Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Asieńka oczywiście trzymam kciuki za wizytę!!!
Ja o 20 już chodzę jakbym miała na stojąco spać zasypiam średnio 22 - 22.30 i oprócz siusiania w nocy nic mnie nie jest w stanie obudzić, śpie jak zabita.
W pracy mam bardzo cieplo bo kaloryfer daje równo otworzyłam trochę okna mam nadzieje, że mi nie zaszkodzi.
Ja się dziś modlę żeby szybko poleciał czas do 17po pracy jedziemy rezerwować wczasy na podróż poślubną
dodinka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
hej kobitki,ja wczoraj mialam kiepski dzien obudzilam sie juz starsznie zmeczona i przelezalam w wyrku do 14stej,do tego mdlosci i niewiadomo co lepsze czy na glodnego czy jesc bo wciaz tak samo,juz bym chyba wolala zwymiotowac i z glowy...ale dzis z nowa energia czuje sie bardzo dobrze,mam pierwsze usg o 16stej,juz sie niemoge doczekac kiedy zobaczymy to male serducho
,dam znac wieczorkiem co i jak,milego dnia
agania, Małgorzatka, Magda*, Kaśku, meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam wieczorem na dobre wiesci
A ja nie mam zadnych obiawowNawet piersi mnie nie bola .Musze byc cierpliwa do srody i sie nie nakrecac .
Ja na mdlosci to tylko herbate moglam pic i to nie za duzo i jadlam albo suchy chleb , albo frytkilookinblueeyes, Bree lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja też chodzę tak wcześnie spać. Dzisiaj obudziłam się o 6 i czułam się nawet dobrze, ale stwierdziłam, że jeszcze na chwile się położę i po 2h jak wstałam to masakra. Poza tym całą noc mnie gardło bolało, a rano głowa doszła. Teraz tez jakoś dziwnie się czuję...a muszę z młodym na rekolekcje iść i później jeszcze do pracy, bo w szkole też mamy rekolekcje.
Miłego dnialookinblueeyes, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ja dzisiaj na nogach od 7:00 i nie daję rady, z chęcią wróciłabym do łóżka, a tu trzeba pracować
Ostatnio zaczyna mnie mdlić, ale na szczęście delikatnie i nie wymiotuję. Szczególnie mi niedobrze jak jestem głodna, dlatego staram się nie dopuszczać do tego żebym głodna chodziła.Bree lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Witam się z rana i uciekam z Córką do dentystytakże odezwę się dopiero po . Trzymam kciuki za wizyty . Wiem że Asia ma dzisiaj , jeśli jeszcze któraś to również trzymam kciuki i czekam na foto i piękny opis
buziaki miłego dnia
Edit: przeczytałam to 2 Asie mająWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 09:35
lookinblueeyes, Bree lubią tę wiadomość
-
cześć Dziewczyny
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bo jest ich kilka
a ja nie odzywałam się przez weekend bo byłam u rodziców, trochę też się objadałam
. Na szczęście mdłości mam jak jestem głodna więc nic mi się nie działo
.
Mniej więcej nadrobiłam to co pisałyście, witam też nowe mamusie
No i w tym tygodniu zaczynamy chyba na wątku USG genetyczne. Ursa Ty jutro idziesz na pierwszy rzut chyba
. Ja idę w czwartek i też się trochę boję
.
Miłego dnialookinblueeyes, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Miłego dnia dla wszystkich
Trzymam mocno kciuki za Asie i ich maluszki
U nas dzisiaj okropna pogoda. Głowę urywa, szaro- buro i zimno. Chyba nawet nie odbędę obowiązkowego spaceru z psami.
Ja wczoraj się nie odzywałam bo byłam caly dzień w Gorzowie. Kupiliśmy mi nowy stanik (zamknęłam rozmiarówkę w Esotiku... 65H) jest śliczny i bardzo wygodny. I piersi mnie nie bolą odkąd go noszę... więc może te powroty bóli były przez za małe staniki? Serio boję się co to będzie za 6 miesięcy... skoro już teraz piersi urosły mi o dwa rozmiary.
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:
No i w tym tygodniu zaczynamy chyba na wątku USG genetyczne. Ursa Ty jutro idziesz na pierwszy rzut chyba
. Ja idę w czwartek i też się trochę boję
.
Taak tuż po mnie FreshMmZ Tobą chyba idzie jeszcze Paula1. Troszkę nas jest w tym tygodniu
Ja na razie kozak jestem
Nie boję się i nie stresuję ale wiem co będzie jutro
Stresowy armagedon. Dopóki będę w domu to też stres jest do ogarnięcia najgorzej jak już zaczynam się szykować... i potem droga do ginekologa (prawie godzina) a siedząc w poczekalni nawet pośladki mi się będą trząść.
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Ursa wrote:Cześć dziewczyny
Miłego dnia dla wszystkich
Trzymam mocno kciuki za Asie i ich maluszki
U nas dzisiaj okropna pogoda. Głowę urywa, szaro- buro i zimno. Chyba nawet nie odbędę obowiązkowego spaceru z psami.
Ja wczoraj się nie odzywałam bo byłam caly dzień w Gorzowie. Kupiliśmy mi nowy stanik (zamknęłam rozmiarówkę w Esotiku... 65H) jest śliczny i bardzo wygodny. I piersi mnie nie bolą odkąd go noszę... więc może te powroty bóli były przez za małe staniki? Serio boję się co to będzie za 6 miesięcy... skoro już teraz piersi urosły mi o dwa rozmiary.
Na mnie też już biustonosz za mały. Rozmawiałam wczoraj z kuzynką i mówiła, że jej piersi urosły ledwo o jeden rozmiar przez całą ciąże i po porodzie. A mi już zdążyły urosnąć o jeden rozmiar.Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam wieczorem na dobre wiesci
A ja nie mam zadnych obiawowNawet piersi mnie nie bola .Musze byc cierpliwa do srody i sie nie nakrecac .
Ja na mdlosci to tylko herbate moglam pic i to nie za duzo i jadlam albo suchy chleb , albo frytkiUrsa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki
Ursa u mnie dziś piękna pogoda aż nie chce się w pracy siedzieć
Mnie mdłości trzymają i to o dziwo powinny być coraz słabsze a są coraz mocniejsze co prawda wymiotowałam dopiero raz ale jak tak dalej pójdzie to chyba będzie to częściej...
No i kłucie ale to chwilowe i nie przeszkadzające jakoś bardzoUrsa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość