Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłej nocy
Ja próbuję wytrzymac z luteiną pod językiem. To jest dopiero masakra
Nynusia szukaj na olx.pl w swojej okolicy, ta babeczka, od której kupiliśmy, mówiła, że wszystko wystawia na olx (ubrania ciążowe, ciuszki niemowlęce itd.)Można naprawdę niedrogo wypatrzec
No a przecież taki sprzęt nie zużyje się przez 6 miesięcy używania raz na kilka dni po kilka minutek
Bree lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę się wam wyżalić, wszystko mi śmierdzi
a pranie to koszmar! W Szkocji proszki i płyny mają tak dziwny zapach (próbowałam już wielu), że jak wyciągam pranie z pralki to mam ochotę się rozpłakać ;/ nawet taki płyn dla dzidziusia mi śmierdzi
co ja mam począć?
Bree lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
ss wrote:Wyczulony węch to nastepny urok ciąży, u mnie przyszedl razem z nudnosciami w 7 tyg i wciąż mnie wyprowadza z rownowagi.pranie to dla mnie koszmar,podobnie dezodorant czy perfumy szczególnie męskie:( czy to kiedys minie:(
Nawet zmniejszyłam ilość proszku i płynu o jakieś 3/4 i dalej drażniBree lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Witam się
ale super,że z fasolkami wszystko dobrze
tak się ciesze
:*
Katarzyna tez ostatnio plamilam od wtorku w środę trochę krwi i juz od wczoraj jest czysciutko u Mnie wydaje się że było to spowodowane wizyta w sobotę i do dokładnym badaniem na samolocie... nie martw się Kochana jak dzisiaj ? Lez i odpoczywaj. Buziaki.Bree lubi tę wiadomość
-
A ja mam dzisiaj wizytę o 11.20 bez stresu jakoś na razie. Bardziej obawiam sie szukania ginekologa do badań prenatarnych. Ostatnio pojawiały się bóle jajników, ale tylko wtedy kiedy naciska na pęcherz. Mam znowu wymioty i zawroty głowy, często muszę robić sobie drzemki. Do tego bóle brzucha. Trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę ♡♥
~Rewianka~, Bree lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Życzę wszystkim przyjemnego dnia. Ja właśnie wcinam śniadanko i mam nadzieję, że godz. 10 nie nadejdzie
Luteina podjęzykowa jest okropna, straszna, wstrętna! 2 godziny przewracałam się z boku na bok tak mnie wieczorem od niej mdliło.
Katarzyna przykro mi, że musisz przechodzic przez te niepokojeWierzę, że tak jak ostatnio był to fałszywy alarm i teraz też tak będzie. W końcu są kobiety które krwawią nawet do 6 miesiąca. Mam nadzieję, że już jest lepiej
Malgo trzymam mocno kciukiI oczywiście za Małgorzatkę też!
Meegi zazdroszczę samozaparcia. Ja od tygodnia zbieram się w sobie żeby zrobic cokolwiek... z marnym skutkiem. Siły starcza mi ledwo na ogarnięcie. Ja nie wiem czy to jakieś przesilenie wiosenne?
PS. Ja mam dzisiaj 33%, miesiąc 4, trymestr II
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 07:41
aanaa, Kasia82, EwelKa wielka, meeegi1771, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
zaciskam już kciuki za wizytujące, chociaż i tak będzie dobrze. Mam pytanko, jak tam Wasze pępki? Mój zaczyna zmniejszać już swoją głębokość, czyli już niedługo będzie mi wystawał
Strasznie mi się to nie podoba, ale co zrobić, nie wepchnę go z powrotem
Bree lubi tę wiadomość