Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ss wrote:Ja nie mam pojecia jaki kupie termometr:/ pracuje w zlobku i wszyscy strasznie narzekaja na termometry na podczerwien u nas i nie tylko u nas.ile razy bysmy dziecku nie mierzyly temp za kazdym razem pomiar jest inny.do ucha sie nie sprawdzaja bo czesto dziecko ma temp a w uchu jej nie wykaze albo na odwrot.ostatecznie zawsze konczy sie na tym ze mierzymy elektronicznym pod pacha i on sie wydaje najlepszy.a stare pracownice zawsze powtarzaja ze majlepszy byl rteciowy bez dwoch zdan, ktory niestety jest zakazany:/
My w domu dla siebie mamy alkoholowy-taki odpowiednik rtęciowego. A z tymi do ucha to nie mam przekonania-za każdym razem pokazuje inną temp;/
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
agania wrote:Ja też mam ochotę na słodkości, a na kwaśne w ogóle. Też jadłabym owoce kilogramami, alei tak słodycze przebijają wszystko
choć staram się ich unikać, bo boję się cukrzycy. Ciekawe co u mnie będzie
Ale z drugiej strony jak kiedyś starczało mi coś słodkiego raz na tydzień lub nawet na miesiąc, to teraz raz dziennie muszę zjeść coś na słodko
Nie ma tu logiki
-
Boshe dziewczyny chwile mnie nie bylo i 3 strony naskrobałyście dajta spokój;))
Kurde ja jeszcze nad imieniem nie myślałam dla córci? A wy macie juz jakieś propozycje dla siebie?
Jak byłam w ciąży z moja córcia to jakos odrazu wiedziałam, ze będzie Nikolka a teraz totalna pustka bo w sumie jak mi się imię jakies podoba to zaraz kojarzę z jakąś koleżanką której nie lubię /badz nie lubiłam i taka to robota...
Ja teraz leze zaraz musze jechac po młoda do szkoły. Byłam dzis w robocie, na zakupach i juz mnie boli podbrzusze ajjj -
Battinka my dla dziewczynki mieliśmy dwa imiona: Jadwiga i Izabela
No ale będzie chłopaczek
Mąż chciał Tadeusza ja Beniamina a będzie mały Kornelek
Lexie, BATTINKA, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny jak sie czujecie? Ja dzisiaj mecze sie z bolami glowy i brzucha
a do tego jeszcze dostalam z zus zawiadomienie o wszczęciu postepowania w sprawie mojej umowy o prace. Szok normalnie zla jestem.. mam udowodnic ze moja umowa nie jest fikcyjna.. pewnie moj szef tez dostal takie pismo i wezwanie do zus.. faktycznie dziwnie wyszlo bo najpoerw 2 miesiace pracowalam u niego na zlecenie a pozniej od 1 stycznia mam umowe o prace no i zaszlam w ciaze.. eh szok zebym sie musiala tlumaczyc z tego ze zaszlam w ciaze..
na szczescie wszystko jest zgodnie z prawem zalatwiane tak po prostu wyszlo ale jednak stres jest ze trzeba sie tlumaczyc
-
jacusianka wrote:My w domu dla siebie mamy alkoholowy-taki odpowiednik rtęciowego. A z tymi do ucha to nie mam przekonania-za każdym razem pokazuje inną temp;/
-
Co do imienia mi sie marzy Igor ale druga polowka jest na nie
Jemu sie marzy Fabian .
poza tym mamy jeszcze :
Natan , Alex, Ksawery, Marcel ... ale i tak zadne z tych mnie nie przekonuje , jeszcze mi nie zaswiecilo swiatelko jak bedzie sie nazywacBATTINKA lubi tę wiadomość
-
No fakt do Nynusi za daleko ale do Onki blisko
Odnośnie imion to dla dziewczynki Nina lub Ida a co do chłopca to jest ciężko.. Mój chciałby Olafa lub Borysa a ja bardziej Szymona,Kornela lub Tobiasza.. Oczywiście bez dwóch zdań Nikodem jest moim faworytem ale siostra mnie wyprzedziła i tak ma na imię mój chrześniak
Pamietam jak ok 8 tyg zjadłam nutellę z kukurydzą z puszki:) Chodziłam jeszcze do pracy i dziewczyny miały ze mnie niezły ubawWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 14:42
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:Battinka my dla dziewczynki mieliśmy dwa imiona: Jadwiga i Izabela
No ale będzie chłopaczek
Mąż chciał Tadeusza ja Beniamina a będzie mały Kornelek
Ursa umie Kornel bardzo ładne naprawdę! Mi dla dziewczynki podoba się Kornelia ale teraz w rodzinie nam się urodziła KorneliaIza tez lafne wiesz mi te stare imiona się nie podobają ale to moje zdanie