Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już zaczęłam zakupki a jaką sprawia mi to radość!!!
No właśnie u każdej inaczej to będzie widać. Sąsiadka ode mnie z bloku miała brzusio dopiero w 5 miesiącu taki żeby było widać, że to ciązowy a moja mama chodzi i się ze mnie śmieje, że u mnie brzuszek trochę się zaokrąglił ale to na pewno w dużej mierze przez wzdęciaBree, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Kobitki, że pozwole sie wtrącić , bo ja chodze po sklepach i ciagle widze jakies super promocje ! I piekne ciuszki i wlasnie nie wiem czy nie za wczesnie to by bylo zeby kupować ale widze , ze piszecie ze normalnie robicie zakupy , a ja teraz jade na tydzien do Polski wiec na pewno bede łazić wszedzie gdzie możliwe wiec jak ? Moge robic zakupy juz bez ''wyrzutow'' ze to za wczesnie ?
A co do brzuszkow juz kiedys pisalam ze jestem bardzo szczupla , nigdy nie mialam brzuszka a teraz juz fajnie odstaje , malutki minimalny ale nawet nie da sie go ''wciagnac'' wiec jestem pewna ze to malutkie poczatki bobaskaBree lubi tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Mała Mi, ja jestem na zwolnieniu. Jak wiesz, też pracuję w szkole i powiem Ci, że najchętniej bym już została na zwolnieniu. W których klasach uczysz?
Kasiu, ja mam pierwszą klasę 6-latków. Trochę szkoda mi ich zostawić, ale to są dzieci przy których nie da się siedzieć przy biurku, troszkę się trzeba z nimi nalatać, a do tego chodzą do szkoły kaszlące i zasmarkane. Do przytulania też są pierwsze i to zwłaszcza wtedy gdy są chore
Tak sobie myślę, że wezmę to L4 może na razie tak do świąt, a później zobaczę jak będzie. Będzie cieplej, mniej chorób i mdłości może też już się skończą, to wrócę do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 22:06
Bree, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Bree, jestem z Ciebie dumna! Z takim nastawieniem szybko będziesz miała pokaźny brzuszek.
Kasia82 " IYOU" :* Bezdiesz ciocia internetowa
Kupilam sadzonki, jutro zajme sie ogrodkiem za domem, jest taka piekna pogodaKasia82 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Kobitki, że pozwole sie wtrącić , bo ja chodze po sklepach i ciagle widze jakies super promocje ! I piekne ciuszki i wlasnie nie wiem czy nie za wczesnie to by bylo zeby kupować ale widze , ze piszecie ze normalnie robicie zakupy , a ja teraz jade na tydzien do Polski wiec na pewno bede łazić wszedzie gdzie możliwe wiec jak ? Moge robic zakupy juz bez ''wyrzutow'' ze to za wczesnie ?
A co do brzuszkow juz kiedys pisalam ze jestem bardzo szczupla , nigdy nie mialam brzuszka a teraz juz fajnie odstaje , malutki minimalny ale nawet nie da sie go ''wciagnac'' wiec jestem pewna ze to malutkie poczatki bobaskaBree lubi tę wiadomość
-
Ja też się witam z rana
Mi tez juz się brzuszek zaokragla, a waga stoi w miejscu.
Jedno co mi się zmieniło to, że jakoś nie mogę patrzeć na mięso. Jadlabym tylko ser żółty albo topiony, dżem. Wczoraj mój M przyjechał rano i wieczorem go naszło i zrobił pieczone skrzydełka, to masakra, nawet zapach mnie dobijal. Ale dzień zakończyliśmy bardzo miło, troche poserduszkowalismy, bo mi też już tego brakowałozawsze myślę później czy będzie ok wszystko, no ale gin nam na razie nie zabronił.
Co do rzeczy dla maleństwa też się cały czas zastanawiam czy jeszcze nie za wcześnie, no ale później mowie jakby człowiek miał wierzyć w jakieś przesady to by do porodu nic nie kupił...
Muffinka ja wczoraj też gotowałam pomidoroweczke z ryżem bo taka miałam ochotę, dzisiaj planuje schabowe ale nie wiem czy go zjem...
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 07:08
Bunia86, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualny
-
Hej ja tez juz wstałam
Paula u mnie się przytylo 300 gram.
Od mięsa mnie odrzuca w ogóle nie mogę ciężkich rzeczy bo mecze się potem 2 dni.
Co do serduszkowania to my korzystamy półki możemy zwłaszcza ze mi ochota wróciła a ze powiem nawet ze przez wrażliwsze piersi jest o wiele przyjemniej
U mnie chyba tez dziś zawita schabowy.
Miłej niedzieli moje drogie;)paula1, Bunia86, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Nynusia to ja tez ciężkich nie mogę jeść, bo się później męczę cały wieczór wieczór. Wczoraj na drugie danie zrobilam jajko sadzone to do wieczora je czułam czułam.
Dodinka a nic Ci więcej o tym nie powiedzial? nie słyszałam o torbieli ciałka żółtego
Edit: teraz sobie w googlach wpisalam, to piszą ze może się wchłonąć ale może też nawracać. I trzeba kontrolować cały czas u lekarza... Ale to pewnie Ci gin mówiłWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:00
Bree lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualnyPaula..dziekuje,ze mi odpisałaś..
No będę gin mówił,ze ro ciałko żółte,a drugi,ze to krwotoczna torbiel ciałka żółtego...Ten drugi mnie mocno nastraszyl i przez to ciągle mysle o tej torbieli..mowil,ze to czasem wychodzi przy ciazy i ze moze się wchłonąć,ale tez moze pęknąć..a czytałam,ze jak pęknie,to można poronic:(Nigdy nie miałam torbieli..ta wyszła teraz przy ciąży..Nie martwilabym sie tak bardzo,gdyby nie to,ze ma 5cm na 6cmBree lubi tę wiadomość
-
Mi się wydaje tez ,ze tak jak y trochę zaokrąglony ale nie wiem sama ,może to złudzenia
Widzę to co chce zobaczyć
Jesz ze ma czas żeby urosnąć
co do jedzenia to sama nie wiem na co Mam ochotę ,a na co nie raz to bym zjadła raz to
hehe niezdecydowanie
Bree lubi tę wiadomość