Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie jak na razie raz bolała głowa, wtedy jak to ciśnienie miałam takie wysokie. Może coś jest w tym, że ból głowy to objaw odwodnienia bo ja piję na prawdę dużo ostatnio
1,75l wody to minimum, a jeszcze dośc sporo gazowanej wody albo lekkogazowanych smakowych, no i herbaty... czasem nawet 3 wypiję (z cytryną i miodem mniam). I to nie, że w siebie wmuszam po prostu tak mi się chce pic. A już jak się ruszę gdziekolwiek to mnie suszy jak na kacu.
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki!
U mnie już dziś na szczęście lepiej. Zgodnie z Waszymi radami wczoraj mocno się chłodziłam: okłady, kąpiel, wietrzenie pokoju, picie chłodnej herbaty z lipy, malin, spałam tylko pod poszewką od kołdry i trzęsłam się, ale temperatura spadała stopniowo
Najwyższą miałam 38.1 (mierzone w ustach) i to tylko przez chwilę, więc mam nadzieję, że mój Maluszek nawet tego nie zauważyłDziś gorączki nie mam tylko trochę katar.
Jeżeli chodzi o płeć, mycodziennie od wtorku do soboty w nocy, a owulację miałam w sobotę lub niedzielę, więc w sumie, to powinna być dziewczynka, no bo plemniki żeńskie ze środy, czwartku, piątku powinny przeżyć w jajowodzie i czekać na jajeczko... Ale, kiedy zapytałam mojego lekarza przed zajściem o tę teorię nt. stosunków przed, w trakcie i po, to trochę mnie wyśmiał (tak jak mój Mąż)
Myślę, że coś w tym pewnie jest, ale za bardzo bym się tym nie sugerowała. Tym bardziej, że my mamy mieć na 90% chłopca
Widzę, że Wasi lekarze są dość ostrożni w określaniu płci i się zastanawiam, czy ta nasza pani doktor się nie pośpieszyła, ale była naprawdę bardzo przekonana o tym, że to chłopakNawet jak się zamieni w dziewczynkę za parę tygodni, to też będziemy się cieszyć
Lojkalojka, ja mam ładną fotkę mojego Maluszka z wyrostkiem płciowym, z chęcią bym wkleiła, ale muszę poszukać, jak to się robiUrsa, Lexie lubią tę wiadomość
-
Rewianka jeśli chcesz to wyślij mi fotę na maila [email protected]
Wstawię w kilka minut na forum. Jestem do 13 w domu
-
nick nieaktualnyPróbuję tak, a jak Wam się nie uda otworzyć, to podeślę do Ciebie Ursa
Po lewej to ponoć "męski wyrostek płciowy"
Dajcie znać, czy Wam się otwiera.
EDIT: Udało mi się zrobić tak, żeby było od razu widoczneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 11:29
Ursa, Muffinka1019, Magnosia lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczynki
dziś piękna pogoda więc ja wychodzę z siostrą i mamą na zakupy
Rewianka otwiera sięi ten wyrostek faktycznie bardziej stoi
Asieńka - biorę luteinę 3x100 i głowa czasem mnie boli ale nie zwróciłam uwagi czy częściej niż zazwyczaj bolała przed ciążą~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku jejku słabo u mnie z czasem, więc szybko zdaję relację z wczoraj.
Po kolei...Nasz dzieciaczek bardzo nie chciał współpracować, obracał się do nas dupką, potem pokazał fucketa (na zdjęciu poniżej ;p), ale wszystko sprawdzone.
Ryzyka niewielkie, czekam jeszcze na pappa
Trisomia 21 1:5546
Trisomia 18 1:20000
Trisomia 13 1:20000
NT: 1,4
Ma całe 6,42 cm i ponoć długaśne nogi po tacie (małż ma 2m wzrostu)
Za tydzień wyniki pappa, a za 16 dni u mojej gin - I ZNÓW ODLICZANIE!!!
Ciałko młodzieniaszka
Nogi
~Rewianka~, FreshMm, Ursa, ola.321, Muffinka1019, nat_alia, Lexie, Magnosia, agu258, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Witam w sobote dziewczynki
Piekne te wasze zdjecia ! Moze i ja sie w poniedzialek dowiem ?
Niech ten cas szybciej leci , trzeba sie zajac jakimis porzadkami wtedy na pewno szybko pojdzie !
Dziewczyny mam pytanie , pomozecie ?
Chcialabym isc w maju/czerwcu na usg 4d , myslicie ze to dobry czas by wystarczajaco duzo zobaczyc ? Wiem ze niektore z was juz mialy dlatego pytam
-
Super zdjecia
Rewianka zdjecie Twojego maluszka jest bardzo podobne do mojego , wice tez mam nadzieje na jajeczeka
A tutaj zdjecie przekroju z gory z rozstawionymi nogami i czyms jeszcze ( chyba )
~Rewianka~, Muffinka1019, ola.321 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
szczesliwa_mamusia21 nie wiem kiedy się idzie na 4D, ale chyba im później tym lepiej, bo buźkę już ładnie widać. Najlepiej spytaj się swojej gin jak będziesz na wizycie.
Ja za każdym razem jak jestem włącza na chwilę 4D, ale teraz dziecko wygląda śmiesznie, wczoraj przypominało żabę ;p
lojkalojka ja tam widzę siusiaka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 11:38
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane. Ja właśnie wróciłam z targu ale się nalazilam ale kupiłam 2 tuniki ciążowe kołdrę i dwie podusie dla maluszka i butki ba ślub i jestem mega zadowolona
Piękną pogodę dziś mamy
Ursa ja także bym wybrała storczyka;) w ogóle kocham storczyki;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 11:45
Lexie, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość