Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heja
Dziewczyny życzę wszystkim radosnych Świąt ! I oczywiście smacznego jajka !!
Gratuluję ostatnich wizyt piękne duże juz Maluszki w brzuszkach u Nas Mieszkają
U Mnie zakupy sprzątanie gotowanie i takie tam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 07:39
Lucy7, Nynusia, agu258, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Dziewczyny wykończę się tymi bólami brzucha
( o co tu chodzi do jasnej cholery...łykam 3x nospe oraz magnez.
20kwietnia mam wizytę u ginka może poprosić o duphaston? Bo jednak jak lykalam na pocz. bole byly mniejsze...dlaczego ja się muszę głowic za dr -
Hej Kochane
Chciałam wam życzyć pogodnych Świąt Wielkanocnychdużo zdrówka i szczęścia :-* Rośnijcie zdrowo
Ja wstałam dzisiaj z okropnym bólem krzyża i brzucha eh chyba dzisiaj będę tylko leżećwczoraj pomagałam mamie a że jestem porywcza to posprzatałam jej łazienkę myjąc płytki i wszystko plus 2 pokoje eh . Nie mogłam patrzeć jak robi to sama
wezmę sobie apap lub coś takiego i okład zrobię . Brzuch myślę że promieniuje ból z reszta dzidzię już czułam dzisiaj
Miłego Dnia SłońcaNynusia, paula1, agu258, aniacicha, estrella, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Witam i ja.
Gratuluje udanych wizyt.
Współczuję tym, ktore miewaja zawroty gkowy i omdlenia, niestety przezywalam to w i pierwszej ciazy do samego konca i przez to tez Kubus urodzil sie trzy tygodnie wczesniej bo zemdlalam i od upadku odeszly mi wody, teraz muewam zawrory ale rzadko
Batinka sproboj umiwic sie wczesniej do lekarza, nie mecz sie, bo pezeciez jak ty sie tak zle czujesz to dzidzia tez nie jest szczesliwa
Mnie znowu rozklada choroba i jestem wsciekla. Dopiero co dwa tygodnie temu skonczylam antybiotyk a tu znowu zatoki tak zawalone ze pol nocy spac nie moglam. Pije ile sie da maliny, aronii, lipy, cytrynybi miodu ale Poki co efektu nie ma. Obym tylko goraczki nie dostala bo zwariuje.
Wszystkim Wam kochane zycze pieknych Swiat, radosnych, rodzinnych i spokojnych. Niech odejda troski i zagosci w nas spokoj i milosc, tak zeby nasze dziwciatka w brzuszkach szczesliwie rosly, doczekaly spokojnie porodu i cieszyly nas potem swoja obecnoscia. Wszystkiego dobrego.
Lucy7, Nynusia, Małgorzatka, agu258, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Hej Kochane
Chciałam wam życzyć pogodnych Świąt Wielkanocnychdużo zdrówka i szczęścia :-* Rośnijcie zdrowo
Ja wstałam dzisiaj z okropnym bólem krzyża i brzucha eh chyba dzisiaj będę tylko leżećwczoraj pomagałam mamie a że jestem porywcza to posprzatałam jej łazienkę myjąc płytki i wszystko plus 2 pokoje eh . Nie mogłam patrzeć jak robi to sama
wezmę sobie apap lub coś takiego i okład zrobię . Brzuch myślę że promieniuje ból z reszta dzidzię już czułam dzisiaj
Miłego Dnia Słońca
oooo czułaś dzidzięale takie bulgotanie?? ale super
ja wstałam siusiu o 2 w nocy i położyłam się potem na bok i dosłownie czułam jakby coś wierciło się na dole w brzuchu
Myślę, że to była dzidzia
ale tylko raz tak poczułam na razie
Nynusia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zycze Wam Wesolych , Spokojnych i Rodzinnych Swiat !!!
Ja niestety te swieta spedze tylko z M i corcia . Nawet nic nie szykowalam specjalnego. Po prostu ich nie czujeW takich chwilach zaluje , ze mieszkam tak daleko od mamy i taty .
No nic zmykam szykowac sie do kina z cora i jej kolezanka .
U mnie bez zmian jesli chodzi o imiona : Leon lub Zoé
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 09:27
Małgorzatka, Nynusia, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry
U nas piękna pogoda. Słoneczko świeci. Ja zaraz zabieram się za ostatnie poprawki w domku przed świętami.
Również życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt w rodzinnym gronieMałgorzatka, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny życzę nam wszystkim ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!
Oby maluszki zdrowo rosły w naszych brzuszkach i bez problemu przyszły na czas w terminie
Kurcze już się nie mogę doczekać Świąt Bożego Narodzenia i kolejnej Wielkanocy, kiedy będą z nami już nasze kruszynki ehh rozmarzyłam się
U mnie dziś słoneczko świeci więc chce się żyć. Dla mnie to będzie kolejny dzień lenistwa bo zaplanowane mam jedynie odkurzanie i mycie podłóg, resztę sprzątnęłam wczoraj... oczywiście w granicach zdrowego rozsądku. Skoro w domu nie spędzamy świat to nie będę się przemęczaćMałgorzatka, agu258, Nynusia, aniacicha lubią tę wiadomość
-
linka220 wrote:oooo czułaś dzidzię
ale takie bulgotanie?? ale super
ja wstałam siusiu o 2 w nocy i położyłam się potem na bok i dosłownie czułam jakby coś wierciło się na dole w brzuchu
Myślę, że to była dzidzia
ale tylko raz tak poczułam na razie
tak takie bulgotki łaskotki nie wiem jak to nazwać
-
Cześć dziewczyny
ja dalej przeziębiona, niby trochę przechodzi, niby nie... najwyżej nie pójdę do pracy po świętach i wezmę ze 2 dni wolnego.
Dla Was wszystkich życzenia spokojnych, rodzinnych i wesołych Świątspędzonych w gronie najbliższych.
Nynusia, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny my właśnie ze szpitala wrocilismy przez moje wczorajsze omdlenie moj maz ma 1.5 miesiaca usztywniony bark
eh zerwane wiezadla i cos tam jeszcze nie ma na szczescie gipsu tylko taki stabilizator ale jednak
U nas sloneczko swieci a my odpoczywamy sobie.
Milego dnia dla was :* -
Wszystkiego dobrego, zdrowych spokojnych Świąt wszystkim
Ja przeziębiona, katar, kaszel, osłabienie - to święta spędzam cały czas w domu... i nie w swoim domu, tylko u mamy mojego Piotra, bo nasze mieszkanie nie jest jeszcze do końca gotowe do zamieszkania
Do usg jeszcze 10 dni, obje z Piotrem nie możemy się doczekaćCzuję czasem łaskotki w brzuchu, ale nie wiem, czy to Dzidziuś, czy moje jelita, bo to jest często po jedzeniu
Pozdrawiam ciepło.Nynusia, aniacicha, estrella, agu258 lubią tę wiadomość
-
Kochane,
zdrowych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych! Rodzinnych, pełnych uśmiechu i bliskości najukochańszych osób! Niech Nasze Skarby, które nosimy w sobie, rosną zdrowo. To ich pierwsze święta
A tak w ogóle, to ja trochę ostatnio popracowałam. Jestem u rodziców, ale pomagam mamie. Mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi. Co jakiś czas staram się odpoczywać.
Nie przepracowujcie się zbytnio, dbajcie o siebie.
Mo_niczka, aniacicha, estrella lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.