Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się
ja sobie teraz odpoczywam w łóżeczkuja również dziś wstałam z bólem krzyża i tak cały dzień mi dokucza więc teraz odpoczywam
Ja natomiast święta spędzam w rozjazdach w tym roku więc napiszę po świętach do was bo zapewne braknie mi czasu
Więc kochane chciałam wam Życzyć Zdrowych, Spokojnych, Pełnych Rodzinnego Ciepła i Radości
Świąt Wielkanocnych smacznego jajeczkaNiech nasze kochane dzieciaczki które nosimy w sobie rosną nam zdrowo
estrella, Nynusia lubią tę wiadomość
-
zrobiłam sobie dzisiaj po przerwie zdjęcie Brzuszka hi hi
rośniemy
Jeszcze raz miłegopaula1, Nynusia, aanaa, meeegi1771, agania, magdaa, BATTINKA, ~Rewianka~, Lexie, miska2503, linka220, polkosia, FreshMm, Mo_niczka, Lucy7, Blondik, agu258 lubią tę wiadomość
-
Hey
U nas po wizycie czwartkowej tez wszystko ok i Maleństwo miało4,1 cmdostałam coś na żołądek, bo prawdopodobnie to wirus spowodował wymioty i silne mdłości
rano przed wizytą tak mnie zaatakowały mdłości, że zaczęły boleć okropnie zatoki i poleciała krew, a to wszystko chwile po tym jak moj facet odjechał do pracy. Potem się bał bo musialam sama jechać na wizyte.ale poszło jakoś.
No nic spokojnych świąt życze :*FreshMm lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a prenatalne robi się przez brzuch tak?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Dziewczyny moje kochane wesołych swiąt życze... przede wszystkim spokojnych i moze z jakimiś małymi ruchami
ja zgloszę sie dopiero we wtorek
Buziaki :*Nynusia, aniacicha lubią tę wiadomość
-
Majaaa wrote:Dziewczyny, a prenatalne robi się przez brzuch tak?
Dziewczyny , ktore juz mialy usg pisaly , ze robione bylo przez brzuch .Majaaa lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Małgorzatka wrote:zrobiłam sobie dzisiaj po przerwie zdjęcie Brzuszka hi hi
rośniemy
Jeszcze raz miłego
Malgorzatka jaki świetny brzusio!!!zazdroszczę ja może mam z połowę
czasami czuję jakby tej ciąży nie było;) żeby nie te bóle brzucha hehe.
Nawiasem mówiąc masz świetne spodnie gdzie takie kupiłaś?może na allegro? Podeślesz linka
A tak nawiasem pomimo mego byle jakiego humoru Życzę przede wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt!Nynusia lubi tę wiadomość
-
3 ciąża pewnie dlatego podobno tak jest że im więcej razy jesteś tym wcześniej widać może coś w tym jest
Edit: spodnie kupiłam w H&MWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 20:08
-
Majaaa wrote:Dziewczyny, a prenatalne robi się przez brzuch tak?
Tak tak Ja miałam przez brzuch. Po dwóch tygodniach byłam u mojej gin kazała mi się rozbierać po czym stwierdziła że maluch za duży na dopochwowe i tak robiła przez brzuch
Piękny brzusio Małgorzatkomój jest troszkę większy
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Ja myślę, dziewczynki, że te nasze brzuszki to teraz jeszcze w dużej mierze zależą od naszego wyglądu sprzed ciąży. Ja nigdy nie miałam idealnie płaskiego brzucha, no może jak byłam nastolatką i jeszcze na studiach. W ostatnich latach trochę przytyłam, a u mnie wszystko idzie w brzuch. Tak więc ciężko teraz porównywać. Jeśli ktoś jest szczupły, to będzie miał już lekko zaokrąglony brzuszek, jak Małgosia, a jeśli któraś z nas ma trochę zbędnego sadełka, to może już teraz wyglądać jak na czwarty miesiąc.
Ja mam wrażenie, że w pierwszej ciąży miałam taki brzuszek jak teraz dopiero w czwartym/piątym miesiącu, ale wtedy byłam znacznie szczuplejsza.
-
Dziewczynki, życzę Wam wesołych i pogodnych świąt, wiosny w sercu, rodzinnej atmosfery przy stole i zdrowych maluszków. Mam nadzieję, że mdłości żadnej z nas nie dopadną przy wielkanocnym stole i każda będzie mogła posmakować różnych pyszności.
aanaa, Nynusia, aniacicha, Mo_niczka lubią tę wiadomość