X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie moj maz wkur... Pojechal do tej Bydgoszczy i mial sie odzywac i co? Zadzwonil o 11 ze dojechali i potem cisza. Wiec ja dzwonie, denerwuje sie i co? Nie odbiera, bo po co. A jak jyz sie dodzwonilam sposobem do jegp brata i niw ukrywam dalambtroche upus emocjom to się rozlaczyl. Nosz ku.... Co za dupek. Nie dosc ze jestem chora, ledwp zipie, w ciazy, to jeszcse musze sie denerwowac o palanta, ktory ma w dupie wszystko. Oj jakie mam cisnienie....

Bree lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia mam to samo w domu wojna :-/ nie wiem co to za dzień! :-/ ale ja już jestem normalnie spakowanA . Ciotka mówi że jak chce żebym przyjechała na noc . Mieszka jakieś 40 mil od Londynu . Musiałam zadzwonić do niej bo taka kurwice dostałam że masakra ( przepraszam za wulgaryzm)

Bree lubi tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    połóż się Asiu i staraj nie denerwować . Najważniejsza ty i maleństwo . A te jełopy niech spadają . im walą hormony bardziej niż nam

Bree lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatka zazdroszcze ze mozesz troche ichlonac poza domem. Ja musze czekac na ksieciunia ale niech sobie nie mysli, wygarne mu wszystko od a do z, niech tez sie podenerwuje, prostaki i tyle, mysla ze ich rodzicielstwo skonczylo sie na dawcy nasienia, oj tak latwo mie bedzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 18:13

Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż to anioł, bardzo rzadko się kłócimy (moze 2-3 razy od kiedy jesteśmy razem, czyli prawie 10 lat).

Bree lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też jest debilem totalnym nie odzywam się do Niego też w dupie Mam wszystko.

Bree lubi tę wiadomość

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I chodzi o co o to samo idzie do kuchni robić sobie jedzenie i zostawia wszystko jak mu popadnie wpizdu! A Ja kurr latam i po księciu wszystkie okruchy sztućce sprzątam zmywam i nawet ciężko masła postawić na swoje miejsce i wędliny schować do lodówki ! Aaaa.

Bree lubi tę wiadomość

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Mój mąż to anioł, bardzo rzadko się kłócimy (moze 2-3 razy od kiedy jesteśmy razem, czyli prawie 10 lat).
    Normalnie my też się nie kłócimy , kuźwa nie wiem o co chodzi chyba dawno nie używał i dlatego wiesz

Bree lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz się cieszy i przeprasza ,ot mądry.

Bree lubi tę wiadomość

4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja na mojego obecnego męża nic złego nie powiem, żyje nam się razem super i on akceptuje mój pedantyzm a w dodatku na uwagi jakie mu czynię, że coś tam niedokładnie wytarł to spokojnie podejdzie i poprawi :)
    Za to z moim pierwszym mężem (krótkie małżeństwo, które było błędem - rodzice naciskali byśmy nie żyli na kocią łapę a po bożemu) kłótnie były często, a po tym jak zaczął na mnie rękę podnośić podjęłam decyzję o rozwodzie. Co zakońćzyło się gehenną w mojej katolickiej rodzinie, no ale teraz już jest ok, zobaczyli, że mój nowy partner jest mega super i nie da się go nie lubić :) a ja jestem szczęśliwsza.
    Choć kłótnie zdarzały się ostre jak był etap docierania się ;p za to teraz nauczyliśmy się już ze sobą mądrze kłócić :)

Bree lubi tę wiadomość

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz ogolnie tez jest spoko. W tym roku mamy 11 rocznice slubu. Na poczatku gdy sie docieralismy bywalo roznie, ale on bardzo sie zmienil od tego czasu. Jest pomocny, sprzata, jak trzeba ugotuje i ma nieziemskie podejscie do dzieci, tylko ostatnio cos mu tak odbija, ze jakbym widziala go z mojej pierwszej ciazy gdzie mial mega wylane, avteraz tak lucxylam nacto ze bedzie pieknie, tak jak bym zaesze chciala

Bree lubi tę wiadomość

• aghnies Znajoma

Wysłany: 15 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór ! No bo kur** ma być dobry ;P u mnie też spięcie od wczoraj nawet spałam w salonie a co ! Co tym zyskałam wielkie nic oprócz bólu pleców, czyli dziewczyny trzeba mieć wyjebane tak jak oni albo bardziej.

Dziś samopoczucie jak po 3 dniowym melanżu ;/ ból głowy mdłosci jadłowstręt i do tego coś mnie w brzuchu kłuje.

Waga 54 narazie 0.5 do przodu (stawiam na to ze to cycki)

Bree lubi tę wiadomość

h4zpcsqva6kiqjtr.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale czy te które narzekają ze małż za sobą nie posprzątał trochę nie nauczyły ich tak same? Mój mąż raz robiąc kanapki do pracy zostawił masło, szynkę na stole a kurczaka na obiad blacie. Zostawiłam to tak, a jako że słońce świeciło po powrocie do domu smierdzialo. Sfochal się na mnie ale sam szybko zrozumiał że nie było o co.

parę razy nie miał wyprasowamej koszuli...Co poradzę trzeba było sobie wyprasować.

Żyjemy razem, razem pracujemy, każdy musi mieć obowiązki.

Nie ukrywam że nie oddzwonienie to przegięcie

Bree lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna no ja akurat jestem tego samego zdanua, ze raczki ma to i sprzatac i prasowac moze, tylko z ta znieczulica meska mnie wkurza, po prostu czasem nie mysla.

Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość

• Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie o to chodzi że ja zawsze proszę posprzataj po sobie . Robisz obiad umyj od razu potem możemy usiąść zjeść w spokoju i mieć czas dla siebie . Tak samo rano nie ulegaj dzieciom chcą czekoladę pierwsze śniadanie ale od jakiegoś czasu cały czas to samo no i dzisiaj akurat tak wyszło że się wkurzyłam i wybuchłam . Ale on wie że miałam rację .
    nie ważne takie rzeczy się zdarzają musiałam napisać bo lepiej mi jak to wyrzuce heh

Katarzyna87, meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanego wieczoru kochane bez nerwów i do jutra . <3 <3 <3

Bree lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Marta28 Ekspertka

Wysłany: 15 marca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie my ich tak nauczyłysmy tylko ich mamusie . Niestety :-)
    Bo facet który był samodzielny to po ślubie nie będzie liczył że żona będzie mu uslugiwac tak jak mamusia .

meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość

2nn33e3kygfl7iaf.png

7b13822a6ea8651351a8fcaa026c5d99.png
    Kalendarz

• Kasia82 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1 wrote:
    Hej dziewczyny :-)
    Ja zanim zaszłam w ciążę ważyłam 58 kg, po odstawieniu tab anty waga mi wzrosła do 63 kg. Jak zaszłam w ciążę to mi spadła do 61, a teraz od dwóch tyg trzyma mi się na 63kg. Ważę się co sobotę, w sumie dla siebie żeby zobaczyć jak będzie waga szła w górę.
    A ja dzisiaj pierwszy raz wytrzymalam bez jedzenia 5h, zawsze co 2-3 h musiałam jeść a dzisiaj jest w miarę, energii tez mam więcej :-)
    Miłej niedzieli :-)
    A z chlopami Gosia to tak jest, w niczym problemu nie widzą. Mój zrobi obiad- super, ale co z tego jak wszystko walnie do zlewu i na nowo bałagan...i jak mu zwracam uwagę to foch, że on może nie robic... No ale tak to już jest :-)

U nas są role odwrócone. Ja bałaganię, mąż po mnie sprząta. W kuchni też jest wszystko na błysk, gdy on gotuje. Za to gdy ja wejdę, prawdziwe tornado. ;)

Bree lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta28 wrote:
    To nie my ich tak nauczyłysmy tylko ich mamusie . Niestety :-)
    Bo facet który był samodzielny to po ślubie nie będzie liczył że żona będzie mu uslugiwac tak jak mamusia .

Tu się nie do końca zgodzę. Mojego męża od ósmego roku życia wychowywała mama, wpatrzona w niego jak w obrazek. Codziennie były obiady z dwóch dań dla synusia, a poza tym spełnianie wielu zachcianek. Mój mąż jest bardzo samodzielny. Świetnie gotuje (zaczął eksperymentować po ślubie) i dokładnie sprząta. W domu robi zdecydowanie więcej niż ja, aż wstyd się przyznać. Nie każdy synuś mamusi musi być leniwy. :)

Katarzyna87, EwelKa wielka, Bree lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nie było mnie cały weekend, ale nie nadrobię Was, tyle napisałyście!!! :)

Bunia :( trzymaj się, jesteśmy z Tobą.

Bree lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 446 447 448 449 450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ