Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
estrella nie wiem jaki masz kontakt z tesciami , ale ja pewnie bym nie poszla. Chyba , ze szwagierka jeszcze sie odezwie .
Nynusia mnie czesto swedza piersi i brzuch . To chyba dlatego , ze wszystko sie rozciaga . Ja staram sie duzo nawilzac cialo . Narazie to dzialaestrella lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyhmmm kontakt mam z nimi poprawny ale bardziej dlatego, że trzymam język za zębami... robię to dla mojego męża. Gdyby to ode mnie zależało to jeździłabym tam znacznie rzadziej bo wiele mi się w ich zachowaniu nie podoba... Oni i tak już pewnie spać poszli więc trudno... nie odzywam się dziś... zobaczę w jakim humorze wstanę jutro i zdecyduję co dalej
Co do piersi to mnie nie swędzą tylko cały czas bolą przy dotyku... i ciągle mam baaardzo wrażliwe sutki... Mega wrażliwe -
hej, ja za to piersi mam takie ciężkie, zwiększyły się już dwukrotnie, wszystkie staniki są za małe, jedynie to czasem brzuch mnie swędzi ale kremuje rano i wieczorem ja mam tendencje do rozstępów, w wieku dojrzewania zrobiły mi się na pośladkachZosia
-
Ja wrażliwe tak mam ale nie bolą. Wrażliwość jest akurat super przy
Szczęśliwa mamusia ja też nie mam sił na sprzątanie burdeliku w szafach zostawiam to do czasu l4 o ile wtedy mi się będzie chciało. .
Jak to się mówi żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
Dobrej nocki kochane;)Misiowa lubi tę wiadomość
-
Nynusia dokladnie jak mówisz , ale ja tez mowilam ze jak bede w domu to bede wszystko robic a tu jeszcze gorzej bo mowie tyle mam czasu ze zrobie jutro ... i te jutro jest juz miesiac
Dobrej nocki i miłych snow :*Nynusia, Misiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja już też na nogach... od pon do pt nie mogę wstać żeby iść do pracy bo tak mi się chce spać, a w weekendy sama z siebie budzę się niewiele później wyspana
Dziś słoneczko pięknie świeci i mąż wraca z delegacjiTo będzie piękny dzień
Miłego dnia!aanaa, ola.321, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Witajcie samego rana! Od początku miesiąca przeprowadziliśmy sie na nowe mieszkanie, no i nie było karniszy;) przyjechał wczoraj Teściu, zainstalował...i przewiercił przewód w ścianie
nie mieliśmy prądu!
dobrze,że umie doskonale zająć się elektryką
aanaa, Nynusia, agu258, Misiowa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
To i ja się melduje
Wczoraj nie miałam czasu pisać bo byłam w Warszawie cały dzień, ale wieczorem nadrobilam co naskrobalyscie.
Ja mam dzisiaj 41% ciąży, czuje się w sumie fajnie, przyszły tydzień mamy egz gimnazjalne wiec trochę posiedzę bo jestem w dwa dni przewodniczaca zespołu... Szczerze to wolalabym mieć lekcje.
No i jutro o 16.40 wizyta u lekarza... Może mi potwierdzi płeć
Tak dużo czasu od ostatniej a minęło bardzo szybko
Martwię się co z Małgosia tylko, nie odzywa się już tyle czasu...Gosia odezwij się czekamy na jakieś informacje???
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 08:52
Nynusia, Lucy7 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ja dzis pierwsxy raz od trzech dni obudxilal sie bez bolu gliqy, lekko cmi, ale nie wywolujmy wilka z lasu. Za to wczoraj polowy nie udalo mi sie zrobic przez ten bol i muszevteraz szybko ogarnac. W nocy obudzil mnie taki bol, ze myslalam juz ze mi cos w glowie peknie i finito, ale tabletka zaczela dzialac i po pol godxiny bylo lepiej. Maz tak mi nagafalo sxpitalu i lekarzach ze snilo mi sie, ze zawiozl mnie ma izbe, zostalam na oddziale i byl tam taki hamski lekarz, ze nie wytrzymalam i mu powiedzialam, ze jest beszczelny i to on powinien byc dla nas a nie my dla niego. Normalbie chyba bym nie miala odwagi. A potem pielegnistka przyniodla mi detektor tetna i na sluchawkach sluchalam sibie bicia serca mojego maluszka. Ot taki mily akcent na koniec nocy. No i mi sie zamarzyl ten detektor i maz powiedzial ze jak chce to mige kupic, a on mi dolozy polowe
Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość