Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia 82, mieliśmy zakaz na poczatku w związku z plamieniami. Ok 10 tygodnia lekarz dał nam zielone światło na przytulanie, ale co z tego skoro z racji suchości się nam odechciewało. A dzis na pytanie czy możemy używać jakiegoś lubrykanta wziął mnie chyba za nimfomankę i ostrzegł przed mocnym kochaniem się. Do mnie to oczywiste że w ciąży trzeba delikatniej
trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace
A zdjęcie mam, ale wygląda jak poprzednie więc nie będę sie meczyc z wklejaniempomimo porad nie idzie mi to
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie od 3 dni mam takie dziwne "tykania" w brzuchu coś w rodzaju lekkiego "puk puk" w okolicy gdzie ostatnio gin znalazł dzidzię i od 3 dni to czuję bardzo lekko ale czuje i zastanawiam się czy to nie ruchy dzidzia jak myślicie ?
Lexie ja miałam leukocyty w moczu nieliczne ale były i jakąś bakterie gin mi dał urosept 3x2 i jest ok
Nenka to jest mój typzobacz sobie jeszcze camarelo q sport praktycznie niczym sie nie różni a jest tańszy, oglądalam je na żywo są świetne
nenka2 lubi tę wiadomość
-
nenka2 wrote:http://allegro.pl/camarelo-wozek-3w1-carera-super-duza-gondola-i5205409111.html
Znalazlam taki oto wozeczek, cos dla nas bo gondola jest na tyle duza ze starczy az dziecko skonczy pol roczkuno i nawet niezle wyglada.
Całkiem fajnynenka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenka2 wrote:http://allegro.pl/showitem/description/5227923991.html a taki tylko czerwony mialam w pierwszej ciazy i bylam w 100000% zadowolona wspanialy jest, i tak mysle czy by znowu sie nie zdecydowac na niego
To jest dokładnie mój typ! i te kółka z przodu ma większe, a nie takie całkiem małe. Bardzo fajnymówisz, że zadowolona byłaś?
-
nick nieaktualnyagania wrote:To jest dokładnie mój typ! i te kółka z przodu ma większe, a nie takie całkiem małe. Bardzo fajny
mówisz, że zadowolona byłaś?
spacerowka jest wygodna dla dziecka, tak samo fotelik. No i wszystkie czesci wozka bez najmniejszego problemu wpina sie i wypina ze stelazaKasia82 lubi tę wiadomość
-
Jejuu parę dni mnie nie było i 2h z życia wyjęte na nadrabianie
Piękne macie brzuszki. Mnie mam wrażenie też juz coś się pojawia, ale u mnie ciąża spożywcza była wcześniej i czasami się zastanawiam czy to nie "fecior" ;p
Na ruchy się póki co nie nastawiam, za to nie mogę doczekać się piątku i prenatalnych - spotkanie z dzidzią
Ciekawe czy gin będzie przepowiadał płećNynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bardzo chcialam syna w pierwszej ciazy, w tej napocztku tez, ale teraz jakos dziwnie mi sie zrobilo i sama nie wiem.. teraz to mi wsio rybja chyba.. a do brzuszka mowie Edward(wszyscy w rodzinie sie czepiaja se bardzo brzydkie imie w tym tesciowa i moj matka
) a co wy sadzidzie?
Moj maz i ja jestesmy zakochani w tym imieniu od pierwszej ciazy, ale wyszla dziewczynka Ewelinka -
nick nieaktualny
-
Ja też odebrałam wyniki i tylko LYM% mam poza normą. Mam za mało 18,8% norma od 20-45%.
Potem mąż zadźwoni do gin bo mi się skończyła luteina podjęzykowa i mam tylko dopochwową to dopyta o tą wartośc %. -
Lubię imiona nietypowe (mój mąż niestety nie), ale nie udziwnione. Edward jest takim nietypowym imieniem. Jaka szansa, że w klasie będzie 5 Edwardów? Niewielka.
My zawsze chcieliśmy Zuzię albo Kubę, teraz Zuzinek i Kubusiów od groma, więc zmieniliśmy zdanie.
Jak jeszcze parę lat temu Natalia Kukulska nazwała swoje dziecko Franek czy Janek moje koleżanki za głowę się łapały, skąd taki pomysł na "starodawne imię", a teraz tyle Jaśków że ho ho
Mam pytanko, czy macie wrażenie, że czasami Wasza macica jest ciężka? -
aanaa wrote:Kasia 82, mieliśmy zakaz na poczatku w związku z plamieniami. Ok 10 tygodnia lekarz dał nam zielone światło na przytulanie, ale co z tego skoro z racji suchości się nam odechciewało. A dzis na pytanie czy możemy używać jakiegoś lubrykanta wziął mnie chyba za nimfomankę i ostrzegł przed mocnym kochaniem się. Do mnie to oczywiste że w ciąży trzeba delikatniej
trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace
A zdjęcie mam, ale wygląda jak poprzednie więc nie będę sie meczyc z wklejaniempomimo porad nie idzie mi to
Haha, Ty rozpustna kobieto.Ja też miałam pytać przy okazji o lubrykanty, ale mi głupio, bo obawiam się, że mój lekarz zareagowałby podobnie jak Twój. Tylko u nas teraz chyba lubrykant już nie byłby potrzebny, ale muszę zapytać czy w ogóle pozwala.
aanaa, agaton, aagatkaa1984 lubią tę wiadomość
-
Napisałam wam normy tak jak piszę na wynikach jeśli by któraś mogła coś powiedzieć na ten temat była bym bardzo wdzięczna albo może któraś z was miała podobne wyniki z krwi
Leukocyty 14,64 norma 3,8-10
RDW-SD 48,2 nor. 36,4-46,3
Neutrofile 9,84 nor, 2,50- 7
Limfocyty 3,60 nor, 1,000-3,500 -
Katarzyna87 wrote:Jejuu parę dni mnie nie było i 2h z życia wyjęte na nadrabianie
Piękne macie brzuszki. Mnie mam wrażenie też juz coś się pojawia, ale u mnie ciąża spożywcza była wcześniej i czasami się zastanawiam czy to nie "fecior" ;p
Na ruchy się póki co nie nastawiam, za to nie mogę doczekać się piątku i prenatalnych - spotkanie z dzidzią
Ciekawe czy gin będzie przepowiadał płeć
Zazdroszczę, że Ty już w piątek, ja dopiero w przyszłą środę, więc jeszcze muszę osiem dni wytrzymać.Też bardzo bym chciała poznać płeć.