X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kobietki kurcze ja też wieczór padam jak mucha 21 ja już wczoraj spałam
    Też mnie dziś dopadły mdłości
    Agatka ja również bez kawy wypiłam i oddałam śniadanie to samo

Bree lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniocha, nie wiem jak u Ciebie, ale ja jak zwymiotuję
    , to jest mi troszeńkę lepiej.

Bree lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)

Asieńka oczywiście trzymam kciuki za wizytę!!!

Ja o 20 już chodzę jakbym miała na stojąco spać zasypiam średnio 22 - 22.30 i oprócz siusiania w nocy nic mnie nie jest w stanie obudzić, śpie jak zabita.

W pracy mam bardzo cieplo bo kaloryfer daje równo otworzyłam trochę okna mam nadzieje, że mi nie zaszkodzi.

Ja się dziś modlę żeby szybko poleciał czas do 17 :) po pracy jedziemy rezerwować wczasy na podróż poślubną <3

dodinka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobitki,ja wczoraj mialam kiepski dzien obudzilam sie juz starsznie zmeczona i przelezalam w wyrku do 14stej,do tego mdlosci i niewiadomo co lepsze czy na glodnego czy jesc bo wciaz tak samo,juz bym chyba wolala zwymiotowac i z glowy...ale dzis z nowa energia czuje sie bardzo dobrze,mam pierwsze usg o 16stej,juz sie niemoge doczekac kiedy zobaczymy to male serducho :),dam znac wieczorkiem co i jak,milego dnia :)

agania, Małgorzatka, Magda*, Kaśku, meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka mi też jest lepiej ale za to dalej jestem głodna a boje się co kolejek zjeść
    Jeszcze dopadło mnie zaparcie i tak się dziś o będę męczyć ://

Bree lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiapoli powodzenia na wizycie :) czekamy na dobre wieści

Bree lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! :)

lookinblueeyes, Bree lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniocha, mi herbatniki pomagają

Bree lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprubóje choć nie przepadam
    Kiedyś wyczytałam o cherbacie imbirowej ale nie dla mnie to :)
    Za to pije rumianek miete w dzień spokuj ranek masakra

Bree lubi tę wiadomość

201510287051.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam wieczorem na dobre wiesci :)

A ja nie mam zadnych obiawow :( Nawet piersi mnie nie bola .Musze byc cierpliwa do srody i sie nie nakrecac .
    Ja na mdlosci to tylko herbate moglam pic i to nie za duzo i jadlam albo suchy chleb , albo frytki :)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
    Ja też chodzę tak wcześnie spać. Dzisiaj obudziłam się o 6 i czułam się nawet dobrze, ale stwierdziłam, że jeszcze na chwile się położę i po 2h jak wstałam to masakra. Poza tym całą noc mnie gardło bolało, a rano głowa doszła. Teraz tez jakoś dziwnie się czuję...a muszę z młodym na rekolekcje iść i później jeszcze do pracy, bo w szkole też mamy rekolekcje.
    Miłego dnia :)

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • agania Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj na nogach od 7:00 i nie daję rady, z chęcią wróciłabym do łóżka, a tu trzeba pracować :(
    Ostatnio zaczyna mnie mdlić, ale na szczęście delikatnie i nie wymiotuję. Szczególnie mi niedobrze jak jestem głodna, dlatego staram się nie dopuszczać do tego żebym głodna chodziła.

Bree lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny <3
    Witam się z rana i uciekam z Córką do dentysty ;-) także odezwę się dopiero po . Trzymam kciuki za wizyty . Wiem że Asia ma dzisiaj , jeśli jeszcze któraś to również trzymam kciuki i czekam na foto i piękny opis :-D buziaki miłego dnia <3
    Edit: przeczytałam to 2 Asie mają ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 09:35

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Dziewczyny :)

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bo jest ich kilka :)

a ja nie odzywałam się przez weekend bo byłam u rodziców :), trochę też się objadałam :/. Na szczęście mdłości mam jak jestem głodna więc nic mi się nie działo :P.

Mniej więcej nadrobiłam to co pisałyście, witam też nowe mamusie :)

No i w tym tygodniu zaczynamy chyba na wątku USG genetyczne :). Ursa Ty jutro idziesz na pierwszy rzut chyba :). Ja idę w czwartek i też się trochę boję :).

Miłego dnia :)

lookinblueeyes, Małgorzatka lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Miłego dnia dla wszystkich :) Trzymam mocno kciuki za Asie i ich maluszki :)

U nas dzisiaj okropna pogoda. Głowę urywa, szaro- buro i zimno. Chyba nawet nie odbędę obowiązkowego spaceru z psami.

Ja wczoraj się nie odzywałam bo byłam caly dzień w Gorzowie. Kupiliśmy mi nowy stanik (zamknęłam rozmiarówkę w Esotiku... 65H) jest śliczny i bardzo wygodny. I piersi mnie nie bolą odkąd go noszę... więc może te powroty bóli były przez za małe staniki? Serio boję się co to będzie za 6 miesięcy... skoro już teraz piersi urosły mi o dwa rozmiary.

Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:

No i w tym tygodniu zaczynamy chyba na wątku USG genetyczne :). Ursa Ty jutro idziesz na pierwszy rzut chyba :). Ja idę w czwartek i też się trochę boję :).

Taak tuż po mnie FreshMm :) Z Tobą chyba idzie jeszcze Paula1. Troszkę nas jest w tym tygodniu :) Ja na razie kozak jestem :) Nie boję się i nie stresuję ale wiem co będzie jutro :P Stresowy armagedon. Dopóki będę w domu to też stres jest do ogarnięcia najgorzej jak już zaczynam się szykować... i potem droga do ginekologa (prawie godzina) a siedząc w poczekalni nawet pośladki mi się będą trząść.

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • agania Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:
    Cześć dziewczyny :) Miłego dnia dla wszystkich :) Trzymam mocno kciuki za Asie i ich maluszki :)

U nas dzisiaj okropna pogoda. Głowę urywa, szaro- buro i zimno. Chyba nawet nie odbędę obowiązkowego spaceru z psami.

Ja wczoraj się nie odzywałam bo byłam caly dzień w Gorzowie. Kupiliśmy mi nowy stanik (zamknęłam rozmiarówkę w Esotiku... 65H) jest śliczny i bardzo wygodny. I piersi mnie nie bolą odkąd go noszę... więc może te powroty bóli były przez za małe staniki? Serio boję się co to będzie za 6 miesięcy... skoro już teraz piersi urosły mi o dwa rozmiary.

Na mnie też już biustonosz za mały. Rozmawiałam wczoraj z kuzynką i mówiła, że jej piersi urosły ledwo o jeden rozmiar przez całą ciąże i po porodzie. A mi już zdążyły urosnąć o jeden rozmiar.

Ursa, Bree lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam wieczorem na dobre wiesci :)

A ja nie mam zadnych obiawow :( Nawet piersi mnie nie bola .Musze byc cierpliwa do srody i sie nie nakrecac .
    Ja na mdlosci to tylko herbate moglam pic i to nie za duzo i jadlam albo suchy chleb , albo frytki :)
    Ja też nie mam żadnych objawów oprócz klucia i ciagniecia brzucha o do tej pory bylo ok więc się nie martw

Ursa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki :)

Ursa u mnie dziś piękna pogoda aż nie chce się w pracy siedzieć :P

Mnie mdłości trzymają i to o dziwo powinny być coraz słabsze a są coraz mocniejsze co prawda wymiotowałam dopiero raz ale jak tak dalej pójdzie to chyba będzie to częściej...
    No i kłucie ale to chwilowe i nie przeszkadzające jakoś bardzo

Ursa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas rano paskudna pogoda, teraz zaczyna wychodzić słońce... oby było lepiej, bo nie dość, że mnie mdli to do tego ta pogoda...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 448 449 450 451 452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ