Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiowa wrote:Dziewczyny a jak długo chcecie chodzić do pracy?
Ja wyszłam z założenia, że do wakacji, bo później nie będę miała co zrobić z córką jak się skończy przedszkole.
Misiowa, ja do końca miesiąca i na L4odliczam dni i od miesiąca szkolę już nową koleżankę, która mnie zastąpi
Mam fajną pracę w biurze aleeee 40 km w jedną stronę i moja ginka kręci nosem, że w ogóle tak długo jeżdżę
Tak, że czekammmmm i odliczam
a na długi weekend majowy nad morze odpocząć
Super czas spędzisz z córcią i odpoczniesznaprawdę dobry pomysł
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, przezylam jakos to chorubsko, bylam wczoraj na spacerze nad morzem i zatoki troche puscily.. no i znalazlam bursztynek
hehe
Niestety dowiedziaalam sie ze dzisiaj w mojej okolicy ukradziono wozek dzieciecy...
a co tam u was? Troszke mnie nie bylo..
zycze wam zdrowia, zeby nic was nie dopadlo..
Moja mama ogladala dzis zdjecie z usg i powiedziala ze wyglada jak chlopczyk, ze jego ksztalt glowy i wogole cialka heheh.. zobaczymy 12 maja -
Dziewczyny, zakochałam się właśnie we wózku, przejrzałam może z 50 stron w wózkami, żadne mi nie pasowały, aż tu nagle wózek Verdi Genua 3w1 kolor Mint albo Late
EXTRAAAA jest, więc jestem zdecydowana prawie na 100%
Miłego wieczorku :*Nynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny,
Ja dzisiaj dzień pierogowo-lodowo-śpiący zaliczyłam - pełen relaks
Ola, ja miewam takie uczucie kuli w brzuchu jak mi się napina macica. U mnie na początku skurcze były bardzo intensywne - potrafił mi się napiąć cały brzuch, ale z czasem po zwiększeniu dawki magnezu i no-spie sprawa się zaczęła wycofywać, teraz czasem tylko czuję taką napiętą kulkę. Moja gin mówiła, że tak może być ze względu na rozciąganie macicy (ona jak każdy mięsień może zareagować skurczem na rozciąganie) - oczywiście warto to kontrolować.ola.321 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś także zgrzeszyłam z lodami aczkolwiek muszę bardzo uważać na słodkie bo miałam podwyższony cukier na ostatnim badaniu
Jeśli chodzi o pobolewanie brzucha to ja akurat miałam na samym początu bóle podbrzusza dosłownie jak na okres... utrzymywały się tak do 8,5 tyg... teraz sporadycznie mnie cos "zaboli" , rozciągnie się jednak lekarz mówił ze niby najważniejsze że nie ma plamień a tak to magneB6 plus nospa jak bedzie bardzo żle. Jedyne to własnie takie uczycie rozpierania szczegolnie tak jak teraz na koniec dnia jakbym miala juz duuuży ciążowy brzuszek a przeciez jeszcze tak wczesnie
ola.321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczor
ja dzis jednak bylam u tesciow na obiedzie bo rano szwagierka zadzwonila czy przyjezdzam bo nic sie nie odzywam
pozniej maz dojechal wiec jeszcze na kolacji zostalismy ale teraz juz jestem w domu i odpoczywam
ja dzis tez lody jadlam
zreszta ja jestem lodozerca od dziecka wiec w ciazy tez ich sobie nie odmawiam... Widocznie dzidziolek ich potrzebuje
Paula i Lucy a ja jestem dziewczyny z Torunia wiec tez niedaleko mam do Was
Lucy7, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucy7 wrote:Estrella studiowalam w Toruniu, pięknie tam no i naleśniki w Manekinie pychotka:-)
Dziewczynki nie ważne ze dzielą nas kilometry, mamy jeden wspólny cel:urodzić zdrowego bobaskaa wspolne wsparcie bezcenne:-)
Lucy7, estrella lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witajcie wieczorkiem ja dziś lenistwo popołudniu a teraz podjadam wiec trafiło na zupkę szpinakowa krem z groszkiem ptysiowym uwielbiam
Ola.321 ja tak mam często wieczorami jakby ktoś położył coś na brzuchu ciężko to nazwać .
Ja tez mam daleko do Was ;( ale masz rację Lucy mamy wszystkie wspolny celLucy7, ola.321, estrella lubią tę wiadomość
-
onka, lili_madlen, Nynusia - dziękuję Wam za odpowiedzi na moje pytanie :*
troszkę się uspokoiłam a najwyżej jeszcze moją gin w czwartek zapytam o to odczucie i dam Wam znać co ona radzi. Pewnie tam w środku wszystko rośnie a skoro rośnie to musi się chyba napiąć żeby wiedziało że ma rosnąć? tak sobie teraz też pomyślałam. Dziękuję Dziewczynki -
nick nieaktualny
-
Witam nowa mame !
Ja tez na deserzjadlam lody
A nalesnikito uwielbiam w kazdej postaci , a najbardziej ze szpinakiem .
Ja dzisiaj tez musialam drzemke pobiednia zrobic.
I dzisiaj pierwszy raz cwiczylam . Tylko mam wrazenie , ze te cwiczenia dla kobiet w ciazy to dla mnie malo meczace .Jutro wlacze dluzsza wersje to moze cos poczuje w miesniach .
estrella fajnie ze szwagierka zadzonila i potwierdzila zaproszenieNynusia, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja rowniez wita nowa mame
Jak juz robimy smaka to na calego a jakJa uwielbiam z zoltym serem wedlinka ogoreczkiem i pieczarkami mniaaam
Ale widze ze kazda ma swojego nalesniora .
A co do postu z wozeczkiem wyglada bardzo ladnie tylko gondolka wydaje sie malutka , albo po prostu to tylko obrazek.
Ja juz tyle mam zakladek ze mi sie w ekranie nie miesci , chyba pojde do sklepu i po prostu wybiore bo tak nigdy nic nie znajde
Miłej nocki kochane :*Nynusia, linka220, estrella lubią tę wiadomość