Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, napisałam do tej ginekolog na NFZ i ona powiedziała maść tak, globulki NIE i tak postanowiłam, ze zastosuje maść +ursa to chyba ty polecałaś provag żel, jezeli do poniedzialku nie przejdzie, zastosuje gkobulki.
Nynusia gdzie ty pracujesz, ze 3h będziesz wracacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 18:31
-
paula1 wrote:To czekam dalej, co się będzie działo
może to co innego było... Ale takie inne uczucie, milutkie
Paula a ja czytałam w mądrym artykule ze przy drugim dziecku można odczuć wczesniej ruchy dziecka takze kochana wszystko możliwe:)paula1 lubi tę wiadomość
-
Wydaje mi się, że ruchów dziecka nie da się z niczym pomylić. Nawet te delikatne są inne niż np. przy skurczu jelit. Może nieco podobne, ale ja w pierwszej ciąży zauważyłam te subtelne różnice. Myślę, że jeszcze trzeba się uzbroić w cierpliwość minimum do 16 tygodnia.
paula1 lubi tę wiadomość
-
Heja laski
ale mam dziś dobru humor i moc energii
Kupiłam sobie dziś dwie koszule jedna ciążowa, druga po prostu trochę większa, obie za grosze w lumpku i jak nowe
Dzwoniła też do mnie położna, żeby potwierdzić wizytę we wtorek i zapytała czy chcę tłumaczai bardzo dobrze bo chcę, jeszcze sobie aż tak nie radzę, terminami medycznymi nie rzucam na prawo i lewo
Robimy drugiego Dziedzica
-
CZeść Dziewczyny1 od kilku dni bardzo intensywnie rozmyślam... kilka dni temu tak jakoś zaczęłam myslećo pobieraniu krwi pepowinowej. Niby w naszych rodzinach nigdy nie było żadnych chorób krwi, ale gdyby kiedyś...? Co myślicie? ostatnio wróciły mdłości, dzis pierwszy dzień wymiotów... a juz miałam nadzieję, że to już za mną
no, ale p. ginekolożka mowi, ze jak są takie oznaki to znaczy, ze Dzidulek rozwija się zdrowo
[/url]
[/url]
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny, napisałam do tej ginekolog na NFZ i ona powiedziała maść tak, globulki NIE i tak postanowiłam, ze zastosuje maść +ursa to chyba ty polecałaś provag żel, jezeli do poniedzialku nie przejdzie, zastosuje gkobulki.
Nynusia gdzie ty pracujesz, ze 3h będziesz wracac
Tak, mi zaleciła moja ginekolog provag gel jako uzupełnienie kuracji. Ja sobie jeszcze kupiłam Tantum Rosa do mycia (ale nie robię irygacji tylko stosuję zamiast płynu do higieny).
Ja sobie chyba zrobię zaraz śmierdziela (pomidory, śmietana, majonez, czosnek i starty żółty ser). Biedny mój mąż ale mam taką ochotę, że się chyba nie opanuję. -
Hej dziewczyny!
W końcu siadłam i odpoczywam. Zaczęłam urlop, w końcu będzie tydzień wolnego. Ale jeszcze tego nie czuje... szefowa mi dziś dokładała nowych zadań i tak oto nie wyrobiłam się i jestem wkurzona. Jeszcze się głupio pyta po co idę na urlop... prawda taka, że jakbym nie wybrała to by mi przepadł, więc tak jej też dosrałam. A co!
Ja mam takie kłucia w brzuchu, a brzucho już rośnie.
Co tam porabiacie fajnego? -
Agatka z pracy do domu mam z 15 min ale musieliśmy podjechać do sklepu kupić psiakowi którego znaleźliśmy coś do jedzenia.. jedziemy na działkę gdzie był a tu psa nie ma... balismy się spokojnie chodzić bo nieznany pies żeby nie ugryzl wiec wjechalismy autem i siedzieliśmy w aucie i go wolalismy haha ale komedia później sklep żeby zrobić zakupy na jutro no i tak oto wróciłam o 20 do domku;)
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
właśnie zjadłam miskę lodów karmelowych i ide spac
dobranoc kochane :*paula1 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane my już po mału w drodze na lotnisko :-* przepraszam że się wczoraj nie odezwałam ale miałam na głowie pakowanie itd i po prostu nie miałam czasu
mam nadzieję że u Was wszystko w porządku :-* zaglądne jak już będę u Mamy :-*
Miłego , spokojnego dnia . Ściskam mocno i przesyłam buziakipaula1, ~Rewianka~, Nynusia, dodinka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !!
Ja jak zwykle u na nogach
tzn w łóżku
nie pisałam bo nie miałam bardzo czasy w czwartek byłam w pracy ,a wczoraj latalam po moście i z trudem się powstrzymywalam,żeby nie kupić czegoś dzidzi wchodziła do sklepu i tylko dział dziecięcy Mnie interesował ha ha ha
dziś wizyta nie mogę się doczekać chyba jajko zniose tam na poczekalni
Lili30, paula1, aniacicha, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Malgorzatka wypoczywajcie i cieszcie się z bycia razem
Megi będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki
A ja dzisiaj z rana znowu miałam te bąbelki w brzuchu
My wieczorem idziemy do znajomych i będę robić pizze
Powiem Wam że sił mam coraz więcej, ale chorobsko jeszcze trzyma... Dobrze że tylko trzy dni do pracy po weekendzie to będę dalej się kurowac.
Miłego dnia Kochaneja czekam na bułeczki i serek bo mąż do sklepu poszedł...
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witajcie ja ostatnio w nocy nie mogę spać a w dzień oczywiście przeleżała bym w łóżku
Miałam się wybrać dziś na miasto kupić sobie jakiś ładny obrusik na święta koszyczek nowy
ale wiele pada wiec siedzę w domu nie lubię zakupów w taką pogodę
Megi powodzenia i na pewno wszystko będzie dobrzetrzymam kciuki
-
Dzień dobry wszystkim
aniacicha ja też mam problemy ze spaniem...ostatni pół nocy się męczyłam, ale to właśnie chyba przez to, że pozwalam sobie na drzemki w ciągu dnia
wczoraj jadłam pycha pizze w PizzaHut mniammm!!! a dziś od rana niestety mdli mnie...
jadę dziś obejrzeć sobie ten wózek bugaboo cameleon na żywookazało się że znajoma takim jeździ
a wieczorem zobaczymy jak mi się spodoba na żywo to licytuję
znalazłam jeszcze dwa egzemplarze w dość dobrym stanie
pogoda paskudna...tragedia jakaś, ja już pomału przerzuciłam się na wiosenne rzeczy a tu znowu trzeba zimówkę zakładać...ech
Megi powodzenia!!! ja do tego 13.04 to zniosę całą paletę jajek ;P
aanaa, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość