Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak już o śmieciowym jedzeniu to ja wczoraj zjadłam paczkę chrupek bekonowych i dwa batoniki... nie dałam rady tego opanować. A teraz przeglądam menu i chcę iść na tortillę albo burgera i sama nie wiem co lepsze (gorsze)?! O zgrozo, jak ja będę wyglądać za jakiś czas
-
ja też bym cały czas jadła śmieciowe jedzenie
wczoraj wciągnęłam hot-doga, we wtorek zestaw kebab, frytki, surówka, dzisiaj parę chipsów...
A na obiad zjadłam żurek i przegryzłam śliwkąKasia82, Nynusia lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Nynusia wrote:Agania ja miałam dziś plan na zestaw powiększony z big mackiem bo do dziś jest kupon promocyjny ale przez to, że się tak fatalnie czuje nie będzie mc donaldsa
Byłam w weekend w Mc Donaldzie i jadłam Wieś Maca. Teraz też diabeł za mną chodzi, a przed ciążą w ogóle mogłabym w Mc Donaldzie nie jadać. -
Ja chodzę do maca tylko wtedy gdy są kupony albo mam ochotę na lody w wafelku. Jednak jest tam drogo i jak nie ma kuponow to w ogole staram sie o macu nie myslec. Kasia ja uwielbiam WieśMaca albo BigMaca albo kurczaczki ale raczej zawsze wygrywa BigMac jak były te podwójne frytki z sosami za 9zł to sobie tego nie potrafiłam odmówić i mimo, że to drogie to zajadałam często
Kasia82, agnes175 lubią tę wiadomość
-
Witam sie dziewczyny
u nas dzisiaj paskudna pogoda ciagle pada
caly dzien prawie przelezalam z moim pieskiem w lozku bo cos mnie glowa boli bardzo i to non stop.. dziwne bo nie mam goraczki a jednak glowa boli
No nic chyba dalej sobie pospie
A co do smieciowego jedzenia to ja bym non stop jadla kfc za mcdonalds nie przepadam a od jakiegos czasu chodzi za mna kebab i pizza na cienkim ciesciejak mi troche te mdlosci przejda ze bede mogla sie z domu ruszyc na dluzej to wyciagne meza na vos dobrego
-
Agatka jakie wspaniałe wieści
Wiedziałam, że będzie dobrze
Ja myślę, że warto wziąć te czopki jeśli zalecił lekarz.
aanaa wrote:Samą marynatę czy taką już na skrzydełkach?
No właśnie samą marynatę. Marynowałam mięso i miałam ochotę palce oblizać... na szczęście się powstrzymałam. Teraz gorzej bo cały dom pachnie pieczonym kurczakiem i mimo, że zjadłam 4 skrzydełka i 5 pieczonych ziemniaków to jestem taka głodna, że szok!
aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny możliwe że mogłam już poczuć maleństwo? Leżę sobie właśnie na wznak i takie jakby bąbelki poczułam - "motylki w brzuszku ", takie coś inne niż zawsze. Nie pamiętam jak to było w pierwszej ciążyNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.
-
Czesc dziewczyny ! Nie pisze do Was duzo , ale czytam i sledze Wasze wizyty regularnie
Ciesze sie , ze po kazdej wizycie sa juz tylko dobre wiesci i tak napewno zostanie.
Co do smieciowego jedzenia to ja na poczatku ( kiedy mialam mdlosci) wcinalam tylko frytki , a teraz caly czas mam ochote tylko na polskie prawdziwe obiady .MC za mna nie chodzi , bo juz sam zapach jak wchodze wywoluje u mnie odruch wymiotny .
Kilka dni temu dowiedzialm sie , ze ja tez bede miala ten test pappa . Tylko tu to sie inaczej nazywa i mam go zrobic po usg prenatalnym.
Co do ruchow dziecka to ja czasami tez mam wrazenie , ze cos sie rusza w brzuchy . Mysle jednak , ze to za wczesnie . U mnie to raczej gazy i powietrze w kiszkach~Rewianka~, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ewalika ja też bym chętnie polezala cały dzień w łóżku a tu wylazlam z pracy i chyba przed 21 nie dojadę do domu.
Paula ja dziś czytałam o tym bo mnie znów co jakiś czas coś smyra na brzuszku pisze ze zazwyczaj czuje się od ok 17 tyg ale kto wie ?! -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
Thank God it's Friday!Przed nami weekend!
U mnie dziś w portalu diagnostyki pojawiły się wyniki testu PAPP-A i wolnej jednostki beta HCG (robione na KRYPTORZE). Oczywiście nie mam pojęcia jak je odczytać i podaruję sobie samodzielne interpretacje, bo te już mnie w tym tygodniu wystarczająco zawiodły
USG u tej lekarki mam dopiero 9. kwietnia, ale już się nie mogę doczekać
Nynusia lubi tę wiadomość