Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynusia, ja bym pojechala, gdyby lekarz nie widzial przeciwskazan:) I tak jak pisze Malgorzatka, zalatwilabym karye EKUZ i DODATKOWO wykupilabym ubezpieczenie. Zaplacisz 20-40zl i masz spokojna glowe, bo koszty leczenia i ew. transportu masz pokryte do kwoty 200 tys zł.
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My właśnie chcemy w maju lecieć gdzieś na wakacje
Jak będę się dobrze czuła i lekarz pozwoli to lecimy
Ale na pewno Europa bo nie chcemy się zapuszczać w jakieś dalsze rejony
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Amerie masz jeszcze drugi miesiąc. 3ci zaczyna się od 9tc ale skończonego z tego co wiem, piszę to bo lekarze potem brutalnie sprowadzają na ziemię. Jak urodzisz w 38t1d to to jest 38tydzień ciąży dla lekarzy a nie 39. Większość uznaje skończone tygodnie, choć wiem że 31t1d to już 32tydzień niby.
Bree lubi tę wiadomość
-
dddodiii wrote:Dziękuję dziewczynki..ide we wtorek jeszcze do innego gina-mysle,ze jednego z najlepszych i mam nadzieje,ze się dowiem dokladnie...Ach dziewczyny...z tymi lekarzami...
Boje się tylko,ze mi to pęknie i stracę przez to mojego dzidziulkado wtorku tylko 2 dni
Tomania będę mocno trzymać kciuki :-*
Bree lubi tę wiadomość
-
Majlena doskonale o tym wiem, sama kiedyś pisałam o skończonych tygodniach. Dzisiaj skończyłam 8 tydzien, więc zakończył się drugi miesiąc, tak na logikę. Wiadomo, że pierwszy trymestr kończy się w 13/14 tyg ponieważ pierwsze dwa tygodnie ciąży są puste. Co nie zmienia faktu, że zaczęłam 3 miesiąc ciążowy wg terminu ostatniej miesiączki:)
Bree lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, piękna pogoda na długi spacer. Dzisiaj lekki ból krocza, ale wiem że to rozciagająca się macica. Wymoty jak były tak są, ale rzadziej. Jutro idę na badania moczu/ krwi i tsh. Mam się wyrobić w ciągu 2 tygodni. Miała wysokie ciśnienie na wizycie, ale wiem że to było ciśnienie z emocji i szczęścia. Mój mężulek chory od czwartku, ma ciągle temperaturę powyżej 37, trochę narzreka na ból gardła i lekki katar. Oczywiście na wizycie był ze mną, ale do gabinetu nie chciał wejść. Wiem, że badanie dopochwowe go to obrzydza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 12:47
Bree lubi tę wiadomość
-
Moja ginka też liczy skończone tygodnie.
Tak w ogole to dzisiaj mimo że jest krwiak, jestem zmęczona, a rano miałam mega mdłości (obyło się bez wymiotów), mam dzisiaj pewność, że wszystko będzie dobrze.
Mam nadzieję, że ta pewność nie przejdzie i każdej z Was w Naszym dniu życzę czasami takiej błogości na duchuMuffinka1019, Bree, Beeblu lubią tę wiadomość
-
Z dziecięcych tekstów, zasłyszane w poczekalni gina.
Jest rodzina (kobieta w 3 mc ciąży, mąż i ich 4 letni syn (S), rozmawiają z jakąś kobietą (K)
K: będziesz miał braciszka?
S: Nie
K: będziesz miał siostrzyczkę?
S: Nie
K: Hmm to kogo będziesz miał?
S: Jak to kogo?! Dzidziulka!!!
Małgorzatka, Kaśku, magdaa, Bree, Nynusia, tomania2806 lubią tę wiadomość