Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, bierzecie prywatną położną czy nie? Ja się ciągle zastanawiam... bardzo chciałabym rodzić na Żelaznej, mam stamtąd lekarza prowadzącego, jak coś się dzieje to jadę tam na IP, słyszałam też same pozytywy o położnych z tego szpitala. Ale z drugiej...a jak mnie nie przyjmą?? wiem, że wtedy lepiej jest miec swoją położna.. brrr... sama nie wiem
[/url]
[/url]
-
Ja wchodziłam na Małgorzatki wykres na Belly i też go od paru dni nie uzupełnia.
Ursa dzięki właśnie też przymierzam się do tej obroży z firmy Bayer na necie znalazłam troszkę taniej niż u weterynarza więc chyba ją zamówię
Ja ogólnie jestem maniaczką kupowania więc wszystko na raz tu trochę dla dzidzia tu trochę do remontu a dziś jest 15 a ja prawie kasy nie mam hah
-
Ja od mamy na święta dostałam kaske i przeznaczyłam ja na kabine prysznicową wiec ze swoimi odłożonymi na ten zakup już się nie martwie
na 3maja zaprosiłam w końcu rodziców do siebie i martwie sie czy bedę miała te kuchnie
wgl to wychodze z łóżka bo już noe chce mi sie leżeć
pranie posprzątam i nastepne wrzucam
Magic lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam pojecia jaki kupie termometr:/ pracuje w zlobku i wszyscy strasznie narzekaja na termometry na podczerwien u nas i nie tylko u nas.ile razy bysmy dziecku nie mierzyly temp za kazdym razem pomiar jest inny.do ucha sie nie sprawdzaja bo czesto dziecko ma temp a w uchu jej nie wykaze albo na odwrot.ostatecznie zawsze konczy sie na tym ze mierzymy elektronicznym pod pacha i on sie wydaje najlepszy.a stare pracownice zawsze powtarzaja ze majlepszy byl rteciowy bez dwoch zdan, ktory niestety jest zakazany:/
nenka2, agu258 lubią tę wiadomość
-
Co do monitora to ja właśnie chcę taki do pieluszki, a co do termometru...Te na podczerwień odradza mi bratowa, bo właśnie jest niezadowolona, takiego wkładanego do pupy nie chcę bo dzieciaki tego nie lubią i cięzko im wyleżeć, siostra poleciła mi ten do ucha, że u niej się sprawdził. W aptece babka powiedziała że oni sprzedają tylko Brauna, bo są najlepsze. Kosztuje koło 100 zł i chyba zaryzykuję. W razie czego oglądałam też dziś termometry w smoczku, koszt ok 25 zł więc w razie co nie straszny wydatek i się ewentualnie taki kupi
-
Ja zawsze lubialam wszystko bardzo doprawione, pierovi najlepiej ostre ruskie a teraz uwaga uwielbiam na slodko np z truskawkami cukrem i smietana.sama siebie nie poznaje nigdy tak nie jadlam.jak nalesniki to uwielbialam takie zapiekane ze szpinakiem i feta a teraz tradycyjne z dzemem i cukrem pudrem.szok jak sie smaki zmieniaja, w zyciu bym nie pomyslala gdybym na wlasnej skorze nie odczula...
-
Ss u mnie tak samo. Ja wcześniej słodycze jadłam od czasu do czasu. A teraz większośc na słodko
Potrafię zjesc nutelle ze słoika, wczoraj robiłam sałatkę i w międzyczasie wciągałam mleczko w tubce
A jeszcze apropos smaków: z dużą pewnością będę miała chłopczyka toteż smaki jako wyznacznik płci możemy włożyc między bajkionka, Kasia82, agu258 lubią tę wiadomość