Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja :) Dziewczyny życzę wszystkim radosnych Świąt ! I oczywiście smacznego jajka !! :)
    Gratuluję ostatnich wizyt piękne duże juz Maluszki w brzuszkach u Nas Mieszkają :)
    U Mnie zakupy sprzątanie gotowanie i takie tam :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 07:39

Lucy7, Nynusia, agu258, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Dziewczyny wykończę się tymi bólami brzucha :(( o co tu chodzi do jasnej cholery...łykam 3x nospe oraz magnez.

20kwietnia mam wizytę u ginka może poprosić o duphaston? Bo jednak jak lykalam na pocz. bole byly mniejsze...dlaczego ja się muszę głowic za dr :(
    Batinka, to oni Ci nie dali progesteronu? Duphaston nie tylko wyrównuje poziom progesteronu, ale również oslabia skurcze macicy, no masakra.

km5st5odymuuq2ts.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki witam sie z Wami i życzę spokojnych, radosnych, rodzinnych Swiąt, smacznego jajeczka i niech maleństwa zdrowo hasają w Waszych brzuszkach:-)

Nynusia, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego kochane :-* a w kolejne święta będziemy miec nasze maleństwa w ramionach :)

iv09hdge6yql001e.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane <3
    Chciałam wam życzyć pogodnych Świąt Wielkanocnych :-) dużo zdrówka i szczęścia :-* Rośnijcie zdrowo <3

Ja wstałam dzisiaj z okropnym bólem krzyża i brzucha eh chyba dzisiaj będę tylko leżeć :-/ wczoraj pomagałam mamie a że jestem porywcza to posprzatałam jej łazienkę myjąc płytki i wszystko plus 2 pokoje eh . Nie mogłam patrzeć jak robi to sama :-/ wezmę sobie apap lub coś takiego i okład zrobię . Brzuch myślę że promieniuje ból z reszta dzidzię już czułam dzisiaj :-)

Miłego Dnia Słońca <3 <3 <3 <3

Nynusia, paula1, agu258, aniacicha, estrella, Kaśku lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja.
    Gratuluje udanych wizyt.
    Współczuję tym, ktore miewaja zawroty gkowy i omdlenia, niestety przezywalam to w i pierwszej ciazy do samego konca i przez to tez Kubus urodzil sie trzy tygodnie wczesniej bo zemdlalam i od upadku odeszly mi wody, teraz muewam zawrory ale rzadko
    Batinka sproboj umiwic sie wczesniej do lekarza, nie mecz sie, bo pezeciez jak ty sie tak zle czujesz to dzidzia tez nie jest szczesliwa
    Mnie znowu rozklada choroba i jestem wsciekla. Dopiero co dwa tygodnie temu skonczylam antybiotyk a tu znowu zatoki tak zawalone ze pol nocy spac nie moglam. Pije ile sie da maliny, aronii, lipy, cytrynybi miodu ale Poki co efektu nie ma. Obym tylko goraczki nie dostala bo zwariuje.
    Wszystkim Wam kochane zycze pieknych Swiat, radosnych, rodzinnych i spokojnych. Niech odejda troski i zagosci w nas spokoj i milosc, tak zeby nasze dziwciatka w brzuszkach szczesliwie rosly, doczekaly spokojnie porodu i cieszyly nas potem swoja obecnoscia. Wszystkiego dobrego.

Lucy7, Nynusia, Małgorzatka, agu258, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego dobrego w te Swieta i oby nasze dzieciaczki szczesliwie sie urodzily w pazdzierniku i byly zdrowe :).

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również dla wszystkich przyszłych mamuś przesyłam życzenia Spokojnych Wesołych i Radosnych Świąt, smacznego jajeczka i pięknej rodzinnej atmosfery :)

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka wrote:
    Hej Kochane <3
    Chciałam wam życzyć pogodnych Świąt Wielkanocnych :-) dużo zdrówka i szczęścia :-* Rośnijcie zdrowo <3

Ja wstałam dzisiaj z okropnym bólem krzyża i brzucha eh chyba dzisiaj będę tylko leżeć :-/ wczoraj pomagałam mamie a że jestem porywcza to posprzatałam jej łazienkę myjąc płytki i wszystko plus 2 pokoje eh . Nie mogłam patrzeć jak robi to sama :-/ wezmę sobie apap lub coś takiego i okład zrobię . Brzuch myślę że promieniuje ból z reszta dzidzię już czułam dzisiaj :-)

Miłego Dnia Słońca <3 <3 <3 <3

oooo czułaś dzidzię :) ale takie bulgotanie?? ale super :):):) ja wstałam siusiu o 2 w nocy i położyłam się potem na bok i dosłownie czułam jakby coś wierciło się na dole w brzuchu :) Myślę, że to była dzidzia :) ale tylko raz tak poczułam na razie :)

Nynusia, Małgorzatka lubią tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do imion to myślimy że dziewczynka to Tosia (jak moja babcia), a chłopiec to Mikołaj, chociaż mój mąż mówi do brzucha cały czas Zygfryd i Zygi haha :)

Małgorzatka lubi tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zycze Wam Wesolych , Spokojnych i Rodzinnych Swiat !!!

Ja niestety te swieta spedze tylko z M i corcia . Nawet nic nie szykowalam specjalnego. Po prostu ich nie czuje :( W takich chwilach zaluje , ze mieszkam tak daleko od mamy i taty .
    No nic zmykam szykowac sie do kina z cora i jej kolezanka .

U mnie bez zmian jesli chodzi o imiona : Leon lub Zoé :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 09:27

Małgorzatka, Nynusia, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) U nas piękna pogoda. Słoneczko świeci. Ja zaraz zabieram się za ostatnie poprawki w domku przed świętami.

Również życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt w rodzinnym gronie :)

Małgorzatka, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę nam wszystkim ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT! :) Oby maluszki zdrowo rosły w naszych brzuszkach i bez problemu przyszły na czas w terminie :)

Kurcze już się nie mogę doczekać Świąt Bożego Narodzenia i kolejnej Wielkanocy, kiedy będą z nami już nasze kruszynki ehh rozmarzyłam się :)

U mnie dziś słoneczko świeci więc chce się żyć. Dla mnie to będzie kolejny dzień lenistwa bo zaplanowane mam jedynie odkurzanie i mycie podłóg, resztę sprzątnęłam wczoraj... oczywiście w granicach zdrowego rozsądku. Skoro w domu nie spędzamy świat to nie będę się przemęczać :)

Małgorzatka, agu258, Nynusia, aniacicha lubią tę wiadomość

• Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    linka220 wrote:
    oooo czułaś dzidzię :) ale takie bulgotanie?? ale super :):):) ja wstałam siusiu o 2 w nocy i położyłam się potem na bok i dosłownie czułam jakby coś wierciło się na dole w brzuchu :) Myślę, że to była dzidzia :) ale tylko raz tak poczułam na razie :)
    Od kilku dni już czuję regularnie :-) tak takie bulgotki łaskotki nie wiem jak to nazwać :-P

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) ja dalej przeziębiona, niby trochę przechodzi, niby nie... najwyżej nie pójdę do pracy po świętach i wezmę ze 2 dni wolnego.

Dla Was wszystkich życzenia spokojnych, rodzinnych i wesołych Świąt :) spędzonych w gronie najbliższych.

Nynusia, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki:)Odebrałam dzis wyniki badania moczu i znow mam bakterie tym razem bardzo liczne no i białko w moczu..do tego pęcherz ciagle boli.. Czuje,ze bez antybiotyku sie nie obędzie..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny my właśnie ze szpitala wrocilismy przez moje wczorajsze omdlenie moj maz ma 1.5 miesiaca usztywniony bark :( eh zerwane wiezadla i cos tam jeszcze nie ma na szczescie gipsu tylko taki stabilizator ale jednak :(
    U nas sloneczko swieci a my odpoczywamy sobie.
    Milego dnia dla was :*

relgrl68722yz04m.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego, zdrowych spokojnych Świąt wszystkim :)

Ja przeziębiona, katar, kaszel, osłabienie - to święta spędzam cały czas w domu... i nie w swoim domu, tylko u mamy mojego Piotra, bo nasze mieszkanie nie jest jeszcze do końca gotowe do zamieszkania ;)

Do usg jeszcze 10 dni, obje z Piotrem nie możemy się doczekać :) Czuję czasem łaskotki w brzuchu, ale nie wiem, czy to Dzidziuś, czy moje jelita, bo to jest często po jedzeniu :)

Pozdrawiam ciepło.

Nynusia, aniacicha, estrella, agu258 lubią tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• stelianka Przyjaciółka

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołego Alleluja

Nynusia, estrella lubią tę wiadomość

Czekamy na ciebie CÓRECZKO
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,
    zdrowych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych! Rodzinnych, pełnych uśmiechu i bliskości najukochańszych osób! Niech Nasze Skarby, które nosimy w sobie, rosną zdrowo. To ich pierwsze święta ;)

A tak w ogóle, to ja trochę ostatnio popracowałam. Jestem u rodziców, ale pomagam mamie. Mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi. Co jakiś czas staram się odpoczywać.
    Nie przepracowujcie się zbytnio, dbajcie o siebie.

;)

Mo_niczka, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
‹‹ 572 573 574 575 576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ