Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pomozcie ! Jak to jest z tym znieczuleniem w ciazy zeba ?
Juz ponad tydzien mnie tak pobolewa i nie dam rady cala ciaze z nim wytrzymac ..
Nie wiem co mam zrobic , a dodam ze jestem panikara i nie wejde do gabinetu bez znieczulenia ... jak to jest , mozna male? Czy wgl nie mozna ? Czy do jakiegos tygodnia ? PomózcieBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szczesliwa mamusia dziewczyny pisały coś że można znieczulenie tylko bez czegoś tam
Stomatolog na pewno będzie wiedział.
A ja powiem Wam że mam jakąś obsesję. Normalnie wszędzie czuję kiełbasęNormalnie oszaleje, przed chwilą nawet pod łóżkiem patrzyłam
już mi totalnie odbija
Małgorzatka, szczesliwa_mamusia21, my dream, Kaśku, Kasia82, Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dziewczyny pomozcie ! Jak to jest z tym znieczuleniem w ciazy zeba ?
Juz ponad tydzien mnie tak pobolewa i nie dam rady cala ciaze z nim wytrzymac ..
Nie wiem co mam zrobic , a dodam ze jestem panikara i nie wejde do gabinetu bez znieczulenia ... jak to jest , mozna male? Czy wgl nie mozna ? Czy do jakiegos tygodnia ? Pomózciedentysta ci doradzi
szczesliwa_mamusia21, Bree lubią tę wiadomość
-
Witam z rana. Wstalam dzisiaj z mega wzdetym brzuchem, 6 miesiac normalnie bo wczoraj wypilam puszke napoju gazowanego a tak nie pijam tego wcale. Poza tym znow dopada mnie przeziebienie.
Paula super fotypaula1, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Witam i ja po ciezkiej nocy. Malo co spalam i ciagle brzuch mnie pobolewa i juz nie wiem czy zoladek czy cos innego.
Udanych wizyt.
Ja zbieram sie do pracy.
Szczesliwa mamusia ja tez chodze do stonatologa bo nieleczona infekcja w zebie jest duzo gorsza dla bobasa niz leczenie i dostaje znieczulenie o ktorym dentystka powiedziala ze jest calkowicie bezpieczne.Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Trzymam za Was kciuki!
ja walczę teraz na ovu z moim cyklem i po zbiegu dziwnymi reakcjami mojego organizmu!
Małgorzatka, ola.321, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
nick nieaktualny
-
Cześć, ja właśnie jadę do lekarza bo coś mnie znowu bierze
co do znieczulenia u dentysty do prywatny powinien mieć specjalne dla ciężarnych. Mój ząb był nie do dotknięcia w piątek i dostałam znieczulenie żeby dentystka mogła dotknąć go wiertłem. I wcale nie jest słabsze od normalnego bo dala mi 3/4 dawki i nawet mi nos znieczuliło
miłego dzionka
Bree lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dziewczyny pomozcie ! Jak to jest z tym znieczuleniem w ciazy zeba ?
Nie wiem co mam zrobic , a dodam ze jestem panikara i nie wejde do gabinetu bez znieczulenia ... jak to jest , mozna male? Czy wgl nie mozna ? Czy do jakiegos tygodnia ? Pomózcie
Mnie też to czeka bo zaczyna mnie pobolewać 8 która na dodatek mi się ułamała. Mnie dentystka powiedziała, że muszę miesiąc przeboleć (najlepiej do połowy kwietnia) potem bez obaw można robić wszystko. Oczywiście mam zamiar to jeszcze skonsultować z innym dentystą i moim ginem bo nie wiem czy wyrywanie w ciąży jest wskazane...ale jeśli Ty możesz zaleczyć zęba to na pewno jest taka możliwość ze specjalnym znieczuleniem
Bree lubi tę wiadomość
-
mersiak wrote:Trzymam za Was kciuki!
ja walczę teraz na ovu z moim cyklem i po zbiegu dziwnymi reakcjami mojego organizmu!
Amerie, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Powodzenia dzisiaj , trzymam kciuki za wizyty!!! :-* :-*
Ja wstałam i pierwsze co paw ale to przez perfumydziewczyny dorwały rano i wypsikały pół butelki to co się działo w domu to masakra
wietrze do teraz a mąż je poszedł zaprowadzić do szkoły
Miłego dnia ja narazie uciekam :-*
Mersiak wzajemnie kochana my Również Ci mocno kibicujemy :-*Bunia86, ola.321, Kaśku, Bree, aghnies lubią tę wiadomość