Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny a mnie się wydaje, że on taki mało kształtny jest ale cóż ważne, żeby dzidziusiowi w nim było dobrze
Cały czas mi się wydaje, że dziś niedziela a jutro poniedziałek a tu fajnie od wtorku zaczynam prace więc wtorek szybko zleci jako pierwszy dzień tyg w pracy a za chwile nim się obejrzę już bedzie piąteczek -
aanaa wrote:Hej, mnie właśnie położna zważyła i jestem tylko 0,5 kg do przodu, pomimo świąt
Ja tyle samo, ale póki co się tym nie sugeruję. W pierwszej ciąży w 16 tyg. miałam tylko 2 kg więcej, a pod koniec ciąży 21 więcej niż na początku. Nie wiem dlaczego tyle przytyłam, nie objadałam się. Mam nadzieję, że tym razem waga tak nie skoczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:53
-
Ja juz po lekarzu. Maluch ma 8,1 cm i wszystko jest ok. Mam odstawić dupka a witaminki brać dalej. Pytałam lekarza czy możemy używać jakiegoś lubrykantu, bo troche na suchość cierpię, i powiedzial że używać mogę ale z seksem mam uważać, bo jak tylko pojawi się krwawienie to zakaz do końca ciąży. Więc ostrzegam Was
Maxymiliana, Nynusia, paula1, Amerie, ola.321, Kasia82, Ursa, Lexie, Katarzyna87, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! witam się po Świętach
nie wiem jak u Was ale na Dolnymśląsku raczej były to zimowe niż wiosenne święta...ale na szczęście dzisiaj piękne słoneczko za oknem
więc aż chce się żyć
ja z niecierpliwością oczekuję na wózek, ma przyjść w czwartek...ogólnie muszę się trochę ogarnąć bo już mnie dobija ta ,,niemoc sprawcza"
na dobry początek nastawiłam 2 prania, a potem wezmę się za szafę, której nie zdążyłam, a raczej nie miałam siły ogarnąć przed świętami ;P pozdrawiam wszystkie mamuśki i trzymam kciuki za wizytki!
-
agania ja kiedyś na taką okazję kupowałam dobre winko zapakowane w taką elegancką skrzynkę z akcesoriami do wina; skrzynka była drewniana i na niej wygrawerowaliśmy kilka słów.
http://allegro.pl/skrzynka-zestaw-do-wina-slub-prezent-urodziny-i5001414436.html np taka.
A ja Kobietki stanęłam dziś na wagę po świętach i…o zgrozo! od piątku na domowym obżarstwie przybyło mi 2 kg!!! tym sposobem jestem 3,3 kg na plusie od początku ciąży a to dopiero 12 tygodni ! Co prawda w święta zawsze tyłam i potem to zrzucałam po tygodniu, dwóch, ale mam wrażenie że tym razem nie będzie tak łatwo
Chyba najwięcej przytyłam z Was wszystkich w 1 trymestrze! -
Kasia82 wrote:Ja tyle samo, ale póki co się tym nie sugeruję. W pierwszej ciąży w 16 tyg. miałam tylko 2 kg więcej, a pod koniec ciąży 21 więcej niż na początku. Nie wiem dlaczego tyle przytyłam, nie objadałam się. Mam nadzieję, że tym razem waga tak nie skoczy.
ja póki co jestem 1,5 kg do przoduciekawa jestem ile będzie na finiszu ;P mam nadzieję, że nie za dużo...
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Ja juz w pracy, zajadam wlasnie jakies syfowe krążki chlebowe. Święta byly cudowne, wyspalam sie jak nigdy ;)ale niestety co dobre, szybko sie konczy. Mdlosci coraz mniejsze, ale ta niemoc nadal duza.za tydzień prenatalne, zobaczymy co tam u malucha
-
Kasia82 wrote:Dziękuję, Kochana, ale wiesz... waga już nie ta, co kiedyś. Jak byłam w Twoim wieku, czułam się w swoim ciele zdecydowanie lepiej.
Po porodzie będę miała motywację i troszkę chyba trzeba będzie się pilnować.
Kochane dziewczyny, jeśli możecie i macie ochotę, wstawcie też jakieś swoje fotki. Będziemy się "znały" nie tylko z naszych avatarów. A tak przy okazji, skąd wzięły się Wasze avatary?
Mój to Maxymilianma 3 lata jest najukochańszym pieskiem na świecie!
Kasia82 lubi tę wiadomość