Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka dziewczynki;)
Co do wagi to ja przed ciążą ważyłam 66,2 potem 67,4 a teraz 66,7 wiec mdłości pokonały mnie.
co do facetów mój pod względem sprzątania jest super sprząta po sobie i po mnie ewentualnie się umawiamy on sprząta ja robie obiad lub coś innego albo on siedzi w kuchni a ja sprzątam chociaż uwielbia odkurzacBree lubi tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Dziewczyny, Wy takie nerwowe, a ja wręcz odwrotnie. Od kiedy jestem w ciąży, jestem uosobieniem spokoju, choć z natury jestem choleryczką. U mnie zawsze wszystko jest odwrotnie.
U mnie podobnie, jestem bardzo spokojna i wyciszonaKasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja od kilku dni spokojna bez nerwów pod kątem mojego M;) Zmienił się i stał się bardziej wyrozumiały i nie daje mi się tak łatwo sprowokowac:) A to załuga odwiedzin znajomych ,również spodziewają się maleństwa i przyjechali podzielić się dobrą wiadomością.Po ich wyjściu naskoczyłam na mojego ,że jej tatuś jest taki szczęśliwy ,a mój się tak nie cieszy ,bo już przez to przechodził.I widział ,że poczułam się gorsza i wydaje mi się ,że stara mi się dać to co bym miała gdyby to było nasze wspólne pierwsze dziecko nie tylko dla mnie.Chociaż Olivkę staram się kochać jak własną.
Może oglądałyście ostatnio jakiś fajny film ,który możecie polecić na wieczór?Bree lubi tę wiadomość
Mój cud-Laura 11.07.2016:*
Aniołek [*] 03.2015
Fasolka [*] 23.12.2014
Aniołek [*] 29.07.2013
-
nick nieaktualny
-
aagatkaa1984 wrote:Hej, biorę progesteron z powodu obumarcia plodu, oraz niskiego poziomu prgesteronu przed ciążą w fazie luteaknej. Choruje tez na SLE wiec biorę jeszcze acard i heparyne
Bree lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 03.2015
Fasolka [*] 23.12.2014
Aniołek [*] 29.07.2013
-
nick nieaktualnylookinblueeyes wrote:Buffy: Olivia w styczniu skończyła 5 ,a Twój pasierb?Często spędzacie z nim czas? Olivia jest u nas 50%czasu.
Antek ma 8 latMieszka z nami na stałe - matka od razu go nie chciała do siebie, chodzi do niej co jakiś czas. Bywa różnie, bo ona jest typowym rodzicem weekendowym - prezenty, rozpieszczanie... A my wychodzimy na tych złych
Bree lubi tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Tu się nie do końca zgodzę. Mojego męża od ósmego roku życia wychowywała mama, wpatrzona w niego jak w obrazek. Codziennie były obiady z dwóch dań dla synusia, a poza tym spełnianie wielu zachcianek. Mój mąż jest bardzo samodzielny. Świetnie gotuje (zaczął eksperymentować po ślubie) i dokładnie sprząta. W domu robi zdecydowanie więcej niż ja, aż wstyd się przyznać. Nie każdy synuś mamusi musi być leniwy.
U mnie to samo, od 10 roku życia chowany tylko przez mamę, obiadki, sprzątanie, prasowanie, wszystko ona, a chłopak daje sobie jakoś radę. Może masterchefem nie jest, ale ugotuje obiad, sam sobie wyprasuje...sprząta w slimaczym tempie, ale to robiKasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
Buffy Nie rozumiem jak można się zrzec praw na rzecz ojca. Jednak są różne kobiety. Nie przejmuj się kiedyś Antek zrozumie co jest naprawde ważne.Tak jest zawsze i jest to nieuniknione.
Ok, uciekam jakiś film pooglądać i mam nadzieję ,że zasne (tym bardziej ,że spałam w południe) przed jutrzejszym USG.
Bree lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 03.2015
Fasolka [*] 23.12.2014
Aniołek [*] 29.07.2013
-
Ja mam jutro usg na 12.00 tak ze licze na kciuki co bym zobaczyla duzego i silnego bobaska. Dobrej nocy kochane. Mam nadzieje ze dzisiaj juz bede lepiej spala, choc caly dzien mecza mnie mdlosci.
lookinblueeyes, agania, meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja niestety padam o 20.45 co jest o tyle denerwujące, ze ciągle przesypiam końcówkę serialu. Prysznic musze brać ok 19 bo potem nie mam sily
na szczęście mam troche więcej energii w dzień niż jeszcze 2 tyg temu wiec może i usypianie o tak wczesnej porze przejdzie. Mam nadzieje
juz mnie nawet mąż nie pyta co oglądamy wieczorem...
Bree lubi tę wiadomość
-
Asieńka kciuki za wizytę!!! na pewno zobaczysz zdrowego pięknego bobaska
ja dziś mam trochę załatwiania.pogoda chyba ładna się robi co mnie bardzo cieszynienawidzę zimy.
Bree lubi tę wiadomość