Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wszystkiego najlepszego,dużo radości, zdrówka, miłości i spełnienia najskrytszych marzeń

Piękne macie brzusie laski
Kasiu ślicznie wyglądacie z córunią
Mi też weszło trochę w biodra, przytyłam 5 kg, ale to już od sierpnia jak odstawiłam tab. anty. Teraz od 3 tyg waga mi się trzyma na 64 kg, czyli w sumie jestem 1 kg na plusie.
A o to mój brzusio - zdjęcia robione wczoraj rano i wieczorkiem, po całym dniu jedzenia :
- rano...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a7518a52dd9.jpg
... i wieczorem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de8d5cddd7f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 19:15
Kasia82, Nynusia, FreshMm lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.
-
Moj avatar to dzielo z plasteliny mojej corki .Kasia82 wrote:Dziękuję, Kochana, ale wiesz... waga już nie ta, co kiedyś. Jak byłam w Twoim wieku, czułam się w swoim ciele zdecydowanie lepiej.
Po porodzie będę miała motywację i troszkę chyba trzeba będzie się pilnować.
Kochane dziewczyny, jeśli możecie i macie ochotę, wstawcie też jakieś swoje fotki. Będziemy się "znały" nie tylko z naszych avatarów. A tak przy okazji, skąd wzięły się Wasze avatary? Mój bocian jest to zdjęcie z powrotu wakacyjnego. Wyobraźcie sobie, że siedział na jednej latarni na Zakopiance i nic sobie nie robił z tłumu samochodów. Po raz pierwszy widziałam boćka w takiej scenerii.
A to ja i moja latorosl z dzisiejszego spaceru
Mialo byc morze ,a wyszly gory 
Kasia82, Maxymiliana lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
lojkalojka wrote:
Cudne zdjęcie, boskie widoki!!! My też kochamy góry. W ubiegłym roku podziwialiśmy panoramę z Czerwonych Wierchów i Świstówki Roztockiej. W tym roku wstępnie planowaliśmy Tatry Słowackie, ale z wiadomych względów trzeba będzie przesunąć kolejne eskapady w czasie i to pewnie o kilka ładnych lat, bo dolinki przestały nam już wystarczać.
A dzieło z plasteliny cudne! Córcia ma talent. W pierwszej chwili myślałam, że to jakiś Pet shop.
-
paula1 wrote:Nynusia wszystkiego najlepszego,dużo radości, zdrówka, miłości i spełnienia najskrytszych marzeń

Piękne macie brzusie laski
Kasiu ślicznie wyglądacie z córunią
Mi też weszło trochę w biodra, przytyłam 5 kg, ale to już od sierpnia jak odstawiłam tab. anty. Teraz od 3 tyg waga mi się trzyma na 64 kg, czyli w sumie jestem 1 kg na plusie.
A o to mój brzusio - zdjęcia robione wczoraj rano i wieczorkiem, po całym dniu jedzenia :
- rano...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a7518a52dd9.jpg
... i wieczorem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de8d5cddd7f.jpg
Dziękuję, a u Ciebie brzusio taki zgrabny i ładnie zaokrąglony.
paula1 lubi tę wiadomość
-
Czesć dziewczyny ! Mam nadzieje , ze nikt mnie nie zapomnial ! Bylam na urlopie w Polsce az miesiac ! Ostatni taki pobyt przed porodem, ale bylam z wami na biezaco , wiem ze sa z nami nowe mamusie , ogladalam zdjecia waszych dzidziusiow i trzymalam kciuki za wizyty!
Wkleilabym zdjecia brzuchola ale nie umiem tego robic
mam nadzieje ze swieta wam minely wspaniale ! Dlugie swieta od dawna gdzie po nich nie mowie " od jutra odchudzanie" cos niesamowitego !
Buziaki dziewczyny :*
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Na początku Nynusia Spełnienia Marzeń i Sto Lat!!!(masz urodziny razem z moją córcia)
)
Poza tym dziewczyny macie swietasne te brzuszki napatrzeć się nie można. U mnie w sumie tez juz coś widac ale jak się najem
heh,
Ps.ile macie na plusie po świętach? No ja na plusie 2kg mam nadzieje że po świętach wyparuje trochę
-
Cześć dziewczyny, ja dziś całkowicie z innej beczki

potrzebuję porady.
Dostaliśmy z mężem zaproszenie na wesele do kuzyna na sobotę, ale mąż pracuje i nie możemy iść. Kuzyn ze swoją przyszłą żoną byli u nas na weselu i pomyślałam, że ja pójdę do kościoła i po ślubie złożę im od nas życzenia - będzie im miło i ja nie będę się czuła do reszty głupio. Stwierdziłam, że kupię im jakiś drobiazg. Ale tu jest problem, bo nie mam kompletnie pomysłu
a wesele już w sobotę
podpowiecie coś?
-
agania , chetnie bym Ci cos doradzila ale nie mam pojecia jesli chodzi o prezent , na weselu bylam 3 razy w zyciu i za kazdym raczej kasa w koperte, ale jesli chcesz isc tylko do kosciola , to moze jakis upominek z grawerem ?
Na allegro jest duzo takich np stojacych i ladnie a szkle grawer pary mlodej i jakies zyczenia do tego , albo np w takiej skrzyneczce 2 kieliszki tez z grawerem i sa ladnie zapakowane , jak bedziesz zainteresowana podesle Ci linki i sobie zobaczysz chyba ze sama wyszukasz na allegro
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Witam się wieczorkiem

Jeszcze raz dziękuję za życzenia chyba w życiu nie dostałam tyle życzeń co dziś
jestem mega szcześliwa 
A to mój brzusio :
14 tydzień i 1 dzień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ac56f303d11.jpg
Szczęśliwa mamusia wpisz w google "zdjęcie na forum" wybierz strone na forumzapodaj wybierz z komputera zdjątko które chcesz dodać i wybierz rozmiar (200x200 alub 500x500) i kopiujesz ostatni link gdzie pisze wkleja miniaturke na forum ii gotowe
BATTINKA, agu258 lubią tę wiadomość
-
Wrrr a mnie znów odwróciło nie wiem czemu

Mój avatar to pierwszy porządny zakup dla mojego maleństwa
Agania na allegro jest bardzo dużo fajnych zestawów np. sztućcy z Hoffnera to zależy też jaki masz budżet
U Nas ostatnio modne bukiety kwiatów ze zdrapkami też super sprawa
-
Nynusia fajna z Ciebie ciężarówka.
) super!
Agania jak tu juz koleżanka wcześniej napisala bardzo fajnym pomysłem sa kieliszki do wina z grawerem ( oczywiście jeśli czas ci na to pozwoli) powiem tak sama dostałam od koleżanki taki upominek i uważam ze w 100% trafiony teraz w każdą rocznicę ślubu pijemy z mezusiem z tych kieliszków winko...do romantycznej kolacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 21:16
-
Dziewczyny, ale dużo nas dziś dołącza na FB.
Może byśmy zrobiły tam listę - nick wraz z imieniem i nazwiskiem, aby się połapać która to która? Bo widzę, że na grupie facebookowej mamy w większości imiona i nazwiska.
Ursa, agu258 lubią tę wiadomość

[/url]