Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
idziemy podobnie z tygodniami i wizytami - ja również 28 kwietnia na wizyte
aniacicha super łóżeczko ale cena faktycznie wysokaNynusia lubi tę wiadomość
-
Cześć mamuśki!
Ostatnio coś mam mało czasu,więc Was podczytywałam.. z przygotowaniami do ślubu i przeprowadzki posuneliśmy się,zamówiliśmy meble,odebralismy obraczki,ustalilismy menu na przyjęcie.. Jeszcze teraz najwazniejsze do załatwienia.. SUKIENKA!!!
Dla Bubusia też już coś mamy,mnóstwo ciuszków od znajomych
Co do teściowej to jak narazie nie mam co narzekać
Aaaaaa... wczoraj wieczorem jak juz się szykowałam do snu poczułam jakby pukanie w brzuszku.. mam nadzieję,że to TO!
szczesliwa_mamusia21, agu258 lubią tę wiadomość
-
Lexie wrote:Nat_alia dobrze widzę,że tak jak ja masz dziś 16 tydz 1 dzień?
wg prenatalnych wyszedł mi termin na 30 wrzesnia ale nie zmieniam suwaczka bo nie wiadomo co i kiedy sie zmieniLexie lubi tę wiadomość
-
Lexie fajnie ze masz teraz ''slubne zajecie "
a co do pukniecie to na pewno bylo to
Juz nasze maluchy powoli beda dawac o sobie znac
Dziewczyny ja jestem jakis łowca okazji , wlasnie wylicytowalam hustwake dla małego za niecale 172 zł ! Jak nowa , ah przynajmniej to moje siedzenie w domu do czegos sie przydaje
Mam nadzieje ze dzidziusiowi sie spodoba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1b31086ee7e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 21:57
Lexie, agu258, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nat_alia wrote:Tak Lexie idziemy łeb w łeb .... hehe
wg prenatalnych wyszedł mi termin na 30 wrzesnia ale nie zmieniam suwaczka bo nie wiadomo co i kiedy sie zmieniLexie, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Nat_alia to ciekawe.. póki co to nadal mam termin na 5 października,wizytę mam 5 maja to się podpytam gina czy coś sie zmieniło.. ale fajnie jest sobie pomyśleć,że gdzieś któraś mamusia ma taki sam lub podobny termin porodu lub tak samo określone tyg i dni ciązy,raźniej jest
Wogóle ciesze się,ze znalazłam sie na tym forum:) Mój ostatnio się śmiał bo ja co chwilę do Niego "a dziewczyny z forum to" "a dziewczyny z forum tamto"
Nynusia mam ślub cywilnynat_alia lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Lexie fajnie ze masz teraz ''slubne zajecie "
a co do pukniecie to na pewno bylo to
Juz nasze maluchy powoli beda dawac o sobie znac
Dziewczyny ja jestem jakis łowca okazji , wlasnie wylicytowalam hustwake dla małego za niecale 172 zł ! Jak nowa , ah przynajmniej to moje siedzenie w domu do czegos sie przydaje
Mam nadzieje ze dzidziusiowi sie spodoba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1b31086ee7e.jpg
Śliczna huśtawka,myślałam o takiej -
Dziekuje dziewczyny ! No ja tez sie czailam na inne ale ta najbardziej z opini i ogolnie mi sie spodobala i akurat trafila sie okazja !
lexie ja też mowie do mojego jak ty " a na forum to , a dziewczyny to, tamto" dokladnie tak samo, tez sie ciesze ze tu jestem
Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Paulla - chyba Ty pytałaś o zawroty głowy... mi dopiero przeszły największe jakieś ok 2 tyg temu więc trzymały mnie chwilkę
.
No i widzę że więcej październikowych terminów zmienia się na wrześniowe.
szczęśliwa_mamusia - huśtawka superszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
dziekuje ola :* tak sie ciesze ze ja wyczailam
No pewnie pol dzidziusiow przyjdzie we wrzesniu , wiadomo ze maluchy raczej wczesniej sie pchaja na swiat niz pozniej , ale licza sie nasze pierwsze obliczeniaA juz niedlugo za jakies 4/5 mcy poznamy statystyki
-
Mnie też dziś strasznie boli głowa cały dzień
Co najlepsze zmierzyłam ciśnienie i miałam 80 na 50!!! Trupek normalnie
Zrobiliśmy na kolację z mężem pizzę i zjadłam ze smakiem - domowa to zdrowa
Zamierzam jeszcze iść z mężem i pieskiem na wieczorny spacer żeby trochę się dotlenić przed snem. Huśtawkę też już zakupiłam taką:
http://image.ceneo.pl/data/products/14233845/f-bright-starts-hustawka-savanna-dreams-6963.jpg
na olx za 120 zeta używaną
Widzę, że nie tylko ja mam wizytę 28 kwietnia- będzie nam raźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 23:15
nat_alia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Arielka , super hustawka , beda sie nasze dzieciaczki cieszyc
A co do bolu głowy to moje sa okropne .. dotleniam sie spacery , pije wode ... i nie przechodzi , ciekawe jakie mam cisnienie ale nie mam jak zmierzyc , ale Twoje faktycznie maluuuutkie !
Miłego nocnego spacerku :*
Dobranoc kochane