Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia gratuluję wizyty tak się cieszę ze wszystko ok :*
Amerie ja robie tylko USG genetyczne nie robie tego testu bo u mnie w rodzinie ani u mojego M nie ma żadnych obciążeń genetycznych po co się stresować dodatkowo, niby gin mi powiedział, że najpierw usg potem ten test i wyniki łączą się ze sobą i wtedy jest jasne co i jak ale nie namawia do tego i ja jednak się nie zdecyduję. Co by było gdyby wyszła jakaś "domniemana" wada ??!! chyba bym umarła ze strachu do urodzenia...Kasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
Amerie wrote:I tego właśnie się boję. Wyjsą złe parametry a jest świadomość tych 5% błędnych wyników i co mam się zdecydować na usunięcie ciąży? Nie wiem co bym w tym wypadku zrobiła, więc może lepiej nie ryzykować. Wiem, że jest badanie : test nimfy, który na 99% potwierdza lub wyklucza wady, koszt takiego badania to okolo 3 tys. Widziałam na wrzesniówkach, że jedna dziewczyna wykonywała takie badanie, bo badania wcześniejsze wyszły kiepskie i okazało się, że jest ok.
FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
-
jacusianka wrote:Mam dziś wizytę o 18... powiem Wam, że się stresuję...po tych wszystkich Waszych smutnych historiach...
Smutne historie nie są zaraźliweGłowa do góry, będzie dobrze.
A stresik zawsze jest
Małgorzatka, aanaa, Kasia82, Bree lubią tę wiadomość
-
Amerie wrote:Mam jeszcze pytanie odnośnie Warsztatów Mamo to ja. Tam w formularzu jest opcja będę z osobą towarzyszącą. Czy tą osobą towarzyszącą może być ktoś inny niż mąż. Np bratowa:)
Bree lubi tę wiadomość
-
mój mąż dzisiaj na totalnym podlizie . Prasuje obiad robi i do tego łazienkę umył całą . Szkoda że tylko po aferach tak jest
dobra już nie narzekam heh
Nynusia, Bree lubią tę wiadomość
-
Uff, to dobrze, że to tylko to. Myślałam, że coś mi jest... że się w zombie zamieniam
->żart<-
Oby szybciutko zniknęło.
Idę coś pożytecznego zrobić, dzień wolny więc leń się aktywował, trzeba go przegonićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 14:19
Amerie, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej. A ja mam za rydz.prenatalne i nie wyobrażam sobie tych badań nie robić na ostatnim usg wykryto przepuklinę niby fizjologiczną ktora ma się wchłonąć (tylko nie ma pewności) i powiem szczerze zr się teraz boje i to badanie mi po może podjąć decyzję
czy słuszną niewiem.
Wiem że mam głowę pełną i dylemat ale chorego dziecka bym nie chciała.Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Uff, to dobrze, że to tylko to. Myślałam, że coś mi jest... że się w zombie zamieniam
->żart<-
Oby szybciutko zniknęło.
Idę coś pożytecznego zrobić, dzień wolny więc leń się aktywował, trzeba go przegonićod wysiłku się robią . Znikną za kilka dni . Ja jak juz tak bardzo wymiotowalam to nawet na klatce piersiowej miałam
ładnie to nie wygląda ale zombie nie zostaniesz
aanaa, Muffinka1019, Bree lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Hej. A ja mam za rydz.prenatalne i nie wyobrażam sobie tych badań nie robić na ostatnim usg wykryto przepuklinę niby fizjologiczną ktora ma się wchłonąć (tylko nie ma pewności) i powiem szczerze zr się teraz boje i to badanie mi po może podjąć decyzję
czy słuszną niewiem.
Wiem że mam głowę pełną i dylemat ale chorego dziecka bym nie chciała.tak usg prenatalne okej mi raczej chodzi o test pappa bo mnóstwo kobiet to straszy . Na nie które rzeczy i tak nie mamy wpływu . Ja nie wiem jakbym zareagowała ciężko mi powiedzieć jeśli lekarz by mi powiedział że dziecko jest chore . na pewno było by ciężko ale aborcja i inne takie raczej nie wchodzą w grę . Lepiej o tym nie myśleć . Każda z nas chce i będzie miała zdrowego dzidziusia . koniec kropka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 14:51
BATTINKA, Kasia82, Bree lubią tę wiadomość