X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nosicie już ubrania ciążowe?

Ja co prawda jeszcze nie,a le już nad spodniami się zastanawiam bo zaczynają mnie uwierać w brzuch...

A jak u Was?

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja dzis, a w sumie to od wczoraj czuje sie fatalnie. Tak mnie boli glowa... Nieprzerwanie od wcxorajszego poranka, nawet w nocy nie przestprzestala i niewiele przez to spalam. Paracetamol nie pomaga, chic juz przez te dwa dni kilka lyknelam. Zimne oklady pozwolily mi przespac kilka razy po godzince. Do tego dzisiaj doszly puste wymioty i rozbolal mnie brzuch.... Leze od rana, na nic nie mam sily, tylko na zakupach bylam, bo moja corcia i maz maja jutro urodziny i zaprosilam juz wczesniej gosci i musze cos przygotowac... To hest najgorsze, bo nie wiem jak ti zrobie poki co. Rodxinka kochana wziela sie za sprzatanie a ja jak wychodze z lozka to siły mam na piec minut i padam. Mam nadzieje ze sie poprawi i chociaz w nocy cos porobie.

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa, ja jakiś tydzień temu wskoczyłam w ciążowe ubrania. Raz, że akurat przyszła paczka, a dwa, że normalne spodnie zjeżdżały mi pod brzuch bo już były za ciasne ;) Btw uruchomili już termy tarnowskie? Wysyłam Ci zaproszenie żeby nie robić lokalnej prywaty na forum :)

Asieńka dużo zdrówka!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 13:29

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka wysłałam wiadomośc priv

• Ewalika Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka pij duzo plynow i staraj sie jesc skoro masz puste wymioty to nie masz nic w zoladku i stad tez ciagle moze bolec Cie glowa.. mi lekarz na silny bol glowy kazal wziasc 2 tabletki apapu i polozyc sie i najlepiej przespac.. mnie to pomaga tylko ciezko zasnac z bolem :( eh zycze szybkiego powrotu do zdrowia :*

relgrl68722yz04m.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka nam chyba w ciazy nie wolno korzystac z termalnych basenów..? Czy sie myle?

relgrl68722yz04m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika, podejrzewam, że ze względu na temperaturę faktycznie prawdziwe baseny termalne nie są wskazane. Natomiast w tych termach niekoniecznie tylko termalne baseny są, np. w termach poznańskich jest po prostu cały kompleks basenów z atrakcjami :)

• Ewalika Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Ewalika, podejrzewam, że ze względu na temperaturę faktycznie prawdziwe baseny termalne nie są wskazane. Natomiast w tych termach niekoniecznie tylko termalne baseny są, np. w termach poznańskich jest po prostu cały kompleks basenów z atrakcjami :)
    Rozumiem szkoda ze z termalnych basenow trzeba rezygnowac bo chetnie pojechalabym do bukowiny tatrzanskiej na baseny ;) do poznania mam zdecydowanie za daleko ;)

relgrl68722yz04m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    Rozumiem szkoda ze z termalnych basenow trzeba rezygnowac bo chetnie pojechalabym do bukowiny tatrzanskiej na baseny ;) do poznania mam zdecydowanie za daleko ;)

może chociaż jakieś spa ...? :)

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:50

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika ja jem i pije, a glowa boli mnie mimo apapu i snu. Jak tak bedzie do jutra to chyba odwiedze IP.

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka trzymaj sie ! Mam nadzieje ze moze jeszcze sen Ci pomoze i jutro bedzie juz lepiej i bedziesz swietowac razem z rodzinka :*

A co do ubran to ja nie uzywam narazie , w dzinsy juz nie wchodze ale nosze leginsy i czekam do lata zeby zakladac sukienki i tuniki <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa, no z tymi infekcjami masz rację. Dlatego mimo że uwielbiam relaks basenowy, ograniczam swoje ciągoty :/

• dodinka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ubrania ciążowe już noszę nie mieszczę się nawet w leginsy normalne bo mi nie wygodnie pod brzuchem więc kupiłam sobie specjalne ciążowe bluzki też zakładam luźniejsze :)

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:50

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka oby jak naszybciej minęła Ci migrena! Wiem co czujesz niestety.. ja jak już z bólu nie mogłam wytrzymać to z łzami w oczach wzięłam ibuprom bo tylko to mi pomaga.. ale gin zabronił...

• agu258 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ubrania ciazowe juz nosze, dużo wygodniej mi w nich :-)

Co do bałaganu to ja miałam okropny, wcale mi się nie chciało sporzatac, czulam się fatalnie. Dzisiaj musialam ogarnąć mieszkanie po szpitalu, bo mój M. nie umie chyba ścierać kurzu, za to ciągle zamiata i wszystko po sobie sprząta, no ale mimo wszystko dla mnie był syf. Wiec jak zaczelam sprzatac, to skończyć nie mogłam. Teraz trochę odpoczywam po obiadku i chyba cala resztę skoncze jutro, bo zaraz bedziemy oglądać jakiś film :-) okazuje się, ze w moich szafach jest mnóstwo rzeczy do wyrzucenia...

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu to tak jak u mnie ja wczoraj robilam porzadki , 4 kartonow w odstawke chyba i wor do smieci , ale za to komoda dla małego zrobiona i czeka na ciuszki <3
    Ja taka sentymentalna do cichow ale sie zebralam i zaczelam wywalac ...

Kochane ja lece na imprezke rodzina , a wy odpoczywajcie i zdrowiejcie !
    Buzka :*

agu258, Misiowa, miska2503, Nynusia, Ursa lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:51

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa mamusia udanej imprezki i milego wieczoru pa pa

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

‹‹ 655 656 657 658 659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ