Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asieńka_86 wrote:Kochane macie sposob na wymioty? Mam takie torsje ze nie wyrabiam a zoladek pusty.
Bree lubi tę wiadomość
-
Fresh gratuluję udanej wizyty
Ula Tobie już pisałam na fb ale jeszcze raz gratuluję
Baaaardzo się cieszę że nam się tak fajnie tydzień zaczałFreshMm, Ursa, Bree lubią tę wiadomość
-
Masz rację Ursa
ten miesiąc cały czas trzymamy kciuki za dobre wiadomości, no i później też oczywiście
A ja przed chwilą się wystraszylam, bo jak kichnelam to tak mnie zabolało w boku że szok. Tez tak macie czasem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 21:25
Małgorzatka, Ursa, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Majlena Tobie też gratuluję wizyty dużo Was na czwartek w ogóle będzie
U mnie niedaleko protest przy komendzie policji jest na co popatrzeć więc siedzę jak "guguła" w okniew ogóle wracając do domku musiałam rzez to objechać dookoła całe miasto
Bree lubi tę wiadomość
-
paula1 wrote:Masz rację Ursa
ten miesiąc cały czas trzymamy kciuki za dobre wiadomości, no i później też oczywiście
A ja przed chwilą się wystraszylam, bo jak kichnelam to tak mnie zabolało w boku że szok. Tez tak macie czasem?albo jak kaszlnę lub zaśmieje się nagle
Bree lubi tę wiadomość
-
Paula, ja tak raz miesiąc temu rano poderwałam się z łóżka swobodnie, jak za czasów kiedy nie byłam w ciąży, bez podpierania się na rękach, obciążyłam mięśnie brzucha, że mocno zabolało i musiałam kilka chwil poleżeć w bezruchu...
A przy kichnięciu też się zdarza, ale już nie aż taki ból.Bree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatko, przyszły Tatuś też mówi, że ciagle coś spiczastego widział między nogami i pytał, co to jest. Też raz zauważyłam to na zdjęciu, ale wolę się nie nastawiać ^^ Ciekawe, bo przeczucia właśnie bardziej mam na chłopca
Nynusia, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja tez jak mam zamiar kichnac to się kule i nie boli;)
A na mdlosci to wypróbowałam chyba kazdy sposób jaki znalazlam w necie i nic nie pomaga:( tylko w momencie jak jem to nie mdli a jak juz skoncze jesc to znowu:( no i jesc tez malo co mogę bo wsz5stko pogarsza sprawe...Bree lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Małgorzatko, przyszły Tatuś też mówi, że ciagle coś spiczastego widział między nogami i pytał, co to jest. Też raz zauważyłam to na zdjęciu, ale wolę się nie nastawiać ^^ Ciekawe, bo przeczucia właśnie bardziej mam na chłopca
okaże się niebawem
Bree lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb720d6154d7.jpg
A to mój brzusio ja nie jestem taka chudzinka więc tu połączenie tłuszczyku z dzidzią
Ale czemu się odwróciło to nie mam pojęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 21:40
Ewalika, Ursa, Muffinka1019, FreshMm, EwelKa wielka, Bree lubią tę wiadomość
-
Witam was dziewczyny moze ja sie wypowien co do mdlosci.. mnie meczą od 6 tygodni na poczatku rzadko a przez ostatni tydzien codziennie o kazdej porze i po wszystkim uwierzcie mi ze probowalam wszystkiego i juz sie zalamalam bo nic nie pomagalo.. ale dzisiaj tylko raz je mialam bo kiedy czulam pierwsze oznaki ze bedzie zle bralam gume do zucia mietową i pomagaly
wiec dzisiaj zaliczylam pierwszy dzien od dawna kiedy nie wymiotuje
Ja jutro mam wizyte nie umawialam sie na usg genetyczne bo moj lekarz nic o nim nie mowil ale mam nadzieje ze porzadnie zmierzy i pooglada dziecie i ze wszystko bedzie dobrzeno bo przeciez musi prawda?
Dobranoc kobitki odpoczywajcie tam :*Bree lubi tę wiadomość
-
Ja też tak mam a i czasami kulenie się nie pomaga i zakłuje.
A co do czegoś między nogami to i dziewczynki mogą miećNa początku wygląda to praktycznie identycznie bo u dziewczynek wargi sromowe nie mieszczą się w ciele i wychodzą na wierzch
Wprawne oko podobno rozpozna po umiejscowieniu wszystkich dziurek i rozlokowaniu fałdek
Wrześniówki pokazywały nawet ryciny jak to wygląda w praktyce, może znajdę to wstawię i tu.
edit:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 21:46
Nynusia, FreshMm, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Ewalika będę jutro trzymac kciuki
Nynusia śliczny brzuszekU mnie też to mniej więcej tak wygląda. Też muszę cyknąc foty bo sobie obiecuję, tygodnie mijają a ja nadal nie mam ani jednego zdjęcia
Nynusia, Bree lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorna pora !
Ursa i FreshMm gratuluje babelkow i troche zazdroszcze , bo ja jeszcze tak dobrze to nie widzialam mojego szkraba !
Filmik pierwsza klasa
Brzuszki dziewczyny macie juz takie malutkie okraglutkieJa narazie nie widze roznicy tylko w tali mi przybylo. Jem teraz co dwie godziny , bo inaczej mnie mdli.
Ja tez przy kazdym kichnieciu czy gwaltownym ruchu mam moce uklucia w jajnikach.
Trzymam kciuki za kolejne wizyty !
Ja mam jutro , ale nie wiem czy zrobi mi USG (troche na to licze).
A tak poza tym to nie wiem gdzie podzialo sie moje libido ???
Moj M juz troche narzeka , ale ja nie potrafie udawac , zeby mu sprawic przyjemnosc .FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015