Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Ja dzis, a w sumie to od wczoraj czuje sie fatalnie. Tak mnie boli glowa... Nieprzerwanie od wcxorajszego poranka, nawet w nocy nie przestprzestala i niewiele przez to spalam. Paracetamol nie pomaga, chic juz przez te dwa dni kilka lyknelam. Zimne oklady pozwolily mi przespac kilka razy po godzince. Do tego dzisiaj doszly puste wymioty i rozbolal mnie brzuch.... Leze od rana, na nic nie mam sily, tylko na zakupach bylam, bo moja corcia i maz maja jutro urodziny i zaprosilam juz wczesniej gosci i musze cos przygotowac... To hest najgorsze, bo nie wiem jak ti zrobie poki co. Rodxinka kochana wziela sie za sprzatanie a ja jak wychodze z lozka to siły mam na piec minut i padam. Mam nadzieje ze sie poprawi i chociaz w nocy cos porobie.
-
nick nieaktualnyMisiowa, ja jakiś tydzień temu wskoczyłam w ciążowe ubrania. Raz, że akurat przyszła paczka, a dwa, że normalne spodnie zjeżdżały mi pod brzuch bo już były za ciasne
Btw uruchomili już termy tarnowskie? Wysyłam Ci zaproszenie żeby nie robić lokalnej prywaty na forum
Asieńka dużo zdrówka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 13:29
-
Asienka pij duzo plynow i staraj sie jesc skoro masz puste wymioty to nie masz nic w zoladku i stad tez ciagle moze bolec Cie glowa.. mi lekarz na silny bol glowy kazal wziasc 2 tabletki apapu i polozyc sie i najlepiej przespac.. mnie to pomaga tylko ciezko zasnac z bolem
eh zycze szybkiego powrotu do zdrowia :*
-
nick nieaktualnyEwalika, podejrzewam, że ze względu na temperaturę faktycznie prawdziwe baseny termalne nie są wskazane. Natomiast w tych termach niekoniecznie tylko termalne baseny są, np. w termach poznańskich jest po prostu cały kompleks basenów z atrakcjami
-
onka wrote:Ewalika, podejrzewam, że ze względu na temperaturę faktycznie prawdziwe baseny termalne nie są wskazane. Natomiast w tych termach niekoniecznie tylko termalne baseny są, np. w termach poznańskich jest po prostu cały kompleks basenów z atrakcjami
do poznania mam zdecydowanie za daleko
-
nick nieaktualny
-
Asienka trzymaj sie ! Mam nadzieje ze moze jeszcze sen Ci pomoze i jutro bedzie juz lepiej i bedziesz swietowac razem z rodzinka :*
A co do ubran to ja nie uzywam narazie , w dzinsy juz nie wchodze ale nosze leginsy i czekam do lata zeby zakladac sukienki i tuniki -
nick nieaktualny
-
Ja ubrania ciazowe juz nosze, dużo wygodniej mi w nich
Co do bałaganu to ja miałam okropny, wcale mi się nie chciało sporzatac, czulam się fatalnie. Dzisiaj musialam ogarnąć mieszkanie po szpitalu, bo mój M. nie umie chyba ścierać kurzu, za to ciągle zamiata i wszystko po sobie sprząta, no ale mimo wszystko dla mnie był syf. Wiec jak zaczelam sprzatac, to skończyć nie mogłam. Teraz trochę odpoczywam po obiadku i chyba cala resztę skoncze jutro, bo zaraz bedziemy oglądać jakiś filmokazuje się, ze w moich szafach jest mnóstwo rzeczy do wyrzucenia...
-
agu to tak jak u mnie ja wczoraj robilam porzadki , 4 kartonow w odstawke chyba i wor do smieci , ale za to komoda dla małego zrobiona i czeka na ciuszki
Ja taka sentymentalna do cichow ale sie zebralam i zaczelam wywalac ...
Kochane ja lece na imprezke rodzina , a wy odpoczywajcie i zdrowiejcie !
Buzka :*agu258, Misiowa, miska2503, Nynusia, Ursa lubią tę wiadomość