Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agu258 wrote:Dodinka, no Ty to juz masz się czym chwalić
ja póki co nie płacze, ze mam Malý brzuszek, bo do ślubu równe dwa miesiące, wiec muszę się w sukienkę zmieścić
Dziewczynki, mam pomysł - te, które juz wiedza, czy w ich brzuszkach mieszka chłopczyk czy dziewczynka, niech przy suwaczku napisza np. Czekamy na synka, czy na córeczkę, byśmy wiedziały, kto juz poznal plec i jaka jest ta plecbo ciekawie mnie np czy wysokość brzuszka tez ma znaczenie, wiec zapytam, czy dodinka będziesz mieć chlopca? A Ty Kasiu chyba będziesz mieć dziewczynke, ale zobaczymy co Ci lekarz powie
Bo mi siostra mówiła, ze będę mieć synka, bo mam wysoko ten brzuszek, a jak nisko to niby dziewczynka:-)
Ja się dowiem dopiero za siedem tygodni i na pewno napiszę przy suwaczku. Świetny pomysł!
agu258 lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Katarzyna87 a Ty zamierzasz chodzić do szkoły rodzenia?
Tak, choć opiekowałam się małymi dziećmi, których w najbliższym otoczeniu dużo, a teściowa jest środowiskową, więc te wszystkie info mam na telefon to wydaje mi się, że dodatkowej wiedzy nigdy za wiele.
W ogóle to mój mąż zawsze twierdził, że nie chce być przy porodzie, a ostatnio uznał, że jeśli będę tylko chciała to on będzie ze mną, więc szkoła rodzenia chyba też trochę dla niego
A Wy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:27
-
nick nieaktualnyUfff ja przez dwie godziny robilam pierogi z kapusta i grzybami lesnymi.. zjadlam 18 na raz heheh,ale ja od dziecka kocham pierogi mmm...
No i wczoraj posadzilam sovie w doniczki, salate rzodkiewki koperek pietruszke szczypiorek bazylie, i rosnie sobie na balkonie. Bedzie swieze zdrowe jedzonko, no i satysfakcja tez bedzie
szczesliwa_mamusia21, Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie
Lekarz stwierdził że na pewno dziewczynka, fakt pomiędzy nóżkami nie było nic widać
Dzidzia waży 177 g i ma ok.12 cm.
Jupiss, Katarzyna87, nat_alia, onka, Lexie, Nynusia, aanaa, Arielka, agu258, estrella, dodinka, Lucy7, miska2503 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Paula super!!!
Nynusia super myśl, zagadam do męża, bo Myslowice kawałek
czekam w poczekalni u gina i już się wkurzam, bo zapisuję się na godzine, a widać że liczy się kolejność przyjściawkurza mnie to bo ja tu nie przychodzę poplotkować jak te stare które tutaj siedzą, tylko do lekarza!!! Aaaa!!!
Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
nareszcie was nadrobilam po weekendzie
wczoraj miałam straszne kołatanie serca, co jakiś czas zaczynało walić jak szlone, niestety nie zdazylam wtedy zbadac tetna i pulsu, po fakcie bylo wszytsko ok - miala któraś z was coś takiego?
ja jak co ide na szkołę rodzenia w Knurowie - również darmowazapraszam
-
nick nieaktualny