Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję pięknych Bobasków
Filmik cudowny
Mersiak niestety nie ma mnie w grupie na fb ale wysłałam Ci zaproszenie tutajżyczę owocnej wizyty z przydatnymi informacjami od lekarza
Bree, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Fresh
Wspaniałe wieści
I jaki skoczny Twój Bobasek. Miejmy nadzieję, że rozpoczęłyśmy falę samych dobrych wiadomości
KatarzynaHihi ja już jak to na dumną matkę przystało myślałam, że to oczywiste gdzie jest nosek
Piękny prościutki
Naprawiam swój błąd
Majlena ogromna. Nawet nie wyobrażałam sobie jak takie informacje mogą ściągnąc kamień z serca. Nie zdawałam sobie nawet sprawy jak ciężki jest ten kamień dopóki nie spadł.
Ja z tego szczęścia to już nie wiedziałam co ze sobą zrobicI... kupiłam mojemu bąbelkowi śpioszki
Piękne, pluszowe, błękitne. Kosztowały mnie zawrotne 9,9 zł w lidlu
I tak mi jakoś lepiej, że już coś czeka w domu na pojawienie się dzidziolka
Bree, FreshMm, Bunia86, Kaśku, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
FreshMm pytalam o to gdzie mieszkasz bo ja tez mieszkalam na Slasku (Koszecin kolo lublinca) ale zamienilam to na York
6 lat temumieszkalam tez jakis czas w Tarnowskich Gorach
gratuluje Ci kochana Tojego Gumisia ktory jak widac jet ksiazkowym okazem zdrowia JUHUUUU!!!
Muffinka1019 super brzusio ale ja mam chyba wiekszy od Stronga
ola.321 no wlasnie sie zastanawialam skad mam nagle taka gesta krew, powtorze badania i zapytam lekarza o co chodzi
dzieki za infozastanawialam sie czy to nie po poronieniu tak sie zrobilo, a czy to moze moglo byc powodem.... sama nie wiem
FreshMm, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Bree - może to przypadek i za mało piłaś wody... nawet przez pobraniem krwi niby powinno się wypić trochę (chyba się nie mylę). Tak czy inaczej krzepliwość jest bardzo ważna w ciąży ponieważ jeżeli coś jest nie tak, to mogą wystąpić problemy już przy rozwijaniu się łożyska.
Czyli następne prenatalne mam ja w czwartek? czy może jest ktoś jeszcze po drodze??Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam na 17, chciałam wcześniej żeby tyle nie czekać ale już nie było wolnych miejsc. Jeszcze jestem spokojna ale już często o tym myślę
.
Majlena a na którą masz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 21:05
Bree lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Bree - może to przypadek i za mało piłaś wody... nawet przez pobraniem krwi niby powinno się wypić trochę (chyba się nie mylę). Tak czy inaczej krzepliwość jest bardzo ważna w ciąży ponieważ jeżeli coś jest nie tak, to mogą wystąpić problemy już przy rozwijaniu się łożyska.
Czyli następne prenatalne mam ja w czwartek? czy może jest ktoś jeszcze po drodze??ola.321, Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
No to tak:
Paula właśnie mnie gin powiedział to samo, że najpierw USG a potem ten test z krwi ale ja jednak skorzystam tylko z USG bo podobno jeśli nie ma żadnych "ale" przy USG to do mnie należy wybór czy chcę te badanie z krwi ja się raczej nie zdecyduję.
Dziś też miałam spięcie z moim.. oczywiście o co ? o wyjazd
Mieliśmy lecieć po ślubie czyli w drugiej połowie maja ale okazało się, że nie dostanie urlopu więc stwierdził, że polecimy wcześniej na co ja, że najpierw mam badania prenatalne potem roszady w pracy i ja do połowy kwietnia ruszyć się nie mogę..ale co ?? oczywiście jest obraza on może nie móc a ja muszę móc zawsze więc stanęło na tym, że na chwilę obecną nie lecimy w ogóle/
Fresh super cieszę się, że wszystko w porządku dzidzia faktycznie jest przecudnasuper fika
Bree Tarnowskie Góry to niedaleko mnie
Bree lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe słowa, teraz czekam na podskoki Waszych Maluszków :* Dla mnie też niezła niespodzianka, że ja tu sobie żyję, gadam, śpię, chodzę... a tam w brzuchu takie szaleństwa i podskoki, których wcale jeszcze nie czuję
Asieńko, to chyba Małgorzatka najbardziej Ci pomoże w sprawie wymiotów... Może jakieś leki łagodzące?Bree lubi tę wiadomość
-
No to będzie za kogo trzymac kciuki w czwartek
Nie mogę się doczekac Waszych wyników. W trakcie tego miesiąca po badaniach odetchniemy z ulgą
I już w ogóle będzie super
paula1, FreshMm, ola.321, Nynusia, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość