Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie rano przywitalo piekne slonce
Malgosia udanego wypczynku w gronie rodzinnym ! Zazdroszcze , ja swoja widzialam ostatni raz rok temu ( nie liczac skypa)
Meegi trzymam kciuki i czekam na fotke
A ja szykuje sie na wizyte weekendowa tesciowej,bratowej i jej trzy miesiecznego maluszka.
Ciasto juz gotowe i teraz czas zaczac obiat szykowac - couscous royal
Udanego weekendu mamuski
PS. U mnie brak jakichkolwiek obiawow ciazy -mam nadzieje , ze to dobry znak !?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzięki dziewczyny z taką ilością kciuków nie może być inaczej niż dobrze !
u Nas tez pogoda beznadzieja
lojkalojka J mu Mnie też ustały juz od tygodnia te objawy powaga
ale czuje się z tym o niebo lepiej i Mam nadzieje ,ze to dobry znak !
lojkalojka lubi tę wiadomość
-
Od razu mi lepiej , ze Wasze obiawy tez ustapily . Co prawda czasem brzuch zakluje , albo czasem mnie troszke zemdli .
Ja w tygodniu chyba tez przejade sie poogladac wozki. Mam trzy modele na oku i musze je obejrzec w realuNynusia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Witam i ja. Kciuki zaciskam, choc jestem w pracy. Co do objawow to mi tez ustepuja i ciesze siez tego bo dosc mam mdlosci wymiotow i tego braku sily i energii. Do tego mimo braku zakazu od czasu pozytywnego testu serduszkowalam tylko raz, z powodu minusowego libido i mam nadzieje ze szybko teraz powroci w tym drugim trymestrze, bo chcialabym pokorzystac, bo niemawidze gumek. Milego dnia kochane.
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny :* ja wlasnie po 2 sniadaniu jestem. Zdazylam zrobic pranie i pomyc podlogi teraz chwila odpoczynku;)
Zazdroszcze tym ktore nie maja juz objawowja niestety dzien w dzien to samo ciagle mdlosci i wymioty a popoludniami totalny brak energii myslalam ze teraz juz przejdzie a poki co niestety dalej to samo
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze na pewno wszystko bedzie dobrze! Ja musze czekac do 22.04 ja to chyba garnek zniose jaj
Malgorzatko uwazaj na siebie i milego odpoczynku :* -
Witam się z rana:) Ja dzisiaj pospałam...w końcu, bo ostatnio mam ciężkie noce, dziwne sny i częste wizyty w toalecie:)Co do objawów, to też odczuwam przypływ energii, w dzień jest cudownie, ale wieczorem mam problemy żoładkowe i mdłości. Poza tym we wtorek już wizyta i genetyczne, strasznie się boję ale jestem dobrej myśli:)
-
Amerie wrote:Witam się z rana:) Ja dzisiaj pospałam...w końcu, bo ostatnio mam ciężkie noce, dziwne sny i częste wizyty w toalecie:)Co do objawów, to też odczuwam przypływ energii, w dzień jest cudownie, ale wieczorem mam problemy żoładkowe i mdłości. Poza tym we wtorek już wizyta i genetyczne, strasznie się boję ale jestem dobrej myśli:)
Szybko masz to genetyczne. Ja dopiero dwa tygodnie po Tobie. Chyba się nie doczekam. -
Kasia82 wrote:Co Wy tak szalejecie z tymi wózkami? Ja jeszcze nawet nie zdążyłam o tym pomyśleć.
Pewnie kupimy najwcześniej w sierpniu lub we wrześniu.
Ja to pewnie we wrześniu kupię i jakos mi się nie spieszy z córcia tez tak miałam chwile przed porodem kupiłam wozek:)) -
Dzień Dobry wszystkim mamom.Jestem nowa w grupie.Z wielkim zaciekawieniem i zainteresowaniem przeczytałam 537 stron forum.Dowiedziałam się o wielu przydatnych Waszych poradach.Teraz wspomnę o sobie.Termin porodu mam w pażdzierniku.Wczoraj miałam USG genetyczne i jest wszystko w porzadku.Kolejna wizyta 24kwietnia.Jest to moja "enta "ciążą i wierzę mocno iz tym razem zakońcy się porodem.Ja w przeciwieństwie do Was nie dokonuję zadnych zakupów ato dla tego iż mam same niemiłe wspomnienia i wolę nie zapeszać tym razem.Aletomoje historia i nie życze WAM aby którejść z WAS przydarzyla sie. W sumie nie musze nic kupywać.
Moja siostra urodziła ponad rok temu i wszystko mi odda włacznie z pampersami bo jej zostały bo kupiła zbyt dużo na pierwsze miesiące.
Ubrania typowo ciązowe tez mam po niej w prezencie oczywiście nie wszystkie tylko te które są mi potrzebne na teraz.
Ciąża moja cały czas jest wysokiego ryzyka.Głownie leże jak nie w szpitalu ,to w domu -sporadycznie spaceruję.Mam prowadzić szpitalny tryb życia.
Pozdrawiam wszystkie mamy i zycze nam wszystkim szczęsliwego rozwiązania i zdrowych pociech.paula1, Muffinka1019, BATTINKA, Kaśku, nat_alia lubią tę wiadomość
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
Stelianka to mocno trzymam za Ciebie kciuki, żeby tym razem wszystko było dobrze. Najważniejsze, że jesteś pod stałą kontrolą
Megi trzyyyymam mocno, mocno kciuki za dzisiejsza wizyte! Na pewno będzie dobrze.
Też od kilku dni mam po południu taki straszny spadek energii, że poruszenie ręką mnie boli. Myślę, że to reakcja na przesilenie wiosenne...
Ja tak wcześnie wózek kupiłam bo znajomi wyjeżdżali za granicę i pozbywali się swojego. Okazja była świetna bo wózeczek jest na prawdę do zadań specjalnych (sprawdzony w podobnych warunkach jak te nasze), kupiony w Niemczech i tylko po jednym dziecku. Nie jest najmłodszy, bo córa znajomych ma już 6 lat ale... No okazja była duża. Wózek w 100% sprawny, idealnie dopasowany do naszych potrzeb i wydaliśmy na niego 150zł. A ponieważ wszystkie elementy ma ściągane to jeszcze nam ta znajoma (w cenie) oddała do prania w pralni chemicznej więc praktycznie wygląda jak nowy~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
mam nadzieję że do mnie też przypłynie ta energia bo na razie to mam okropnego lenia ja już po drzemce
naprawdę nie mogę zapanować nad tym szokk ale za to wyśpię się za wszystkie czasy hihi
mojego męża siostra cioteczna opowiadała mi że też tak miała musiała w dzień dwie drzemki walnąć bo zasypiała na stojąco
Stelianka witajtrzymam bardzo mocno kciuki za ciebie oby tym razem wszystko było jak najlepiej
-
Ja już wróciłam i trafiłam do sklepu ze wszystkim dla niemowląt nawet nie wiedziałam, że taki jest u Nas w okolicy
Na oglądałam się jak nie wiem ale wiecie co Pobiłam rekord wyszłam z pustymi rękami nie wiem jak ja to zrobiłam ?
Wózek mam upatrzony będzie to wózek z firmy Camarelo zakochałam się w nichnie dość, że duży, bardzo wygodnie się prowadzi, porządny materiał i co najważniejsze po złożeniu jest mega mały no i jest lekki
Teraz spokojnie poczekam z miesiac przed porodem zamówie i potem odbierzemy, cena przystępna więc nie muszę szukać promocji bo powiem Wam że jeden z tych modeli ze wszystkim kosztuje 1100zł więc super:)
Stelianka cieszymy się, że do Nas dołączyłaś no i oczywiście życzę ci powodzenia i trzymam kciuki żeby wszystko było okUrsa, Ewalika, paula1, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Nynusia ślicznie wygląda na zdjęciach ten wózeczek
My zaraz też jedziemy do Gorzowa więc coś sobie pooglądam
Niedługo dostaniemy wyrównanie z firmy męża za zamknięty ostatni sezon, więc może zacznę się już rozglądac za fotelikiem
No i porozpieszczam się dzisia ShoarmąPostanowione
Ewalika, ~Rewianka~, aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość