Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny fajne maluszki!
Teraz w końcu będę miała trochę więcej czasu na forum, bo ostatnio to ojej, urwanie głowy. Wczoraj miałam cały dzień twardy brzuch i taki ciągnący do dołu, dziś na szczęście jest ok.
Oj storczyki to ja uwielbiam
Fajnie, że już zaczynacie poznawać płeć, ja jeszcze sobie poczekam miesiąc, ale zleci pewnie szybko. Po południu postaram się wrzucić mój brzucho
Buziaki :* -
Ursa ja dzisiaj idę na parapetówkę i koleżanka zażyczyła sobie pościel. Ale ją zapytałam prosto z mostu co jej się przyda. Jak my robiliśmy parapetówkę, to znajomi też pytali, a ci co nie zapytali to przynieśli, kwiatka, wazon, jakieś kubki, patelnię. Zależy czy ta koleżanka jest całkowicie na nowo na swoim czy to przeprowadzka z mieszkania do mieszkania.
Ursa lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 jesli dtorczyk Ci nie kwitnie to obetnij kikuty powyzej 2 laczenia czy jak to nazwac od dolu
poczekaj i na pewno odrosnie
moje tylko raz obcielam bo sie nie chcialy nrac i teraz kwitnie prawie caly czas
moja tesciowa obcina caly czas i tez kwitnie
Dziewczyny ja znowu mam pytanie odnosnie cisnienia i boli glowy czy ktoras z was miala cisnienie 120 na 103 i puls 96? Albo podobnie bo ja wczoraj wieczorem taki mialam i myslalam ze mi glowe rozerwie.. nie pojechalam do szpitala bo moj M sobie piwkowal z kolegamidzisiaj jak sie powtorzy to chyba juz pojade..
Ursa probowalam lyzke cukru zagryzac plastrem cytryny ale u mnie bez efektu niestety
A dziewczyny sliczne macie brzuszki i bobaski juz :*nenka2, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
ewalika ja mialam podobne , tez mi glowe rozrywa a dosy czesto sie to zdarza , ale na to niestety nie mam lekarstwa , okladam sie wtedy plastrami apap sa swietne chlodne i daja ulge , dzis tez czuje bol glowy , mniejszy ale to chyba przez pogode .
Zdrowka zycze -
a na bol glowy jeszcze podobno jest dobrze napic sie kawy z cytryna , osobiscie nigdy na to sie nie zdecydowalam bo wydaje mi sie to takie niedobre ... ale podobno nawet 2 lyki slabej kawy z wieksza iloscia cytryny i pomaga , ale to tylko o tym czytalam nie probowalam
-
witajcie kochane...
jak jeszcze staraliśmy się o dzidziusia miałam straszne bole glowy ale moja pani doktor powiedziała że to z ilości progesteronu ( luteiny ) i zmniejszyła mi wtedy dawke i było lepiej... teraz od czasu do czasu również boli...
muffinka - piekny brzuszek
miłego slonecznego dnia wam zyczeNynusia lubi tę wiadomość
-
Witajcie w sobotni ciepły dzien.Zrobiłam dzis zdjęcia mojego brzuszka.Zobaczcie sami jaki mały.A w środę zaczynam 17TC.
http://pokazywarka.pl/brqbun/#zdjecie14898509Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 16:37
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
Ewalika masz dolna granice cisnienia za wysoka i jesli to sie bedzie powtarzac to koniecznie idz do lekarza, bo to pomijajac juz bol glowy jest grozne samo w sobie.
Ja w pracy wszystko zalatwilam i czeka mnie dwutygodniowy odpoczynek, z malymi wyjatkami na prace, ale to po dwie, trzy godzinki. Dzis odpoczywalam na lonie natury, troche zazylam slonwczka, a terqz juz leze w domku i regeneruje sily, co by jakas kolacje wysmerfowac. Musze sie jeszcze pouczyc, bo mam jutro egzamin na uczelni, ale po nim jade do domku, bo nie bede siedziala na wykladach, mam w koncu zwolnienie. Spokojnego popoludnia. -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Witam w sobote dziewczynki
Piekne te wasze zdjecia ! Moze i ja sie w poniedzialek dowiem ?
Niech ten cas szybciej leci , trzeba sie zajac jakimis porzadkami wtedy na pewno szybko pojdzie !
Dziewczyny mam pytanie , pomozecie ?
Chcialabym isc w maju/czerwcu na usg 4d , myslicie ze to dobry czas by wystarczajaco duzo zobaczyc ? Wiem ze niektore z was juz mialy dlatego pytam
To zależy, czego się spodziewasz. Ja w pierwszej ciąży byłam w 23 czy 24 tyg. i to był idealny czas, bo widzieliśmy rysy twarzy, cudnie ukształtowany nosek i dzidzia była taka "namacalna", bo to już spory człowieczek. Teraz teź przed 20 tyg. nie pójdę na 3d, chyba że przy okazji lekarz zrobi. -
Szczęśliwa mamusia, nie wiem czy to zadziała, ale spróbuję. Na tym filmiku jest moja córcia, usg robiłam po skończonym 26 tyg, a dokładnie był to 26 tydz. 1 dzień.
View My VideoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 17:22
Katarzyna87, Magnosia, ~Rewianka~, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Ewalika masz dolna granice cisnienia za wysoka i jesli to sie bedzie powtarzac to koniecznie idz do lekarza, bo to pomijajac juz bol glowy jest grozne samo w sobie.
Ja w pracy wszystko zalatwilam i czeka mnie dwutygodniowy odpoczynek, z malymi wyjatkami na prace, ale to po dwie, trzy godzinki. Dzis odpoczywalam na lonie natury, troche zazylam slonwczka, a terqz juz leze w domku i regeneruje sily, co by jakas kolacje wysmerfowac. Musze sie jeszcze pouczyc, bo mam jutro egzamin na uczelni, ale po nim jade do domku, bo nie bede siedziala na wykladach, mam w koncu zwolnienie. Spokojnego popoludnia.
. Mowi ze nie chce wprowadzac na razie lekow bo beda dzialaby tez na dzidzie wiec jesli dam rade to lepiej nic na to nie brac.. a na bole glowy mam brac 2 tabletki apapu i isc spac..