Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uu mnie dziś słoneczko ale wiatr chce głowę urwać
A co do piersi to ja do mojego to się śmieje że po ciąży to będę na plecy zarzucać
Teraz nosze D a co będzie za kilka miesięcy
Skarała mnie bozia tymi piersiami
Małe źle a za duże jeszcze gorzejMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Witam się po weekendzie, który był bardzo zajęty - mieliśmy gości i w piątek i sobotę i wiecie, powiem Wam, że nie nadaję się na imprezy, bo już o 23 zasypiałam, a nie wypadało mi iść na górę się położyć...
Poniedziałek zaczęłam od wymiotów i zostałam w domu, bo nie chcę się męczyć w pracy. ( mało mnie to interesuje czy szefostwo zrozumie czy nie ).
Pisałyście o stanikach, ja też już wczoraj wymieniłam, bo wszystkie mam za małe, miseczka E - ale zostawiłam im troszkę luzu na wypadek gdyby jeszcze urosły, a pewnie urosną.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Nasze dzidziuśki rosną
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, Ja spie do 10-11przewaznie tylko z tym ze moj organizm tak jedt przestawiony bo pracuje na wieczorny shift 16-24.Czasem mnie wezmie zmeczenie w ciagu dnia,ale wyjatkowo dovrze przechodze ta ciaze.Mdlosci sa ,ale nie za czesto.Naprawde czuje sie dobrze tylko bol piersi i wrazluwsza jestem.Mam nadzieje ze to sa zle sygnaly.Dzisisj sie okaze...za niecalr 2h mam pierwsze usg
Ursa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Mój cud-Laura 11.07.2016:*
Aniołek [*] 03.2015
Fasolka [*] 23.12.2014
Aniołek [*] 29.07.2013
-
Dziękuje ślicznie:) Dam napewno znać o ile nie umrę do tej pory ,bo cała się trzęse z nerwów.Wiem ,że nie powinnam się denerwować ,ale nie mam nad tym kontroli.Jestem dobre myśli...
Mój cud-Laura 11.07.2016:*
Aniołek [*] 03.2015
Fasolka [*] 23.12.2014
Aniołek [*] 29.07.2013
-
Ursa ja mam usg prenatalne 24 marca, a jutro mam ten test PAPPA i HCG z krwi. U mnie dzisiaj ładna pogoda, słoneczko świeci
Dziewczyny będzie dobrze na wizytach, nie stresujcie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 12:31
Ursa, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Agatka wiem, wiem
Ale ja od początku tak miałam
Że objawy raz były raz nie. Czasem nawet kilka dni
Lookinblueeyes calkiem od troski się nie ochronimyTo normalne, że martwisz się o maluszka
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Ja wizyty też bardzo odchorowuję. Są dla mnie ogromnie stresujące.
-
aniacicha wrote:Uu mnie dziś słoneczko ale wiatr chce głowę urwać
A co do piersi to ja do mojego to się śmieje że po ciąży to będę na plecy zarzucać
Teraz nosze D a co będzie za kilka miesięcy
Skarała mnie bozia tymi piersiami
Małe źle a za duże jeszcze gorzej
Znam ten ból. Ja nosiłam E, które teraz robi się za małe... Pewnie po ciąży do F mi urośnie...Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, melduję się po badaniu. Dzidziolek rozwija się idealnie wg lekarza. Ma teraz 1,9 cm, a serduszko bije miarowo 175 u/min. Odwarstwienie kosmówki się zmniejsza, więc lekarz kazał spać spokojnie.
Małgorzatka, Ursa, agania, Amerie, Muffinka1019, aanaa, FreshMm, Nynusia, ola.321, aniacicha, paula1, dodinka, Magnosia, jacusianka, lookinblueeyes, magdaa, Kaśku, soraya, aghnies, miska2503, Bree lubią tę wiadomość