X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i teraz mam ochotę na truskawki, pozamiatane... ;)

szczesliwa_mamusia21, agu258 lubią tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojeeeej przepraszam ! Ale one sa posadzone dopiero wyrosna moze to Ci pomoze ! :)

Choc ja wczoraj czytalam o nalesnikach jak dziewczyny pisaly i musialam wstac i smazyc bo nie moglam :D

Jeszcze raz wybacz , tutaj lepiej nie pisac o jedzeniu hehe :D

onka, aanaa, Lucy7 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no coś Ty, żartuję ;) znalazłam mambę truskawkową, w pewnym stopniu zaspokoiło to apetyt ;) ale nie mogę się tak czy inaczej doczekać truskawek :) :)

Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dobrze , ale teraz ja bym zjadla mambe :( Chyba sie przejde do sklepu :D
    U mnie truskawki juz sa , ale wiadomo , ze to bardziej sztuczne niz prawdziwe :(

onka, aanaa, agu258 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    Kasia82 masz racje mój mąz akurat nasłuchał sie tych złych opowiadań stylu : " nooo starry nie polecam .." . Po za tym na widok krwi on mdleje a w jego wyobrazeniu poród to rzeznia , krew tryskajaca po scianach itd :D I niby bardzo by chciał , ale mówi ze nie chce robic problemu jak zemdleje :D

Wiesz co, u mnie to była taka mała rzeźnia. :) Niby ogólnie wszystko przebiegało dobrze, ale po porodzie dostałam dużego krwawienia. Straciłam bardzo dużo krwi i ponoć zrobiłam się taka blada, że mój mąż się przeraził. Lekarze zresztą też, pamiętam jak przez mgłę, że biegali jak w serialu, ale w końcu zatamowali krwawienie. Poza tym było ok.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia, no to mamy 1:1 :D

szczesliwa_mamusia21, aanaa lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie , ja sobie zrobilam obiadek mam nadzieje ze sie zapcham i mi sie odechce zachcianek :D ale nie napisze co zrobilam , remis mi wystarczy :P

onka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 chyba takiego widoku by juz nie wytrwał no i dobrze że tego nie czyta :D Bo tylko by sie utwierdził a tak : "mniej wie lepeij śpi" :D

Kasia82 lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    Kasia82 chyba takiego widoku by juz nie wytrwał no i dobrze że tego nie czyta :D Bo tylko by sie utwierdził a tak : "mniej wie lepeij śpi" :D

Widocznie wrażliwy facet z niego. :) Mój mimo to polecał. Powiedział, że sama krew mu nie przeszkadzała, tylko to krzątanie lekarzy przy tamowaniu i moja blada twarz. Ja sam poród wspominam bardzo dobrze. Teraz już na szczęście się nie płaci za znieczulenie i poród rodzinny, to można się w zamian za to z położną umówić. Właśnie to rozważam. :)

w5wq8ribpvtivstd.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jeszcze nie był na wizycie, ale na nastepnej już podobno będzie:) no i teraz czyta Bobisiowi przed snem:) specjalnie kupiłam mu księgę polskich baśnie, ale mu nie podeszły, więc czyta...jakąś polityczną książkę:)) przy porodzie będzie do pewnego momentu, jak już będzie ten ostatni etap ma wyjść:))

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss do teatru nie chodzimy więc chyba ten pomysł odpada ale może kino... sprawdze co ciekawego puszczają... myślałam jeszcze może o jakieś tablicy ze zdjeciami... ale to chyba bezsensu... sama nie wiem...

zaczynam się powoli martwic że jeszcze nie czuję ruchów... :/ wizyta dokładnie za tydzień...

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laski :-) czytalam Was dzis w pracy ale tak malo mialam sily ze nic nie pisalam...

Arielka spoznione ale szczere zyczenia- spelnienia marzen :-)

Gratuluje udanych wizyt :-)

Ja raczej tez sie pozno dowiem kto siedzi w moim brzuszku bo najblizsza wizyte mam 28 kwietnia i wydaje mi sie ze lekarka mi wtedy nie powie... A polowkowe dopiero 1 czerwaca wiec raczej wtedy sie dowiem i bede mogla rzucic w wir zakupow :-)

Moj maz juz tez mi niestety kwiatow bez okazji nie kupuje... Szkoda no ale w sumie ja tez mu prezentow nie robie wiec nie mam do niego zalu... Gdyby mi przyniosl teraz kwiaty bez okazji to bym pomyslala ze ma cos na sumieniu :-P

Co do wizyt to jeszcze ze mna nie byl ale za tydzien sie wybiera zeby zobaczyc Bejbolka :-) a przy porodzie nie chce byc i ja tez nie chce zeby byl...

Jestem zadowolona bo w czwartek zamontuja nam panele w sypialni a w przyszly czwartek szafe :-D i bedzie slicznie...

Lucy7, Arielka lubią tę wiadomość

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ostatnio mi powiedział, ze nic sobie nie kupuje (bo marzy mu się wypasiona kierownica do PS4, pfff!!:)), więc mu wczoraj kupiłam tableta :) taka jest prawda, kwiaty dostaaję parę razy w miesiącu, nawet jak dostanie coś na imieniny od swoich rodziców to mi daje i każe sobie coś kupić...albo kupuje... trafił mi się Skarb!

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ruchów maleństwa to ja od wczoraj mam takie wrażenie że coś czuję ale czy to na bank jest maleństwo to pewna nie jestem aj

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodinka ja wlasnie lezalam na boku i poczulam male pukniecie , ale tak samo nie mam pojecia czy to bylo malenstwo czy po prostu pracujace narzady wewnetrzne , czest sie zastanawiam jak cos poczuje i czekam na takiego ocnego kopniaka zeby az mi sie na brzuchu stopka odbila , wtedy juz bede pewna ze to nie wnetrznosci tylko moja mala stópka <3

dodinka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prośba ! Nie mam premium :( a jestem ciekawa ile mam procent , ostatnio jak jeszcze mialam premium to bylo 17, jak ktoras z was rowna sie z moim suwaczkiem napiszcie mi prosze <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia, ale ja tez nie mam premium, a normalnie mi sie na kalendarzu wyswietla ile jest procent...

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mialam ciezki dzien. W pracy bylam do 16 i juz padalam na pysk, brzuch juz tez bolal... Potem w domu jakoś tak wszystko mnie denerwowalo, glodna bylam, obiafu brak i sily by gotowac tez, to sie poryczalam... Przy okazji mialam spuecie z mezem, a teraz ide spac, to moze mi przejdzie.
    Ciesze sie ze wizyty udane. Buziaki

szczesliwa_mamusia21, aagatkaa1984 lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka , zle dni sie czasem zdarzaja , a teraz jeszcze bardziej jestesmy na nie wrazliwe ! Trzymaj sie kochana i dobrze wyspij :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa mamusiu w 14+4 jest 36%, więc masz tyle albo 35% :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
‹‹ 676 677 678 679 680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ