Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
miska2503 wrote:Ja dzisiaj ledwo zapięłam swoją spódnice, aż boje się stanąć na wadze. Może to przez święta na więcej sobie pozwoliłam.
Teraz nam wolno, moja droga.Ja już od jakiegoś czasu nie chodzę w swoich spodniach i spódnicach sprzed ciąży, bo nie zapięłabym się przez brzuszek.
-
Hej hej
Jeszcze Was nie nadrobiłam. Jestem na momencik bo przypomniało mi się, że mamy dzisiaj jubilatkę w Październikowych Mamusiach
Nunusia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
Jutro będę wszystko nadrabiacMam nadzieję, że wszystko przebiega u was spokojnie i świątecznie
Buziaki
Kasia82, Nynusia lubią tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Kasia , ale Ty cudnie wygladasz
Mamy corki w podobnym wieku i tez bladynka tylko troche ciemniejsza
Lojkalojka, dziękuję, ale ja nie znoszę siebie na zdjęciach.Wstawiłam bardziej przez wzgląd na brzuszek, ale akurat na tych zdjęciach średnio go widać.
Z którego roku jest Twoja córcia? Moja za trzy tygodnie kończy 9 lat.
-
Kasia82 wrote:Lojkalojka, dziękuję, ale ja nie znoszę siebie na zdjęciach.
Wstawiłam bardziej przez wzgląd na brzuszek, ale akurat na tych zdjęciach średnio go widać.
Z którego roku jest Twoja córcia? Moja za trzy tygodnie kończy 9 lat.
Kasia82 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Kasiu juz przyjete zaproszenie
ladne juz te brzuszki macie dziewczyny u mnie chyba juz tez widac przy okazji dam jakies zdjecie
Ja dzisiaj leniuchuje bo cos mnie zbiera niestety
Milego dnia i Nynusia wszystkiego najlepszego!!!Kasia82, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ewalika wrote:Kasiu juz przyjete zaproszenie
ladne juz te brzuszki macie dziewczyny u mnie chyba juz tez widac przy okazji dam jakies zdjecie
Ja dzisiaj leniuchuje bo cos mnie zbiera niestety
Milego dnia i Nynusia wszystkiego najlepszego!!!
Ewalika, to już jedną osobę skojarzę z forum i Facebooka. Bardzo dziękuję za przyjęcie. A Ty leniuchuj, leniuchuj i jeszcze raz leniuchuj!
Nynusia, wszystkiego najlepszego!!!Nynusia, Ewalika lubią tę wiadomość
-
I ja dołaczam się do życzeń dla Nynusi.Wróciliśmy od mojej rodziny i w sumie powinniśmy pojechac do kraju męza na WIelkanoc która zaczyna się wniedzielę ale ja nie mam sił.Chciałam do łaczyc do Grupy na Fb nale on ie wyszukuje mi pazdziernikowe szczęścia ...chyba ze inaczej nazywa sie grupa.Piękne duże brzuszki macie.Moj prawie niewidoczny co mnie martwi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 16:53
agu258, Nynusia lubią tę wiadomość
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
Witam Was dziewczyny:) Ja już się czuje coraz lepiej, mam dużo energii dlatego coraz rzadziej siedzę przy kompie:)Mój brzusio tez już widoczny, a teraz po swietach wyglądam jakbym co najmniej w 6 miesiącu była:)
Nynusia wsytskiego najlepszego, spełnienai najskrytszych marzeń i bezbolesnego, szybkiego rozwiązania:)Nynusia lubi tę wiadomość
-
agu258 wrote:Ja tez wyslalam prośbę o przyjecie do grupy
Brzuszki piękne, a Ty Kasiu82 wygladasz przeslicznie
Dziękuję, Kochana, ale wiesz... waga już nie ta, co kiedyś. Jak byłam w Twoim wieku, czułam się w swoim ciele zdecydowanie lepiej.Po porodzie będę miała motywację i troszkę chyba trzeba będzie się pilnować.
Kochane dziewczyny, jeśli możecie i macie ochotę, wstawcie też jakieś swoje fotki. Będziemy się "znały" nie tylko z naszych avatarów. A tak przy okazji, skąd wzięły się Wasze avatary? Mój bocian jest to zdjęcie z powrotu wakacyjnego. Wyobraźcie sobie, że siedział na jednej latarni na Zakopiance i nic sobie nie robił z tłumu samochodów. Po raz pierwszy widziałam boćka w takiej scenerii.agu258, Maxymiliana lubią tę wiadomość