Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na goraczke chlodne napoje i oklady i paracetamol i gdzies przeczytalam jak mialam temp,zeby batdzo sie nie przykrywac bo podwyzsza sie temp.mi pomagalo a mialam wyzsza temp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 20:11
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Rewianka po pierwsze dużo pij, a po drugie jak masz maliny w słoiku albo herbatkę malinową to pij też i jedz te maliny, bo one działają napotnie i obniża się temperatura.
Kurcze niech już te choróbska uciekają od nasz wszystkich! To nie czas teraz na chorowanie!agu258, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
agania wrote:A to pierwsze słyszę
a czemu na wątrobę?
Bo wątroba to główny narząd ogrzewający krew. Jeśli ochłodzi się wątrąbę ochłodzi się całe ciało. Jest to bezpieczne w przeciwieństwie do robienia, w trakcie przeziębienia, zimnych kąpieli.~Rewianka~, agania lubią tę wiadomość
-
Dodinka śliczny brzusio
Asieńka trzymaj się i będzie wszystko dobrze
Co do płci: mi z młodym się sprawdziło, że w 14 dniu owulacji to chłopak. Ciekawa jestem jak teraz będzie, serduszkowanie było 4-5 dni przed owu ostatnie, bo później mój M wyjechał, więc niby wychodziłoby na dziewczynkę. Może 20 kwietnia się dowiem coś więcej
Rewianka mi na gorączkę pomógł chłodny prysznic i herbata - lipa, miód, cytryna, maliny. A też miałam ponad 38.
A co do zastanawiania się czy będzie dobrymi mamami: będziecie ZAJEB.... mamusiamiJa też myślałam przy młodym jak to będzie, czy dam radę, miałam 22 lata, ale jak się dzidzia pojawiła, to wszystko jakoś tak fajnie przychodziło. Pewnie, że czasami rady starszych się przydają, ale na pewno dacie sobie radę
(do wizyty 10 dni...)
~Rewianka~, Ursa, dodinka, Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dodinka mam nadzieję
No ja nie wiem czy serduszkowaliśmy w, po czy przed owulacją bo jej tam w ogóle w okolicy nie powinno bycJestem bardzo ciekawa kto tam rośnie pod moim sercem
Myślę, że to będzie chłopczyk a cieszyc się będę tak samo czy chłopiec czy dziewczynka. Ale powiem Wam, że będę nieco zawiedzona jeśli się nie dowiem we wtorek.
Paula piękna 15 w suwaczku
paula1, dodinka lubią tę wiadomość
-
Ursa wrote:Bo wątroba to główny narząd ogrzewający krew. Jeśli ochłodzi się wątrąbę ochłodzi się całe ciało. Jest to bezpieczne w przeciwieństwie do robienia, w trakcie przeziębienia, zimnych kąpieli.
~Rewianka~, Ursa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny