Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem i ja
U gin było ok, ale schudlam znowu, wiec lekarz troche się tym zmartwil, spytał czy w ogóle jem... Poza tym to Crp czy CRM nie pamiętam, wyszło za wysokie, ale wtedy byłam lekko przeziebiona.
Nynusia ja suknie mam zamówiona, szyja mi, bo pewnie będę mieć brzuszek. A garnitur dziś kupilismy. Właściwie wszystko dla M. dzisiaj kuipilismy - koszule, muszkę, spinki, skarpetki, buty juz wczesniej no i garnitur
. Wiec jestem szczesliwa
. A wódkę mieliśmy tez dzisiaj kupić, ale mojemu M. chyba się nie chciało nosic
Poza tym dzisiaj szlam po mieście i wszyscy zwracali uwagę na mój brzuch, chyba juz go na tyle widać
Co do libido, to mniej niż zero. Mój M. zawiedziony i co chwile wręcz prosi byśmy się przytulali. A ja wcale nie mam chęci...
Jeśli chodzi o zachcianki, nie mam żadnych, poza cheetosami o smaku pizza. Mmmm!
Wiem, ze to swinstwo, ale kurcze no czasem sobie pozwalam.
U nas pogoda tez cudowna! Słoneczko tak pięknie grzeje -
Co do rozważań o płci dziecka.
My kochaliśmy się w dniu owulacji i ma być chłopczyk. Koleżanki miały cykl monitorowany, również współżyły ze swoimi facetami w dzień owulacji i też wszystkie chłopczyki.
Mój lekarz powiedział, że mimo, iz płec dziecka zależy od wielu czynników to jednak coś w tym jest i oczywiście nie jest to pewna metoda natomiast w wielu przypadkach się sprawdza.
P.S.
Natomiast nie wiem czy zuwayżyłyście ale utrzymuje sie przewaga chłopców nad dziewczynkami i pytanie z czego to wynika.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 18:21
-
Witajcie w piątek dziewczęta!Późno się melduję,gdyż bylismy z moim na ślubie u przyjaciół w miescie oddalonym o 50 km.Strasznie mnie ta podróż zmęczyła no i musiałam sie wtargać do Sali Ślubów,która była na 3 piętrze!Sapałam jak lokomotywa
Nynusia masz już sukienkę na ślub? Niestety ja jeszcze nie mam,boję się,że jak kupię teraz to pod koniec maja w nią nie wejdę.. Brzusio bardziej urośnie.. -
bursztynowa.lady wrote:Natomiast nie wiem czy zuwayżyłyście ale utrzymuje sie przewaga chłopców nad dziewczynkami i pytanie z czego to wynika.
Myślę, że z tego, że chłopca wcześniej zauważyc na USG
dodinka lubi tę wiadomość
-
Wiec tak, lekarz stwierdzil ze sa to skurcze, ktore trzeba wyeliminowac, dostalam dopochwowo luteine 2x1 i nospe forte 3x1 no i zwolnienie poki co do wizyty u mojego gina czyli na dwa tygodnie. Jutro jade na rozmowe z szefem.
Zrobil mi usg. Dzidziol fikal, serducjo bilo jak dzwon. Uspokoilam sie i mam nadzieje ze bedzie lepiej.Nynusia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Wsrod moich znajomych absolutnie teoria sie nie sprawdza, mozna jedynie zwiekszyc szanse na chlopca lub dziewczynke stosujac metode ovu ale nie mozna tego zaplanowac w 100%.nie da sie zaplanowac plci, jakby sie dalo to wiekszosc osob by planowala.
stelianka lubi tę wiadomość
-
dodinka ale masz brzuszek
przepiękny
dodinka lubi tę wiadomość
-
dodinka przepiekny brzucholek !
Ja wlasnie wrocilam od 13 na spacerze , w parku , troche u rodzinki i dzien zlecial , pogoda tak przepiekna ze momentami bylam w samej koszulce na ramiaczkach !
Co do wypryskow tez jestem wysypana bardzo na twarzy szczegolnie , a jesli chodzi o zachcianki to narazie nie mialam az takiej zeby juz musiec cos zjesc czy sie napic ale jesli chodzi o jedzenie to tylko w kwas mnie ciagnie !
Lody kwasne , do picia najlepiej woda cytrynowa ,jablka , pomarancze , nic slodkiego!
Ursa, dodinka lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Dziewczyny jakie Wy macie piękne ciążowe brzuszki
jak milo popatrzeć mam nadzieje i ze mnie niedługo wypcha
A ja tak leżałam i leżałam i usnęłam (godzinę się przespałam i juz tyle nadziergalyscie ) ale co najważniejsze czuje się już lepiej.
Jak ja zazdroszczę ze korzystacie z ładnej pogody i mnie też słoneczko a ja muszę leżeć i gnić ach...
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asienka trzymaj sie !
rewianka ja tez jestem chora dwa dni mialam goraczke mi pomaga herbata z cytryna i miodem, a na zbicie kurcze jak apap i oklady nie pomagaja moze sproboj z kapusta ?
To niby najlepsze na piersi jak po porodzie ma sie opuchniete i jest w nich wlasnie temperatura ale podobno dziala najlepiej.
Wyciaga cala temperature , na pewno nie zaszkodzi listka polozyc na czolo a moze pomoze ! Wracaj do zdrowka :*~Rewianka~ lubi tę wiadomość