Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodinka super Brzusio cudowny

Asienka może w końcu ktoś się porządnie zajął i wszystko minie życzę Ci tego :*
Wszystkim chorującym dużo zdrówka
U mnie
było przed i po i ww trakcie wiec ja niestety tym się nie mogę sugerować.
I tak macie rację nie ma co na pewno wszystkie będziemy Superowymi mamusiami
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Ja też będę zzawiedziona 28 jak się nie dowiem wiec wiem co czujesz. Dostałam dodatkowa kasę chętnie bym pokupowala dzidzi rzeczy ale wszystko neutralne to nie bardzo. Wiec odłożyłam kasę na oszczędnościowe i czekam do wizytyUrsa wrote:Dodinka mam nadzieję

No ja nie wiem czy serduszkowaliśmy w, po czy przed owulacją bo jej tam w ogóle w okolicy nie powinno byc
Jestem bardzo ciekawa kto tam rośnie pod moim sercem
Myślę, że to będzie chłopczyk a cieszyc się będę tak samo czy chłopiec czy dziewczynka. Ale powiem Wam, że będę nieco zawiedzona jeśli się nie dowiem we wtorek.
Paula piękna 15 w suwaczku
Ursa lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam w Orsayu piękna biała taka skromna bo to cywilny wiec nie chciałam jakoś szaleć i jest taka zbierana pod biustem i do połowy dodatkowa koronka jako taka narzutka wiec brzusio może rosnąć będzie miał dużo miejscaLexie wrote:Witajcie w piątek dziewczęta!Późno się melduję,gdyż bylismy z moim na ślubie u przyjaciół w miescie oddalonym o 50 km.Strasznie mnie ta podróż zmęczyła no i musiałam sie wtargać do Sali Ślubów,która była na 3 piętrze!Sapałam jak lokomotywa

Nynusia masz już sukienkę na ślub? Niestety ja jeszcze nie mam,boję się,że jak kupię teraz to pod koniec maja w nią nie wejdę.. Brzusio bardziej urośnie..
Lexie lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:A no właśnie Ursa ty miałaś tez jechać na USG 4d i nie pojechaliscie?
Oglądałam filmiki 4d z tego okresu ciąży i takie nie bardzo były. Kawałek mamy do GW więc stwierdziliśmy, że pojedziemy sobie jak dzidziuś będzię już większy i kształtniejszy
Nynusia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Ja to już sto razy liczyłam kiedy mogło być u nas poczęcie i nic mi się nie zgadza
Zwłaszcza, że na początku myślałam, że ciąża jest dużo młodsza bo miałam normalny okres w ciaży
Wg usg jak wyliczam to zaszłam 18 stycznia a 19 miałam niby okres
no i 18 sie bzykaliśmy ale też 16 więc nie wiadomo co z tego wyjdzie
okaże się mam nadzieję 28 kwietnia 
Nynusia ja będe 28 w 17 tygodniu i nie wychodzę z gabinetu jeśli mi nie powie czy to chłop czy babsztyl
Ursa lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny:)
Rzadko pisze, ale czytam na bieżąco. Bylam dzis na usg prenatalnym i testach pappa.
Ledwo lekarka wlaczyla konitor, to juz powiedziala, ze to chlopak
Maluszek ma 8,2 cm, przeziernosc w porzadku, reszta parametrow rowniez. Wyniki pappa za tydzień.
Na wizycie u mojego gina ma zostac potwierdzona plec, zobaczymy czy przz 2 tygodnie nic sie nie zmieni
madu, agu258, paula1, Nynusia, ~Rewianka~, ola.321, Lexie, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry mamusie !
Rewianka wspolczuje choroby
Tez sie mecze i niestety musialam oswiedzic lekarza ,bo bala sie , ze to angina . Naszczescie ( nieszczescie )panuje u nas wirusowka i przepisal paracetamol i jakies psikadlo do nosa . A ja juz mam strop pod nosem 
Jeszcze raz duzo zdrowka dla schorowanych
Wczoraj pierwszy raz od zajscia w ciaze pojechalismy do znajomych na kawe, a wrocilismy o 1 w nocy . Nawet nie sadzilam , ze jestem w stanie tak dlugo wysiedziec
Dziewczyny mam prosbe : jesli macie zdjecia z USG waszych pociech z okreslona przypuszczalna plcia mozecie wkleic ?
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
Cześć Dziewczyny
Ja zaraz wskakuję do wanny
Umówiłam się dzisiaj z koleżankami na 15 a jeszcze muszę zajechać gdzieś kupić coś na nowe mieszkanie dla jednej z nich. To będzie moja pierwsza wizyta w jej nowym mieszkaniu więc myślę, że wypada.
Trochę nie mam pomysłu. Jak nic mi się nie spodoba to chyba wybiorę bezpiecznie storczyka. Czy nie? Bardzo przereklamowane ostatnio się zrobiły ale z drugiej strony, nie wymagają dużej pielęgnacji a świetnie pasują do każdego wnętrza.
Lojkalojka Dodinka miała foto z siusiakiem
-
Ursa jesli chodzi o upominek dla kolezanki to ja tez poszlabym w storczyki

Tak jak piszesz to bezpieczny prezent . No chyba , ze dobrze znasz kolezanke i wiesz w jakim stylu ma urzadzone gniazdko to wtedy mozesz bardziej poszalec .Ja napszyklad lubie ladne swiece i wazony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 08:54
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
Witam i ja. To moje pierwsze doswiadczenie z luteina i czy bolala Was po niej glowa? Mnie booi, ake wole to niz ryzyko skracania szyjki. W nocy jeszcze meczylam sie z bolem brzucha, teraz jem sniafanko i lece do szefa powiedziec mu ze mam zwolnienie, choc nie wiem jak to przyjmie. Teraz mamy najgorszy czas w pracy, mloda sama napewno nie da rad, ale ja nie poswiece dzidziolka dla pracy.
Pieknej soboty wam zycze, bo pogoda zapiwiada sie cudna. Ja tez mam zamiar troche twarz poopalac w wiosennym sloneczku. Buziaki -
Asieńka u niektórych faktycznie Luteina powoduje wzmożone objawy ciążowe w tym ból głowy
Ale potem organizm się przyzwyczaja... podobno. Mi ciężko z własnego doświadczenia coś powiedziec bo ja luteinę biorę od 4 tygodnia ciąży i czułam się fatalnie aż do 14 tygodnia
-
nick nieaktualny