Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodinka super Brzusio cudowny
Asienka może w końcu ktoś się porządnie zajął i wszystko minie życzę Ci tego :*
Wszystkim chorującym dużo zdrówka
U mniebyło przed i po i ww trakcie wiec ja niestety tym się nie mogę sugerować.
I tak macie rację nie ma co na pewno wszystkie będziemy Superowymi mamusiami~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:Dodinka mam nadzieję
No ja nie wiem czy serduszkowaliśmy w, po czy przed owulacją bo jej tam w ogóle w okolicy nie powinno bycJestem bardzo ciekawa kto tam rośnie pod moim sercem
Myślę, że to będzie chłopczyk a cieszyc się będę tak samo czy chłopiec czy dziewczynka. Ale powiem Wam, że będę nieco zawiedzona jeśli się nie dowiem we wtorek.
Paula piękna 15 w suwaczkuUrsa lubi tę wiadomość
-
Lexie wrote:Witajcie w piątek dziewczęta!Późno się melduję,gdyż bylismy z moim na ślubie u przyjaciół w miescie oddalonym o 50 km.Strasznie mnie ta podróż zmęczyła no i musiałam sie wtargać do Sali Ślubów,która była na 3 piętrze!Sapałam jak lokomotywa
Nynusia masz już sukienkę na ślub? Niestety ja jeszcze nie mam,boję się,że jak kupię teraz to pod koniec maja w nią nie wejdę.. Brzusio bardziej urośnie..Lexie lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:A no właśnie Ursa ty miałaś tez jechać na USG 4d i nie pojechaliscie?
Oglądałam filmiki 4d z tego okresu ciąży i takie nie bardzo były. Kawałek mamy do GW więc stwierdziliśmy, że pojedziemy sobie jak dzidziuś będzię już większy i kształtniejszyNynusia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Ja to już sto razy liczyłam kiedy mogło być u nas poczęcie i nic mi się nie zgadza
Zwłaszcza, że na początku myślałam, że ciąża jest dużo młodsza bo miałam normalny okres w ciaży
Wg usg jak wyliczam to zaszłam 18 stycznia a 19 miałam niby okres
no i 18 sie bzykaliśmy ale też 16 więc nie wiadomo co z tego wyjdzie
okaże się mam nadzieję 28 kwietnia
Nynusia ja będe 28 w 17 tygodniu i nie wychodzę z gabinetu jeśli mi nie powie czy to chłop czy babsztylUrsa lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny:)
Rzadko pisze, ale czytam na bieżąco. Bylam dzis na usg prenatalnym i testach pappa.
Ledwo lekarka wlaczyla konitor, to juz powiedziala, ze to chlopakMaluszek ma 8,2 cm, przeziernosc w porzadku, reszta parametrow rowniez. Wyniki pappa za tydzień.
Na wizycie u mojego gina ma zostac potwierdzona plec, zobaczymy czy przz 2 tygodnie nic sie nie zmienimadu, agu258, paula1, Nynusia, ~Rewianka~, ola.321, Lexie, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry mamusie !
Rewianka wspolczuje chorobyTez sie mecze i niestety musialam oswiedzic lekarza ,bo bala sie , ze to angina . Naszczescie ( nieszczescie )panuje u nas wirusowka i przepisal paracetamol i jakies psikadlo do nosa . A ja juz mam strop pod nosem
Jeszcze raz duzo zdrowka dla schorowanych
Wczoraj pierwszy raz od zajscia w ciaze pojechalismy do znajomych na kawe, a wrocilismy o 1 w nocy . Nawet nie sadzilam , ze jestem w stanie tak dlugo wysiedziec
Dziewczyny mam prosbe : jesli macie zdjecia z USG waszych pociech z okreslona przypuszczalna plcia mozecie wkleic ?~Rewianka~ lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Cześć Dziewczyny
Ja zaraz wskakuję do wanny
Umówiłam się dzisiaj z koleżankami na 15 a jeszcze muszę zajechać gdzieś kupić coś na nowe mieszkanie dla jednej z nich. To będzie moja pierwsza wizyta w jej nowym mieszkaniu więc myślę, że wypada.
Trochę nie mam pomysłu. Jak nic mi się nie spodoba to chyba wybiorę bezpiecznie storczyka. Czy nie? Bardzo przereklamowane ostatnio się zrobiły ale z drugiej strony, nie wymagają dużej pielęgnacji a świetnie pasują do każdego wnętrza.
Lojkalojka Dodinka miała foto z siusiakiem -
Ursa jesli chodzi o upominek dla kolezanki to ja tez poszlabym w storczyki
Tak jak piszesz to bezpieczny prezent . No chyba , ze dobrze znasz kolezanke i wiesz w jakim stylu ma urzadzone gniazdko to wtedy mozesz bardziej poszalec .Ja napszyklad lubie ladne swiece i wazony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 08:54
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Witam i ja. To moje pierwsze doswiadczenie z luteina i czy bolala Was po niej glowa? Mnie booi, ake wole to niz ryzyko skracania szyjki. W nocy jeszcze meczylam sie z bolem brzucha, teraz jem sniafanko i lece do szefa powiedziec mu ze mam zwolnienie, choc nie wiem jak to przyjmie. Teraz mamy najgorszy czas w pracy, mloda sama napewno nie da rad, ale ja nie poswiece dzidziolka dla pracy.
Pieknej soboty wam zycze, bo pogoda zapiwiada sie cudna. Ja tez mam zamiar troche twarz poopalac w wiosennym sloneczku. Buziaki -
Asieńka u niektórych faktycznie Luteina powoduje wzmożone objawy ciążowe w tym ból głowy
Ale potem organizm się przyzwyczaja... podobno. Mi ciężko z własnego doświadczenia coś powiedziec bo ja luteinę biorę od 4 tygodnia ciąży i czułam się fatalnie aż do 14 tygodnia
-
nick nieaktualny