Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:Kasia82 " I
YOU" :* Bezdiesz ciocia internetowa
Kupilam sadzonki, jutro zajme sie ogrodkiem za domem, jest taka piekna pogoda
Ojej, jak mi miło, jesteś kochana! Oczywiście, że będę.
A na razie ciesz się chwilą. Wiosna nadchodzi wielkimi krokami, a wraz z nią przylatują bociany.Bree lubi tę wiadomość
-
Witam z rana. WWlasnie zajadam kanapke z twarozkiem ze szczypiorkiem, ale 2 nie wcisne. Jedna zjadlam popijam herbatka i juz dosc. Wczoraj pisałam że mam 2 kilo do przodu a rano na wadze 1,5 kilo mniej. Czyli tylko pol na plus. chyba mi sie woda zbiera na wieczor.
Bree lubi tę wiadomość
-
Witam w ten piekny sloneczny dzien!
Dddodii ja na usg widzialam cialko zolte ,ktore bylo zaraz obok fasoli. I myslalam , ze mam dwie fasolki , ale polozna powiedzial , ze to cialko zolte ,ktore sie wchlonie .Zobacze co powie gin.
Mam nadzieje , ze i u Ciebie sie wchlonie i to szybka , zebys mogla sie cieszyc spokojna ciaza
Co do jedzenia to mam czest jakies zachcianki , a juz najbardziej chcialabym zjesc grzybki w occie mojej mamy .
U mnie dzisiaj pomidorowa z ryzem -zyczenie corki
Soraya co do kawy to ja mimo , ze juz nie mam mdosci to nadal mam odruch wymiotny na sam zapach . Moze wypij sobie bezkofeinowa. Ja kupilam wrazie czego .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnysoraya wrote:Dziewczyny a pijecie kawę rozpuszczalną? Bo ja po pierwszym hafciku przestałam ale teraz bym sie chyba napila.
Soraya, ja w ogole kawy nie pije, bo nie lubie. Ale slyszalam, ze kawa w umiarkowanych ilosciach nie szkodzi. Mialam tez kolezanki w pracy, ktore kawe popijaly, wiec mysle, ze jedna dziennie mozna spokojnie wypic.Bree lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry drogie Panie to na początek miłego dnia :-* w końcu to nasze święto
ja dzisiaj idę do kina z koleżanką i na sok
wstałam z humorem dość wyspana także mam nadzieje że nic ani nikt mi nie zepsuje tego dnia
Soraya ja jeszcze z początku piłam rano ale teraz mi nie wchodzi a dwa z tym żołądkiem to nie chcę natomiast jedna czy dwie na dzień Ci nie zaszkodzi Taka z mlekiemja bardzo lubię kawę
Idę jeść jeszcze tu zaglądnę nie długo buziakiBree, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Jeśli nie ma się wysokiego ciśnienia to owszem
jedna na dzień nie zaszkodzi, jednak ja tak jak i w ciąży z corką piję inkę. Synek był baaardzo ciężkim noworodkiem, mało spał dużo płakał i jakoś tak zwaliłam na to że m.in. piłam kawę do później ciąży
córeczka była bardzo spokojna w brzuchu, większość czasu spała. Tak czy siak czasem zdarzy mi się wypić ale na codzień piję inkę
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was wszystkie mamuśki i te przyszłe i obecne:-)
Jakiś czas temu myślałam.że dołączę do Waszego grona ale jeszcze nie czas. Ale już się przyzwyczaiłam do Waszych postów i do Was że zostanę
Mam 7letniego synka 2aniołki i rozpoczynam 3cykl starań.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę szczęśliwych ciążowych miesięcy:-)Bunia86, Kasia82, FreshMm, Majlena, demi_01, Małgorzatka, Kaśku, agania, Amerie, miska2503, Bree, ola.321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam nadzieje,ze się wchłonie...tylko ze u mnie to jest na lewym jajniki...pierwszy lekarz mowil,ze to ciałko żółte...Ide jeszcze we wtorek do trzeciego gina,bo przeciez zwariować można...
Boje się tylko,ze tak często robie to usg...no ale chyba nie mam wyjścia...
Bree lubi tę wiadomość
-
Miłego dnia Kobietki dziś
Dodi a może to zwykła torbiel jest? Ja mam też na prawym jajniku. czekam czy się wchłonie.
Też chciałabym coś kupić juz ale jakoś się obwaiam, chyba jeszcze poczekam z zakupami
A kawę można pić. Spokojnie jedną na dzień słabą no ale mnie odrzuciło całkowicie więc mam z głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 10:33
Bree, ola.321 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dzień Dobry Kochane i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet, spełnienia marzeń :*
Dodi, trzymam kciuki, też mam torbiel na prawym jajniku 2,5 cm i mam ją już od 3 lat. Gdzieś czytałam, że w drugim trymestrze operują większe torbiele, także gdyby Ci zagrażała, na pewno nie zostaniesz bez pomocy - trzymam jednak kciuki, by wszystko było w porządku i by się obyło bez tego :* Pozdrawiam ciepło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 10:43
Bree, ola.321 lubią tę wiadomość
-
no ja praktycznie wszystko mam jeśli będzie dziewczynka. no może oprócz paru kosmetyków i porodowych rzeczy bo wykorzystałam no i zostawiłam na OIOMIE, gdzie córka leżała. Jeśli będzie chlopak to mam problem, bo pewna bardzo wredna osoba sprzedała moje ciuszki po synku mimo że nie tak się umawiałyśmy. Ja długo nie będę nic kupować pewnie...
Bree lubi tę wiadomość