Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wszystkiego najlepszego,dużo radości, zdrówka, miłości i spełnienia najskrytszych marzeń :)
    Piękne macie brzusie laski :)
    Kasiu ślicznie wyglądacie z córunią :)
    Mi też weszło trochę w biodra, przytyłam 5 kg, ale to już od sierpnia jak odstawiłam tab. anty. Teraz od 3 tyg waga mi się trzyma na 64 kg, czyli w sumie jestem 1 kg na plusie.

A o to mój brzusio - zdjęcia robione wczoraj rano i wieczorkiem, po całym dniu jedzenia :
    - rano...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a7518a52dd9.jpg

... i wieczorem :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de8d5cddd7f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 19:15

Kasia82, Nynusia, FreshMm lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Dziękuję, Kochana, ale wiesz... waga już nie ta, co kiedyś. Jak byłam w Twoim wieku, czułam się w swoim ciele zdecydowanie lepiej. :( Po porodzie będę miała motywację i troszkę chyba trzeba będzie się pilnować.

Kochane dziewczyny, jeśli możecie i macie ochotę, wstawcie też jakieś swoje fotki. Będziemy się "znały" nie tylko z naszych avatarów. A tak przy okazji, skąd wzięły się Wasze avatary? Mój bocian jest to zdjęcie z powrotu wakacyjnego. Wyobraźcie sobie, że siedział na jednej latarni na Zakopiance i nic sobie nie robił z tłumu samochodów. Po raz pierwszy widziałam boćka w takiej scenerii. ;)
    Moj avatar to dzielo z plasteliny mojej corki .
    A to ja i moja latorosl z dzisiejszego spaceru :) Mialo byc morze ,a wyszly gory :)
    f77a23f0789cfee0m.jpg

Kasia82, Maxymiliana lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Moj avatar to dzielo z plasteliny mojej corki .
    A to ja i moja latorosl z dzisiejszego spaceru :) Mialo byc morze ,a wyszly gory :)
    f77a23f0789cfee0m.jpg

Cudne zdjęcie, boskie widoki!!! My też kochamy góry. W ubiegłym roku podziwialiśmy panoramę z Czerwonych Wierchów i Świstówki Roztockiej. W tym roku wstępnie planowaliśmy Tatry Słowackie, ale z wiadomych względów trzeba będzie przesunąć kolejne eskapady w czasie i to pewnie o kilka ładnych lat, bo dolinki przestały nam już wystarczać. ;)

A dzieło z plasteliny cudne! Córcia ma talent. W pierwszej chwili myślałam, że to jakiś Pet shop. ;)

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1 wrote:
    Nynusia wszystkiego najlepszego,dużo radości, zdrówka, miłości i spełnienia najskrytszych marzeń :)
    Piękne macie brzusie laski :)
    Kasiu ślicznie wyglądacie z córunią :)
    Mi też weszło trochę w biodra, przytyłam 5 kg, ale to już od sierpnia jak odstawiłam tab. anty. Teraz od 3 tyg waga mi się trzyma na 64 kg, czyli w sumie jestem 1 kg na plusie.

A o to mój brzusio - zdjęcia robione wczoraj rano i wieczorkiem, po całym dniu jedzenia :
    - rano...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a7518a52dd9.jpg

... i wieczorem :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de8d5cddd7f.jpg

Dziękuję, a u Ciebie brzusio taki zgrabny i ładnie zaokrąglony. :)

paula1 lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć dziewczyny ! Mam nadzieje , ze nikt mnie nie zapomnial ! Bylam na urlopie w Polsce az miesiac ! Ostatni taki pobyt przed porodem, ale bylam z wami na biezaco , wiem ze sa z nami nowe mamusie , ogladalam zdjecia waszych dzidziusiow i trzymalam kciuki za wizyty!

Wkleilabym zdjecia brzuchola ale nie umiem tego robic :(

mam nadzieje ze swieta wam minely wspaniale ! Dlugie swieta od dawna gdzie po nich nie mowie " od jutra odchudzanie" cos niesamowitego !

Buziaki dziewczyny :*

Nynusia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku Nynusia Spełnienia Marzeń i Sto Lat!!!(masz urodziny razem z moją córcia) :))

Poza tym dziewczyny macie swietasne te brzuszki napatrzeć się nie można. U mnie w sumie tez juz coś widac ale jak się najem ;) heh,

Ps.ile macie na plusie po świętach? No ja na plusie 2kg mam nadzieje że po świętach wyparuje trochę:P

3i49tgf6plfmlliy.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja dziś całkowicie z innej beczki :)
    potrzebuję porady.
    Dostaliśmy z mężem zaproszenie na wesele do kuzyna na sobotę, ale mąż pracuje i nie możemy iść. Kuzyn ze swoją przyszłą żoną byli u nas na weselu i pomyślałam, że ja pójdę do kościoła i po ślubie złożę im od nas życzenia - będzie im miło i ja nie będę się czuła do reszty głupio. Stwierdziłam, że kupię im jakiś drobiazg. Ale tu jest problem, bo nie mam kompletnie pomysłu :( a wesele już w sobotę :( podpowiecie coś?

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umiem wklejac tak jak wy ze widac od razu ale jak ktos wejdzie zobaczy moj brzuchol :)

http://pokazywarka.pl/an7pu9/ Zdjęcia

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania , chetnie bym Ci cos doradzila ale nie mam pojecia jesli chodzi o prezent , na weselu bylam 3 razy w zyciu i za kazdym raczej kasa w koperte, ale jesli chcesz isc tylko do kosciola , to moze jakis upominek z grawerem ?

Na allegro jest duzo takich np stojacych i ladnie a szkle grawer pary mlodej i jakies zyczenia do tego , albo np w takiej skrzyneczce 2 kieliszki tez z grawerem i sa ladnie zapakowane , jak bedziesz zainteresowana podesle Ci linki i sobie zobaczysz chyba ze sama wyszukasz na allegro :)

BATTINKA lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja wysłałam prośbę o przyjęcie do grupy

Kasia82 lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez wyslalam prosbe o przyjecie do grupy;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez wyslalam prosbe o zaproszenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 21:01

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wieczorkiem :)

Jeszcze raz dziękuję za życzenia chyba w życiu nie dostałam tyle życzeń co dziś :) <3 jestem mega szcześliwa :)

A to mój brzusio : <3

14 tydzień i 1 dzień
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ac56f303d11.jpg

Szczęśliwa mamusia wpisz w google "zdjęcie na forum" wybierz strone na forumzapodaj wybierz z komputera zdjątko które chcesz dodać i wybierz rozmiar (200x200 alub 500x500) i kopiujesz ostatni link gdzie pisze wkleja miniaturke na forum ii gotowe :)

BATTINKA, agu258 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr a mnie znów odwróciło nie wiem czemu :/

Mój avatar to pierwszy porządny zakup dla mojego maleństwa :)

Agania na allegro jest bardzo dużo fajnych zestawów np. sztućcy z Hoffnera to zależy też jaki masz budżet
    U Nas ostatnio modne bukiety kwiatów ze zdrapkami też super sprawa :)

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka ja jem jem i jeeeeem i nic!! Dalej tyle samo waże aż się zastanawiam czy to jest normalne :)

BATTINKA lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia fajna z Ciebie ciężarówka. :)) super!

Agania jak tu juz koleżanka wcześniej napisala bardzo fajnym pomysłem sa kieliszki do wina z grawerem ( oczywiście jeśli czas ci na to pozwoli) powiem tak sama dostałam od koleżanki taki upominek i uważam ze w 100% trafiony teraz w każdą rocznicę ślubu pijemy z mezusiem z tych kieliszków winko...do romantycznej kolacji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 21:16

3i49tgf6plfmlliy.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslalam prosbe o dolaczenie na fb

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie prośby przyjete ;) wybaczcie ze czasem z opoznieniem ;)
    Nynusia fajny masz juz ten brzusio ;) chyba pokolei u kazdej z nas zacznie sie pojawiac taka mala pileczka ;)
    Dobranoc dziewczyny ;)

Kasia82, Nynusia lubią tę wiadomość

relgrl68722yz04m.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale dużo nas dziś dołącza na FB. :) Może byśmy zrobiły tam listę - nick wraz z imieniem i nazwiskiem, aby się połapać która to która? Bo widzę, że na grupie facebookowej mamy w większości imiona i nazwiska.

Ursa, agu258 lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja jestem za :)

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość: