mam brzuch jak balon no i twardy, taka kuleczka mi się zrobiła, myśle, że to po części też przez wzdęciaMagnosia, Kasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej!
Ja jak się źle czułam brałam apap, lekarz też mi powiedział że apap najbezpieczniejszy.
Czekam na pomidorową zupkę, gotowaną przez męża i aż mi ślinka cieknie ( mdłości minęły koło 15 ). Kurczę, szybko ten czas leci, to już 3 miesiąc, a jeszcze 2 tygodnie i będzie czwarty... Coś tak myślę, że w czwartym będą już prawdziwe brzuszkimiska2503 lubi tę wiadomość
-
Super, chciałabym. Mi się wydawało, że już coś widać. Ale w momencie, kiedy - przepraszam, że o tym piszę - dopadła mnie okrutna biegunka 2 dni temu, mój brzucho już nie odstawał. Ale każda ma inaczej, nic nie neguję. Czekam cierpliwie na brzuszki
Ściągęłam listę zakupów do bobasa, szczerze mówiąc jestem przerażona, tyle tego!Nynusia, Bree lubią tę wiadomość