Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapisałam się na badania 3/4d prywatnie w czwartek na 15.30, będą nagrania dvd + zdjęcia. Cena 250 zł, wole mieć pewność, czy wszystko z dzidzią jest dobrze i nie ma wad genetycznych. Z tego co widzę, to większość z Was chodzi prywatnie na takie badania. Co jeszcze, u gin na fundusz jedynie widziałam migające serduszko, nawet nie robiła pomiaru Dopplerem. Cieszę się, że ta wizyta prywatna będzie w czwartek, nie mogę się doczekać
Lucy7, Lexie lubią tę wiadomość
-
nenka2 wrote:Ja mam prenatalne 14 kwitnia alevto juz bedzie u mnie skonczony 13 tydzien +2 dni, a wy tak predko macie
Ważne jest by to badanie wykonac do 13 tyg.i 6 dni.Powodzonka na wizycie:-)nenka2 lubi tę wiadomość
-
Witam się po świętach
objadłam się strasznie ale tak to jest jak się odwiedza jednych pózniej następnych tu obiadek tam kawka ciasteczko i brzuszki rosną
nadrobiłam was właśnie śliczne macie te brzuszki takie już dużea ja w święta zakładam kurtkę a ona mi się dopiąć nie chce w cycach
Dziś wróciłam z badań część będę mieć już dziś a drugą część w czwartek mam nadzieję że będą wyniki dobre
A trzymam kciuki za wszystkie wizytujące w tym tyg.ja mam w czwartek o 15:30 wizytę
-
Szefwyslal mnie do lekarza, wizyte mam o 15.50, wiec i tak caly dzien w pracy... No i powiedzial ze w piatek musze byc w pracy wiec niewiele da mi lezenie dwa dni, ale mize choc troszke o ile lekarz da mi zwolnienie na te zatoki.
-
Witam się po Świętach. Oglądam Wasze brzuszki i są śliczne! A mój jest straszny. Zawsze byłam szczupła, z mężem uprawiamy sobie canicross czy dogtreking więc nigdy nie miałam problemów z nadwagą czy dodatkowymi fałdkami. A teraz masakra... brzuch się jakby rozlał jak patrze od boku to nie ma zaokrąglonego brzuszka tylko jestem taka... szeroooka. I biodra mi się tak rozlazły... wstrętnie się czuję
O wadze już wcześniej pisałam. W pierwszych tygodniach schudłam teraz trochę przytyłam bilans wagi przed ciążą i teraz wychodzi na zero.
Aanaa wspaniałe wieściDostałaś jakąś fotkę?
Malgo toxoplazmozą możesz zarazic się tylko bezośrednio od kota (żadnego innego zwierzęcia domowego) albo z niedomytych warzyw lub owoców z ziemi zanieczyszczone odchodami kocimi. Możesz byc spokojna o swoją świnkę
O Awatarze też już pisałam gdzieśJest na nim moja sunia, import z Łotwy, Kenventaki Love My True Honeymoon
Byłam dzisiaj na badaniach krwiA wizyta już we wtorek
Ciekawe ile będzie miał już mój bobasek wtedy
Pewnie ponad 10 cm
-
Agatka to dobrze, że miał się kto zając córą, u mnie obecnie musiałabym wywalić wszystkich z domu żeby się wyspać
Budzi mnie najmniejszy szelest i UWAGA! od dwóch dni budzi mnie śpiew ptaków -paranoja
Stelianka dokładnie z koleżanką to przerobiłam u Nas w firmie i akurat nasz szef jej nie zwolnił tylko przedłużył umowę, więc tak jak piszą dziewczyny tu zalezy wszystko od pracodawcy.
Ja mam wizytę 28.04 więc jeszcze troooochę sobie poczekam
Ursa no Twój bobas już na bank będzie miał z 10cm
Dziś mam lenia i to strasznego lenia... liczę godziny do wyjścia z pracy
-
Wtam dziewczęta!
Wracamy do normalności po Świętach.. nareszcie bo pewnie przytyłam z 5 kg
Dzis się okaże,mam wizytę u gina na 16.Cieszę się,że to już dziś bo moje ostatnie wyniki moczu nie są zachwycające.. bardzo liczne bakterie i białko w moczu.. czy któraś z Was tak miała? -
Lexie kilka dziewczyn miało. Wynikały albo ze stanu zapalnego albo... niepoprawnie wykonanego pobrania moczu.
Agatka u mnie tak samo leci teraz jak szalony ten czas. Dopiero co zaczynałam drugi trymestr a tu za 3 dni już 16 tydzień
-
nick nieaktualnyUrsa wrote:Lexie kilka dziewczyn miało. Wynikały albo ze stanu zapalnego albo... niepoprawnie wykonanego pobrania moczu.
Agatka u mnie tak samo leci teraz jak szalony ten czas. Dopiero co zaczynałam drugi trymestr a tu za 3 dni już 16 tydzień -
Lexie - bakterie często się zdarzają, a białko w moczu bywa chyba oznaką stanu zapalnego? ja miałam białko jak miałam problem z pęcherzem i zapalenie miedniczek nerkowych parę lat temu. Zapytasz lekarza i jeżeli będzie taka potrzeba da Ci leki
.
aniacicha - ja mam to samo!! w Święta w biuście się w płaszczu nie zapięłambyłam zapięta do połowy a na górze założyłam szal i musiałam się jakoś pozakrywać by byłam odpięta a zimno było
No i w płaszczu zimowym puchowym mam to samo od jakiegoś już czasu.
-
nenka2 wrote:Czujesz juz ruchy?
Niestety jeszcze nie i chyba nie miałabym szans ich nawet rozpoznac. Ostatnio mam takie wzdecia, że cały czas coś mi się przelewa, bulgocze itd.
Ale jestem cierpliwaMam detektor więc stresy i fisiowanie odeszły w dal
-
ss wrote:Ewalika ty jestes z jaworza kolo b-b? Ja pochodze z jaworza, od 3 lat mieszkam w wapienicy;)
hmm musze zerknac na fb moze sie z nim znacie :p w ktorym miejscu w jaworzu mieszkalas?
ja mieszkalam całe zycie w Bielsku na Zlotych Lanach
-
Ursa wrote:Niestety jeszcze nie i chyba nie miałabym szans ich nawet rozpoznac. Ostatnio mam takie wzdecia, że cały czas coś mi się przelewa, bulgocze itd.
Ale jestem cierpliwaMam detektor więc stresy i fisiowanie odeszły w dal
-
nick nieaktualnyaagatkaa1984 wrote:Ursa na pewno nie pomyślisz, ale masz jeszcze czas na ruchy.
Ja w pierwszej ciazy czulam w 13 tyg, ba nawet moj maz czul jak reke przykladala wczoraj zaczelam 13 tydzien i cos tam powoli sie dzieje, ale to tylko delikatnie i raz na jakis czas.
-
kobitki mam wyniki z krwi no i nie są chyba zbyt dobre
albo bardzo nie dobre
Leukocyty 14,64
RDW-SD 48,2
Neutrofile 9,84
Limfocyty 3,60
no i mnie te badania strasznie zaniepokoiły z tego o czytam na necie
badanie moczu wszystko w porządku tylko ta krewWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 14:30
-
Witam się dziewczyny po świętach
jakos zleciało, jestem przejedzona.... nadrobie was pozniej... a dziś ide na wizyte:D