Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
paula1 wrote:To i ja się melduje
Wczoraj nie miałam czasu pisać bo byłam w Warszawie cały dzień, ale wieczorem nadrobilam co naskrobalyscie.
Ja mam dzisiaj 41% ciąży, czuje się w sumie fajnie, przyszły tydzień mamy egz gimnazjalne wiec trochę posiedzę bo jestem w dwa dni przewodniczaca zespołu... Szczerze to wolalabym mieć lekcje.
No i jutro o 16.40 wizyta u lekarza... Może mi potwierdzi płeć
Tak dużo czasu od ostatniej a minęło bardzo szybko
Martwię się co z Małgosia tylko, nie odzywa się już tyle czasu...Gosia odezwij się czekamy na jakieś informacje???
Miłej niedzieliżycze samych dobryvh wiadomosci i cudownych obserwacji:-)
Witajcie ciężaróweczki:-) Miłej niedzielipaula1, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Wiem, ze dziś niedziela, ale mnie troche nosi i chyba dokoncze sprzątaniemój M. właśnie idzie pograć w piłkę, jak co niedziela, wiec będę mieć dwie godzinki dla siebie
. Wczoraj ugotowalam rosolek, wiec obiad mam, bo jeszcze został kurczak z wczorajszego obiadu, wiec tylko ewentualnie obiore ziemniaki
Najbardziej Lubie sprzatac, jak jestem sama w domkua czy to niedziela, czy wtorek, jakoś nigdy nie miało to dla mnie znaczenia
Misiowa lubi tę wiadomość
-
no a my się wybieramy z rodzinką do Płocka na wycieczkę połazić po sklepach z AGD i ogrodniczych
obiadek będziemy też mieli, bo mój M wczoraj wyjął schabik z zamrażarki i marchewkę z groszkiem...także niedziela zapowiada się fajnie
Lucy ale fajnie, prawie o jednej godzinie wejdziemy
Agu258 ja też lubię sprzątać jak jestem sama w domciu, kiedy nikt mi sie nie kręci koło tyłkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:06
agu258, Misiowa lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witajcie
u nie których dziś słoneczko a u mnie za to pochmurnie nie chce mi się wstawać wg z łóżka a tak naprawdę to nie mam po co hihi lubię sobie w niedzielę poleniuchować
)
oo jutro wizyty widzę się szykują fajnie zobaczycie swoje maleństwo ja muszę jeszcze poczekać bo mam 30-stego
-
hej Dziewczynki
a mi się dzisiaj śniło że byłam jeszcze w liceum był początek roku -pierwsza lekcja z j. polskiego.
Pani mnie wywołała do odpowiedzi i przepytywała mnie z Lalki B. Prusa!!!
A ja jej opowiadałam o Nad Niemnem i ona się nie skapnęła i dostałam 5!!!co za sen...
Nynusia - gratuluję 17 tygodnia!
lilmama - ale co chcesz przesunąć? może ja czegoś nie doczytałam bo nie rozumiemagu258, Nynusia, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Ja też jeszcze zaspana jestem więc się nie dziwię
.
Jeżeli to nie jest wizyta którą masz odbyć w konkretnym tygodniu, to możesz iść kiedy chcesz. Nie ma reguły na umawianie się na wizytę. Wszystko zależy od samopoczucia i od ustalenia terminu z ginem prowadzącym
.
-
Witajcie ! No to bedziemy jutro za was kciukowac !
Agu napisalas o tych napojach i mam taka ochote na mirindeA dzis niedziela i wszystko zamkniete ale jutro sobie nie odpuszcze chyba
Nynusia u mnie dzis tez nowy tydzienChociaz wg usg mam +3 dni , ale wsumie sama nie wiem czego sie trzymac , patrze na to co na Belly narazie
Lucy7, Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość
-
paula1 wrote:no a my się wybieramy z rodzinką do Płocka na wycieczkę połazić po sklepach z AGD i ogrodniczych
obiadek będziemy też mieli, bo mój M wczoraj wyjął schabik z zamrażarki i marchewkę z groszkiem...także niedziela zapowiada się fajnie
Lucy ale fajnie, prawie o jednej godzinie wejdziemy
Agu258 ja też lubię sprzątać jak jestem sama w domciu, kiedy nikt mi sie nie kręci koło tyłka -
Hej dziewczyny;)
Ja tez jutro wizytuje na 13.00 do dr na Nfz
Wiecie co a ja mam znów zagwozdkę a no chodzi mnie o lody oczywiście zimne;)
Jak mnie denerwują osoby z boku które mi tych lodów zabraniają,,a ty to chyba nie możesz jeść lodów,,? I tylko takie teksty...mam tego dość niech dadzą żyć.
Fakt faktem z pierwszą córcią nie jadłam ale teraz zamierzam spuścic trochę tego luzu i korzystać. Jakos moje znajome jadły lody i mają zdrowe dzieci...kurde wydaje mi się ze wszystko w granicach rozsądku
Tak nawiasem mówiąc jestem lodozerca)
Lucy7, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Hej dziewczyny;)
Ja tez jutro wizytuje na 13.00 do dr na Nfz
Wiecie co a ja mam znów zagwozdkę a no chodzi mnie o lody oczywiście zimne;)
Jak mnie denerwują osoby z boku które mi tych lodów zabraniają,,a ty to chyba nie możesz jeść lodów,,? I tylko takie teksty...mam tego dość niech dadzą żyć.
Fakt faktem z pierwszą córcią nie jadłam ale teraz zamierzam spuścic trochę tego luzu i korzystać. Jakos moje znajome jadły lody i mają zdrowe dzieci...kurde wydaje mi się ze wszystko w granicach rozsądku
Tak nawiasem mówiąc jestem lodozerca)
Sporo nas bedzie jutro podglądać bobaski:-)
Hmm a to lody w ciąży są zabronione?nie strasz bo juz kilka dni mam mega ochote na mietowe z grycana,czekam tylko az gardlo przestanie bolec;)