X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj swędzą :)

Nynusia lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Marta28 Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na samą myśl aż się podrapalam :-). Mnie jeszcze swedza boki i brzuch.

2nn33e3kygfl7iaf.png

7b13822a6ea8651351a8fcaa026c5d99.png
    Kalendarz

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estrella nie wiem jaki masz kontakt z tesciami , ale ja pewnie bym nie poszla. Chyba , ze szwagierka jeszcze sie odezwie .

Nynusia mnie czesto swedza piersi i brzuch . To chyba dlatego , ze wszystko sie rozciaga . Ja staram sie duzo nawilzac cialo . Narazie to dziala :)

estrella lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojkalojka ja też smaruję ale nie daje to efektu baa.. nawet na jednej piersi pokazały mi się rozstępy :/
    Brzusio też mnie swędzi po bokach ale rozstepow na razie nie mam jedynie co to mi żyły wszędzie baardzo widać

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm kontakt mam z nimi poprawny ale bardziej dlatego, że trzymam język za zębami... robię to dla mojego męża. Gdyby to ode mnie zależało to jeździłabym tam znacznie rzadziej bo wiele mi się w ich zachowaniu nie podoba... Oni i tak już pewnie spać poszli więc trudno... nie odzywam się dziś... zobaczę w jakim humorze wstanę jutro i zdecyduję co dalej :)

Co do piersi to mnie nie swędzą tylko cały czas bolą przy dotyku... i ciągle mam baaardzo wrażliwe sutki... Mega wrażliwe :)

• miska2503 Ekspertka

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja za to piersi mam takie ciężkie, zwiększyły się już dwukrotnie, wszystkie staniki są za małe, jedynie to czasem brzuch mnie swędzi ale kremuje rano i wieczorem ja mam tendencje do rozstępów, w wieku dojrzewania zrobiły mi się na pośladkach

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć jak sa wrażliwe, bolesne sutki to będzie dziewczynka :-P ja tez mam bolesne wiec zobaczymy czy się sprawdzi :-D

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie lekko bola ale nie swedza wiec sie sprawdzilo hehe :)

dziewczyny kiedy ja posprzatam ta swoja graciarnie , tez chce miec tyle sil co wy :D

agu258 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrażliwe tak mam ale nie bolą. Wrażliwość jest akurat super przy <3 :D

Szczęśliwa mamusia ja też nie mam sił na sprzątanie burdeliku w szafach zostawiam to do czasu l4 o ile wtedy mi się będzie chciało. .

Jak to się mówi żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :D

Dobrej nocki kochane;)

Misiowa lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia dokladnie jak mówisz , ale ja tez mowilam ze jak bede w domu to bede wszystko robic a tu jeszcze gorzej bo mowie tyle mam czasu ze zrobie jutro ... i te jutro jest juz miesiac :)

Dobrej nocki i miłych snow :*

Nynusia, Misiowa lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo na poczatku na l4 się odpoczywa :-) a później...później nagle kończy się to zwolnienie i dalej nic nie jest zrobione :-D

Nynusia, estrella, Kasia82 lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi a ja dziś znów pierwsza ;)

Witam się z Wami w 17 tygodniu <3

Udanej niedzieli mamusie;)

aanaa, linka220, estrella, Lexie, ola.321, agu258 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ja już też na nogach... od pon do pt nie mogę wstać żeby iść do pracy bo tak mi się chce spać, a w weekendy sama z siebie budzę się niewiele później wyspana :)

Dziś słoneczko pięknie świeci i mąż wraca z delegacji :D To będzie piękny dzień :)

Miłego dnia!

aanaa, ola.321, Nynusia lubią tę wiadomość

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie samego rana! Od początku miesiąca przeprowadziliśmy sie na nowe mieszkanie, no i nie było karniszy;) przyjechał wczoraj Teściu, zainstalował...i przewiercił przewód w ścianie ;) nie mieliśmy prądu!;) dobrze,że umie doskonale zająć się elektryką;)

aanaa, Nynusia, agu258, Misiowa lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się melduje :-)
    Wczoraj nie miałam czasu pisać bo byłam w Warszawie cały dzień, ale wieczorem nadrobilam co naskrobalyscie.
    Ja mam dzisiaj 41% ciąży, czuje się w sumie fajnie, przyszły tydzień mamy egz gimnazjalne wiec trochę posiedzę bo jestem w dwa dni przewodniczaca zespołu... Szczerze to wolalabym mieć lekcje.
    No i jutro o 16.40 wizyta u lekarza... Może mi potwierdzi płeć :-)
    Tak dużo czasu od ostatniej a minęło bardzo szybko :-)
    Martwię się co z Małgosia tylko, nie odzywa się już tyle czasu...Gosia odezwij się czekamy na jakieś informacje???
    Miłej niedzieli :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 08:52

Nynusia, Lucy7 lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis pierwsxy raz od trzech dni obudxilal sie bez bolu gliqy, lekko cmi, ale nie wywolujmy wilka z lasu. Za to wczoraj polowy nie udalo mi sie zrobic przez ten bol i muszevteraz szybko ogarnac. W nocy obudzil mnie taki bol, ze myslalam juz ze mi cos w glowie peknie i finito, ale tabletka zaczela dzialac i po pol godxiny bylo lepiej. Maz tak mi nagafalo sxpitalu i lekarzach ze snilo mi sie, ze zawiozl mnie ma izbe, zostalam na oddziale i byl tam taki hamski lekarz, ze nie wytrzymalam i mu powiedzialam, ze jest beszczelny i to on powinien byc dla nas a nie my dla niego. Normalbie chyba bym nie miala odwagi. A potem pielegnistka przyniodla mi detektor tetna i na sluchawkach sluchalam sibie bicia serca mojego maluszka. Ot taki mily akcent na koniec nocy. No i mi sie zamarzyl ten detektor i maz powiedzial ze jak chce to mige kupic, a on mi dolozy polowe :)

Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam się w niedziele,

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • lilmama Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka_86 pierwsza czesc twojego snu przezylam w rzeczywistosci, straszna sprawa :/

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka oby juz ból głowy nie wrócił ;) udanej imprezy;)

l22nhdgeccid541p.png
  • lilmama Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myslicie, ze jak mam termin na 05.05 to bedzie moj 17 tydzien to moge go spokojnie przesunac o 2 tygodnie ?

‹‹ 657 658 659 660 661 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ