Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia82 wrote:A ja nawet za dużo nie mogę sprzątać w domu, bo mąż mi zabrania.
Myślałam, że przy drugiej ciąży nie będzie już tak chuchał i dmuchał, ale widocznie przejął się zaleceniami lekarza i mogę zajmować się tylko lekką pracą domową.
to dobrze, że mąż dba o Ciebiemój partner też jest bardzo cierpliwy i pomocny, choć ja nie dostałam specjalnych zleceń od lekarza ;P ja to już nawet miałam wyrzuty sumienia bo praktycznie NIC nie robiłam przez ostatnie 3 tygodnie, ale naszczęście ten okres pomału mija
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Ja także sobie zaszalałam dzień przed terminem spodziewanej miesiączki bo głupio pomyślałam, że tak szybko zapewne sie nie uda zajść.. a tu proszę taka niespodzianka ale ja raczej zawsze mało piłam więc dla mnie rekord jest dwa piwa, wtedy wypiłam dwa i umierałam cały kolejny dzień jakbym nie wiem ile wypiła...
Agatka mnie się też taki leżaczek podobał nawet oglądałam w jednym ze sklepów takie ale jak dla mnie trochę za drogie...dlatego kupiłam taki zwykły leżaczek bujaczek
Mam zamiar wybrać się jutro do sklepów obok domu mam aż 3 z wózkami chcę rozeznać się cenowo i poogladać może jakiś zgapię i zobacze ile w necie kosztuje.
Zmieniając temat znaleźliśmy psiaka wczoraj Owczarka Niemieckiego młody jest ma ok pół roku taaaaaki przytulasektylko... ogłoszenia dane wieście rozpuszczone i nic... nikt się nie zjawia po niego
-
Nynsia, ja mam wszystko po córce, nawet laktator ...wiec na niektórych sprzętach mogę zaszaleć
Ale mam dzisiaj dziewczyny mdłości...
PS. Weszłam przez przypadek na grudzień 2014, a tam 4miesieczne dziecko, je juz więcej produktów niz ja, biszkopty, kaszki, zupki, deserki no szok jakiś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:46
-
Cześć Mamuśki
Czytam Was, choć nie zawsze mam czas się udzielać
Mój mąż jakiś czas temu powiedział mi że zrobiłam się ostatnio leniwa, bo już nic nie robię tylko leżę. Tak się złożyło, że dwa dni później poszłam do szpitala. Dzisiaj wstałam specjalnie wcześniej, żeby zrobić mu śniadanie, to przyszedł do mnie i mówi, że sam sobie zrobi. Zaczęłam się śmiać i mówić, że czasami muszę pokazać, że nie jest ze mnie taki leń ;p Odpowiedział "mam żonę w ciąży, masz leżeć i pachnieć" wywalił mnie z kuchni do wyrkaMałgorzatka, Nynusia, aanaa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
A ja od dziś na zwolnieniu ale od dr rodzinnego do 7 kwietnia cieszę się bardzo bo troche odpocznę od tego cyrku
Pracuje w US ale nerwów tam nie brakuje.Planuje pracować do konca czerwca.
Wiecie co tez macie ochotę na niezdrowe jedzenie? Ja to normalnie szok wczoraj kebab wieczorami frytki z piekarnika chipsy orzeszki solone.niewiem co się ze mną dzieje.musze przystopować bo niedługo milo nie będzie
Narazie waga nie ruszyła ale nie ma co kusić losu;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 13:25
-
Agatka to w takim razie możesz faktycznie zaszaleć :)Już prawie tylko godzina ja już trzymam kciuki
My na szczęście nie mieliśmy zakazu tylko ja nie miałam większej ochoty ale i tak gdzieś tam mój M po namawiał mnieOdkąd wróciła mi ochota dość często się przytulamy
i jak to stwierdził mój mężczyzna, że jak na razie mu moja ciąża się nie daje we znaki a myślał, że będzie pościć przez 9m-cy i już się zastanawiał jak on to przeżyje
-
BATTINKA ja właśnie zjadłam trochę chipsów i żałuję bo się strasznie źle czuję po nich, ogólnie ochotę mam na wszystko co niezdrowe ale potem odchorowuje to z 2 dni więc wolę unikać, niby nie powinno się w ciąży sobie niczego odmawiać najwyżej jeść w małych ilościach ale boję się potem efektów
-
ola.321 wrote:My też mieliśmy zakaz, a ostatnio moja gin już nic nie mówiła i zastanawiam się czy zakaz odwołany??
bo jak nie można było to wyraźnie mówiła...
nie dopytałam niestety
Jeśli nic nie powiedziała to zapewne już możecie ale ja bym zadzwoniła dopytała jeśli masz taką możliwość -
Witam was kobitki ja cały dzień dziś w łóżku prawie przespałam w nocy tylko dwie godzinki udało się spać tak mnie potwornie boli krzyż wyczytałam gdzieś że mogę zażyć paracetamol ale zastanawiam się
czy którejś też dokuczał taki ból ?? i brała jakiś lek przeciwbólowy ? -
My zakazu nie mamy od 3 tygodni ale co z tego skoro ja nie mam ochoty w ogóle. Raz uznałam, że trzeba spróbować, ale to nie był najlepszy pomysł, bo suchość straszna
zaczęłam nawet myśleć czy prezerwatyw nawilżanych nie kupić żeby nam ułatwić
Agania, my mieliśmy zakaz z powodu plamień na początku ciąży.