Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asieńka_86 wrote:Kasku ptzepraszam, myslalam ze to ty o tym pecherzu pisalas, mnie cos tam pobolewa a wizyte mam dopiero 23 i tak sie zastanawialam czy jakis zurawit czy cos mozna brac
Asieńka nie pomogę za bardzo. Swego czasu pojawiły mi się liczne bakteria w moczu ale jeszcze wnormie i lekarz kazał mi jeść żurawinę. Pomogło bo na następnym badaniu już ich mniej było.
Może przejdź się do apteki i zapytaj jeśłi nie masz możliwości umówić sie na wizytę.Bree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Paula1 o boziu jaka cudna fasolka, niesamowite
teraz jeszcze bardziej chce miec swoja jak widze takie fotki
Kaśku dzieki za info, ja sie dopytuje wszystkich o wszystko bo wiesz jak jest w UK...
zdrowiej kochana szybciutkote infekcje pochwy w ciazy to jakas zmora normalnie
na szczescie nie jest grozna dla fasolki, przynajmniej tak lekarze mowia u nas...
rany nie jestem w ciazy a chodze dzisiaj zaspana jak jakis zombie
Mój lekarz też tak mówi tzn jak się nie zaniedba takiej infekcji oczywiścieLeki też nie dostają się do krwioobiegu więc też dzidzilkowi są obojętne. Choć tyle
Bree no jak masz nie być śpiąca jak Ci 85 kobitek ciążowe fluidki wysyła to wiesz ... nie zdziw sie jak za jakiś czas mdłosci dostaniesz hihihi..Bree lubi tę wiadomość
-
Bree już niedługo na pewno będziesz miała takiego dzidziulka
Trzymam kciuki i tak jak napisała Kaśku wysyłamy duuuuuuuuużo wirusków
Majlena no ja tez tak myślę po cichu sobie, że może jeszcze jest szansa na dziewczynkęBunia86, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
zetaaa wrote:Dziewczyny tez macie zwiekszony slyz tak jakis mam mleczno jasno zoltawy..mam nadzieje ze to normalne czy raczej sie nie obserwujecie az tak
Bree lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam za bardzo dzisiaj czasu
dopiero usiadłam jem i muszę kąpać dzieciaki i jeszcze kilka rzeczy zrobić a tak mnie wkurzył mąż że go pobije jak wróci dosłownie
ehhhh faceci
Bree lubi tę wiadomość
-
Malgorzatka nie przejmuj sie, moj mnie dzisiaj tez wyprowadzil z rownowagi, maja chyba jakies przesilenie wiosenne.
U mnie po usg piersi wszystko w porzadku odetchnelam z ulga.Małgorzatka, paula1, Bunia86, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja już leżę sobie spokojnie w domku yuppi ! dzięki za trzymanie kciuków
ze szpitala wypisali mnie rano przepisali luteinę 2x1 w karcie informacyjnej napisane: zagrażające poronienie, uzyskano wyleczenie.
Wizytę miałam popołudniu więc spokojnie na nią zdążyłamefekt: 6 tydzień wstępny termin to 29 październik wiec proszę o dopisanie do oczekujących mamusiek. Niestety powodem plamienia okazała się drożdżyca Katarzyna87 też nic mnie nie swędziało nawet upławy były niby normalne bo cały serek był w środku ;/ gin przepisał nystatynę czy jakoś tak i kazał zapomnieć o luteinie
Ola.321 Gratulacje ! paula1 piękne zdjęcia, słodziakola.321, Magnosia, paula1, Kaśku, magdaa, Bree, FreshMm lubią tę wiadomość
-
aniacicha wrote:Małgorzatka świetna ta huśtawka
)
Wy też tak macie może kobiety ból brzucha jak na okres
Ja dziś w nocy musiałam po nospe sięgnąć bo z takim bólem się obudziłam
I teraz tez mam takie momęty
Ja tak miałam jakiś czas temu że właśnie w nocy mnie bóle budziły takie okresowe właśnieBree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyaghnies wrote:a mam jeszcze pytanko jak się ustawia te piękne suwaczki pod postami ?
Aga, mozesz cos wybrac z tej (lub innej) strony i ustawic sobie zgodnie z zyczeniem:
https://www.suwaczki.com/
W ostatnim kroku bedziesz miala wygenerowany kod, ktory musisz wkleic w swoj podpis (Ustawienia -> Spolecznosc -> Twoj podpis na Forum).
Mam nadzieje, ze pomoglam. Milego wybierania suwaczkaaghnies, Bree lubią tę wiadomość
-
Ola gratuluję Bobaska
Wielkolud z niego
Paula jakie Cudo! Twoj gin ma chyba super USGola.321, paula1, Bree lubią tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
mersiak wrote:Nareszcie w domu!!!!!
SuperMam nadzieję że się dobrze czujesz
Odpoczywaj Kochana
Bree lubi tę wiadomość
Mersiak super !
Paula ekstra zdjecia , moge patrzec i patrzeć , niesamowite !
Ja juz dojechałam do domku , zmeczonaaaa ale podroz bezpieczna i to najwazniejsze
Gratuluje wszystkim co widzieli dzis swoje fasoleczki ! buziaki dziewczynypaula1, Kaśku, Bunia86, ola.321, aghnies, Bree lubią tę wiadomość
-
BATTINKA za usg i wizyte ze zdjęciami płace 150 zł.
Bunia rzeczywiście ma dobry sprzęt, jak robi mi usg to zawsze przełącza na 4D i pokazuje jak się rusza maluszek
Ja tez patrze cały czas na zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 21:43
Nynusia, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.