X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1 wrote:
    To i ja się melduje :-)
    Wczoraj nie miałam czasu pisać bo byłam w Warszawie cały dzień, ale wieczorem nadrobilam co naskrobalyscie.
    Ja mam dzisiaj 41% ciąży, czuje się w sumie fajnie, przyszły tydzień mamy egz gimnazjalne wiec trochę posiedzę bo jestem w dwa dni przewodniczaca zespołu... Szczerze to wolalabym mieć lekcje.
    No i jutro o 16.40 wizyta u lekarza... Może mi potwierdzi płeć :-)
    Tak dużo czasu od ostatniej a minęło bardzo szybko :-)
    Martwię się co z Małgosia tylko, nie odzywa się już tyle czasu...Gosia odezwij się czekamy na jakieś informacje???
    Miłej niedzieli :-)
    Paula jutro razem wizytujemy, ja o 16:20 :) życze samych dobryvh wiadomosci i cudownych obserwacji:-)
    Witajcie ciężaróweczki:-) Miłej niedzieli

paula1, Nynusia lubią tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :-)
    Wiem, ze dziś niedziela, ale mnie troche nosi i chyba dokoncze sprzątanie :-D mój M. właśnie idzie pograć w piłkę, jak co niedziela, wiec będę mieć dwie godzinki dla siebie :-). Wczoraj ugotowalam rosolek, wiec obiad mam, bo jeszcze został kurczak z wczorajszego obiadu, wiec tylko ewentualnie obiore ziemniaki :-)
    Najbardziej Lubie sprzatac, jak jestem sama w domku :-) a czy to niedziela, czy wtorek, jakoś nigdy nie miało to dla mnie znaczenia :-P

Misiowa lubi tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy7 wrote:
    Paula jutro razem wizytujemy, ja o 16:20 :) życze samych dobryvh wiadomosci i cudownych obserwacji:-)
    Witajcie ciężaróweczki:-) Miłej niedzieli

Ja o 17.20 ;)

paula1, Lucy7 lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a my się wybieramy z rodzinką do Płocka na wycieczkę połazić po sklepach z AGD i ogrodniczych :)
    obiadek będziemy też mieli, bo mój M wczoraj wyjął schabik z zamrażarki i marchewkę z groszkiem...także niedziela zapowiada się fajnie :)
    Lucy ale fajnie, prawie o jednej godzinie wejdziemy :)
    Agu258 ja też lubię sprzątać jak jestem sama w domciu, kiedy nikt mi sie nie kręci koło tyłka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:06

agu258, Misiowa lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) u nie których dziś słoneczko a u mnie za to pochmurnie nie chce mi się wstawać wg z łóżka a tak naprawdę to nie mam po co hihi lubię sobie w niedzielę poleniuchować :))
    oo jutro wizyty widzę się szykują fajnie zobaczycie swoje maleństwo ja muszę jeszcze poczekać bo mam 30-stego

201510287051.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla tych co planują wesele: w kauflandzie jest promocja pepsi, mirindy, 7up, Mountain dew za 2,79 :-) promocja trwa do 22.04:-)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki :)

a mi się dzisiaj śniło że byłam jeszcze w liceum był początek roku -pierwsza lekcja z j. polskiego.
    Pani mnie wywołała do odpowiedzi i przepytywała mnie z Lalki B. Prusa!!!
    A ja jej opowiadałam o Nad Niemnem i ona się nie skapnęła i dostałam 5!!! :) co za sen... :)

Nynusia - gratuluję 17 tygodnia! :):):)

lilmama - ale co chcesz przesunąć? może ja czegoś nie doczytałam bo nie rozumiem :)

agu258, Nynusia, Misiowa lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • lilmama Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe wybacz, ale chyba jestem jeszcze zaspana. Chodzilo mi o wizyte u ginekologa ;)

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jeszcze zaspana jestem więc się nie dziwię ;).
    Jeżeli to nie jest wizyta którą masz odbyć w konkretnym tygodniu, to możesz iść kiedy chcesz :). Nie ma reguły na umawianie się na wizytę. Wszystko zależy od samopoczucia i od ustalenia terminu z ginem prowadzącym :).

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • lilmama Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki dziekuje ;)
    Powiedzcie mi jeszcze, czy bialko w moczu 85mg/dl to powod do niepokoju ? Dodam, ze w czasie badania moczu mialam infekcje pochwy.

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ! No to bedziemy jutro za was kciukowac !
    Agu napisalas o tych napojach i mam taka ochote na mirinde <3 A dzis niedziela i wszystko zamkniete ale jutro sobie nie odpuszcze chyba :D

Nynusia u mnie dzis tez nowy tydzien :) Chociaz wg usg mam +3 dni , ale wsumie sama nie wiem czego sie trzymac , patrze na to co na Belly narazie :)

Lucy7, Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1 wrote:
    no a my się wybieramy z rodzinką do Płocka na wycieczkę połazić po sklepach z AGD i ogrodniczych :)
    obiadek będziemy też mieli, bo mój M wczoraj wyjął schabik z zamrażarki i marchewkę z groszkiem...także niedziela zapowiada się fajnie :)
    Lucy ale fajnie, prawie o jednej godzinie wejdziemy :)
    Agu258 ja też lubię sprzątać jak jestem sama w domciu, kiedy nikt mi sie nie kręci koło tyłka :)
    Paula a mozesz podac nazwisko lekarza?

16uddqk3x9bbni2d.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Ja o 17.20 ;)
    W takim razie rowniez życze cudownego widoku skaczącego maluszka:-)

16uddqk3x9bbni2d.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w niedzielny ranek ;)

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:51

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny;)

Ja tez jutro wizytuje na 13.00 do dr na Nfz :/

Wiecie co a ja mam znów zagwozdkę a no chodzi mnie o lody oczywiście zimne;)
    Jak mnie denerwują osoby z boku które mi tych lodów zabraniają,,a ty to chyba nie możesz jeść lodów,,? I tylko takie teksty...mam tego dość niech dadzą żyć.
    Fakt faktem z pierwszą córcią nie jadłam ale teraz zamierzam spuścic trochę tego luzu i korzystać. Jakos moje znajome jadły lody i mają zdrowe dzieci...kurde wydaje mi się ze wszystko w granicach rozsądku :)

Tak nawiasem mówiąc jestem lodozerca :))

Lucy7, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu258 u mnie problem z głowy bo napoje bez limitu mamy w cenie :) ale promocja faktycznie super :)

Ja kupiłam w Kauflandzie chusteczki nawilżające dla niemowląt z Cleanic 3 pak za niecałe 10 zł

agu258 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zapomniałam się pochwalić- wreszcie mi się pokazuje brzuszek :D

Lucy7, Nynusia, agu258, Magnosia, ola.321 lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka ja jem lody na potęgę bo uwielbiam zwłaszcza te z McDonald's moja kuzynka jadła przez całą ciążę i wszystko było ok. Noo z lodów to bym chyba nie zrezygnowała. .

BATTINKA, agnes175, linka220, miska2503 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nysnusia uważam tak samo! :)

Nynusia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Hej dziewczyny;)

Ja tez jutro wizytuje na 13.00 do dr na Nfz :/

Wiecie co a ja mam znów zagwozdkę a no chodzi mnie o lody oczywiście zimne;)
    Jak mnie denerwują osoby z boku które mi tych lodów zabraniają,,a ty to chyba nie możesz jeść lodów,,? I tylko takie teksty...mam tego dość niech dadzą żyć.
    Fakt faktem z pierwszą córcią nie jadłam ale teraz zamierzam spuścic trochę tego luzu i korzystać. Jakos moje znajome jadły lody i mają zdrowe dzieci...kurde wydaje mi się ze wszystko w granicach rozsądku :)

Tak nawiasem mówiąc jestem lodozerca :))
    Powodzonka jutro:-)
    Sporo nas bedzie jutro podglądać bobaski:-)
    Hmm a to lody w ciąży są zabronione?nie strasz bo juz kilka dni mam mega ochote na mietowe z grycana,czekam tylko az gardlo przestanie bolec;)

16uddqk3x9bbni2d.png
‹‹ 658 659 660 661 662 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ