Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lexie wrote:Kasia82,wspaniałe wieści,gratuluję udanej wizyty:)
Mam zaplanowana wizytę u gina na 5.05 wiec mam nadzieję,że wtedy poznamy płeć dzidziolka.. chociaż może dziś?O 19.45 idę na wizytę niezaplanowaną dzięki bakterii,którą wykrył posiew moczu..
Trzymam kciuki, może dziś już poznasz? Cudnie by było!Lexie lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Przed chwila pisalam ze juz nic dzis nie zmieszcze i nie zrobie ... az tu nagle ochota na kwasne zelki i wlasnie wcinam !
Ah ciaza ma swoje prawa przeciez
Uwielbiam kwaśne żelki! Na nie zawsze znajdzie się miejsce.onka lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Ja się właśnie umówiłam na usg połówkowe, 13 maj. Liczę, że wtedy lekarz powie płeć z większą dokładnością
A Wy jak? Poumawiane? Już się nie mogę doczekać podglądania maluszka w 3d
Ja dopiero 10 czerwca, jeszcze długie osiem tygodni i pewnie do tej pory już nie poznam płci. -
Ja jadę 8 maja do Szczecina do dr. Czajkowskiego. Uczył moją Gin ultrasonografii i choc jest już wiekowy nadal ma opinię świetnego specjalisty. Moja gin śmiała się, że policzy każdy krąg w kręgosłupie naszego malucha
Najgorzej, że do Pana Doktora się nie umawia, tam się jedzie i czeka w kolejce. Nam Gin powiedziała byśmy poszli godzinę przed przyjęciami to na pewno wejdziemy jako jedni z pierwszych
szczesliwa_mamusia21, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję dobrych wieści z wizyt!
Oby do października już tylko takie
Trzymam kciuki za kolejne pozytywy
Co do jedzenia mnie apetyt już wraca ale bardzo powoli, nie mam jakiś czszególnych preferencji smakowych. Ewidentnie do mięsa mnie nie ciągnie, chociaż jak mój M zrobił ostatnio schab pieczony, to z chlebkiem i musztardą wczoraj wcięłam ze smakiem. poza tym mam mega ochotę na truskawki, które własnie się mrożą z cukrem, i tonami wcinam kalarepę (w ogóle ważywa i owoce są teraz wyjątkowo pyszne)A co do pierogów, prawie codziennie wcinam (dziś tez
), mam pod blokiem sklepik z ręcznie robionymi, i nie mogę się oprzeć: ze szpinakiem i fetą i ruskie. Mniam
Co do imion dla chłopca mamy albo Leon albo Leszek, a jeśli jednak okaże się, że będzie dziewczynka to Maja, Laura albo Lidia21.10.2015 Leon -
Błagam nie piszcie nic o jedzeniu bo ja wczoraj odkryłam, że brzuch i cyce urosły mi tak bardzo, że jak siedze zgarbiona bez stanika to cyce mi leżą na brzuchu!!!!!!! Masakara
Mąż mył mi plecy wieczorem w wannie a ja czułam się jak stara słonica
soraya, BATTINKA, Katarzyna87, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Arielka wrote:Błagam nie piszcie nic o jedzeniu bo ja wczoraj odkryłam, że brzuch i cyce urosły mi tak bardzo, że jak siedze zgarbiona bez stanika to cyce mi leżą na brzuchu!!!!!!! Masakara
Mąż mył mi plecy wieczorem w wannie a ja czułam się jak stara słonica
Nie no Arielka rozwaliłaś mnie tymi cycami
Ja od wczoraj wysłuchuje tętno detektorem tak w granicy 134-144 u/min.
Ursa lubi tę wiadomość
-
soraya wrote:Ja od wczoraj wysłuchuje tętno detektorem tak w granicy 134-144 u/min.
U mojego malucha też już coraz rzadziej wzrasta powyżej 150Nawet jak wariuje na całego to tętno nieznacznie przewyższa 150 uderzeń, czasem 155 a czasem 153.
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Oj tez bym chciala ten detektor , ale wam zazdroszcze
Teraz to już chyba powoli bez znaczenia bo zaczniemy czuc maluszki ale jeśli chcesz to sprawdzaj w swojej okolicy na olxMożna złapac na prawdę fajne okazje na detektory
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, szkoda, że nie mieszkamy w tym samym mieście. Cudnie byłoby zorganizować wspólne spotkanie, ale że każda pisze niemalże z innej części Polski, nie byłoby to takie proste. Miło by było poznać Was osobiście.
A ja dziś zaczynam drugi trymestr i nie chcę zapeszać, ale od wczoraj czuję przypływ energii. Oby już tak zostało, czego i Wam, kochane, życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 15:54
Ursa, onka, Lexie, aanaa, Nynusia, agania lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze Wam, tego podsłuchiwania dzieciaczków, planuję tez kupic detektor, dla własnego spokoju
oj ja też rosnę w cyckach w zastraszającym tempie, w ogóle widzę, że rosnę, od kilku dni więcej się ruszam, trochę ćwicze i mam nadzieję, że przybieranie na wadze trochę wolniejsze będzie. W sumie to ten brak ruchu z I trymestru chyba jest winowajcą, bo więcej raczej nie jadałm niż zwykle.21.10.2015 Leon -
Mówiłam mężowi o tym detektorze, powiedział - absolutnie nie ;p Chyba mnie zna aż za dobrze, bo wie że bym wariowała jak byłoby trochę za niskie tętno ;p
Jeszcze 2h do końca pracy ;/ ale mi się nie chce.
Dziewczyny co macie dzisiaj na obiad? Szukam inspiracji, ale słabo mi idzie ;/