Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia fajniutki brzusio
Ursa, na tym zdjęciu co nam wkleiłaś, to bym powiedziała na odwrót, u dziewczynki ten "dzyndzelek" większy niż u chłopczyka haha
Bree, Ja też że Śląska, Cieszyn, a mój brat mieszka w Tarnowskich Górach
Tutaj też niedaleko siebie jesteśmy, bo mieszkam w Derby to jakieś 1,5 godziny drogiUrsa, Nynusia, Bree lubią tę wiadomość
-
Lojkalojka u mnie libido na minusie. Jestem tak anty, że nie lubię nawet gdy mnie za mocno przytula
Mam nadzieję, że ochota wróci w 2gim trymestrze bo kurcze potem może byc ciężko
Trzeba się jeszcze pobawic, nim dzidziolek przyjdzie na świat
Muffinka no dla mnie to w ogóle czarna magia te rysunkiWyglądają dla mnie identycznie
Muffinka1019, lojkalojka, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
paula1 wrote:Masz rację Ursa
ten miesiąc cały czas trzymamy kciuki za dobre wiadomości, no i później też oczywiście
A ja przed chwilą się wystraszylam, bo jak kichnelam to tak mnie zabolało w boku że szok. Tez tak macie czasem?Bree lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:Lojkalojka u mnie libido na minusie. Jestem tak anty, że nie lubię nawet gdy mnie za mocno przytula
Mam nadzieję, że ochota wróci w 2gim trymestrze bo kurcze potem może byc ciężko
Trzeba się jeszcze pobawic, nim dzidziolek przyjdzie na świat
Nynusia, Bree lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
U mnie libido wróciło jakieś 2 tyg temu hihi
trochę się boimy wie robimy to rzadko i bardzo spokojnie ale faktycznie przyjemność co najmniej 4 razy taka jak z przed ciąży
Tak więc kciukasy dla wszystkich wizytujacych jutro mamusiek
Dobrej nocki kochane;)Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynusia, ale ten okrąglutki brzuszek to nie tłuszczyk, taka piłeczka to domek Dzidziusia musi być
Muffinko, zwiedzałam kiedyś Cieszyn, bardzo mi się podobała starówka, czarujące kamienice odnowioneCieszę się, że filmik sprawił radość po raz kolejny i że dostarczył wiedzy ^^
Dobranoc Wam :*
nat_alia, Nynusia, Bree lubią tę wiadomość
-
Heeej. Ja to już sto lat temu spałam nam Wy trzy strony naskrobalyscie
Fresh! Sama się śmiałam doniesień jak oglądałam ten filmik ! Świetny jest jak nóżka śmiesznie machał Dzidziuś to cudo
Bree u Mnie też jeszcze pozostałości po strongu są i to spore
Trzymam kciukaski za wszystkie wizyty dziś za Nasze forumowe FasoleczkiMiłego dnia
FreshMm, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
ja też miałam nogi podkurczone a jednak zabolało dość mocno.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Brzuszki macie ładneja też muszę zrobić zdjęcie bo dawno nie robilam
Fresh filmik czadowytez będę prosiła, zeby mi nagrał, może się uda.
Miłego dnia i czekam na dobre wieści po wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 06:13
FreshMm, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witajcie dziewczyny z rana
Piękne maleństwa Ursa i Fresh, a filmik rewelacyjny
jeśli chodzi o te bóle to ja również mam przy kichaniu ale nic nie pomaga
miłego dnia dziewczyny i trzymam kciuki za kolejne wizyty - moja dopiero za tydzien w piątek 27.03FreshMm, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość