X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mnie rozsmieszyl post na fb..
    Jesli mama duzo pierdzi to bedzie dziewczynka a jesli duzo beka to chlopiec hahaha
    A jesli pierdzi b.smierdzaco to bedzie rude..a jak beka kielbasa to chlopiec bedzie mial piegi

Boze kto to wymysla!

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana :-)
    Gratuluję wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze :-)
    Milego dnia :-D

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    Jesli mama duzo pierdzi to bedzie dziewczynka a jesli duzo beka to chlopiec hahaha
    A jesli pierdzi b.smierdzaco to bedzie rude..a jak beka kielbasa to chlopiec bedzie mial piegi

Boze kto to wymysla!
    To u mnie ruda dziewczynka ;)
    Dziewczyny głupie pytanie, czy wy wszystkie dużo siusuacie? Ja w ogóle nie mam tego ciazowego parcia na pęcherz i oczywiście zmartwienie ;) drugie pytanie macie czasami taki nagle bol brzucha jak np wstaniecie za szybko, kichnięcie, kaszlniecie?
    To miłego dnia dziewczyny, idę puścić pawia i zaczynam dzien

km5st5odymuuq2ts.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    To u mnie ruda dziewczynka ;)
    Dziewczyny głupie pytanie, czy wy wszystkie dużo siusuacie? Ja w ogóle nie mam tego ciazowego parcia na pęcherz i oczywiście zmartwienie ;) drugie pytanie macie czasami taki nagle bol brzucha jak np wstaniecie za szybko, kichnięcie, kaszlniecie?
    To miłego dnia dziewczyny, idę puścić pawia i zaczynam dzien
    Agatka ja zależy od dnia i nocy, raz siusiam więcej raz mniej. A ból brzucha tez mi się czasami zdarza przy kichnieciu lub podniesieniu się za szybko

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja wizyta tez przypada na 28.04 :)

Nynusia lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Zapomniałam wczoraj napisać, że na spotkaniu w poradni rodzinnej dowiedzieliśmy się, że jeśli mężczyzna dochodzi wcześniej niż kobieta i ze jeśli zdarza się to któryś raz to mamy do czynienia z prostytucja małżeńska! Ot co!

Nadrabiam troche zaległości i tak mi sie rzucilo w oczy :)
    Polecam ksiązki o.Knotza np. "Seks jakiego nie znacie" jak na osobe duchowną ma bardzo zdrowe podejście do "TYCH" spraw. Ponadto jego książki maja impriminatur czyli oficjalną aprobatę władz kościelnych. A wierzcie mi ze w swoich książkach pisze o tym ze podczas stosunku może dojść m.in do takiej sytuacji jak powyżej po czym mężczyzna ma wręcz moralny obowiązek zadowolić kobietę.... Suma sumarum kiepska ta poradnia rodzinna no i niestety często osoby prowadzące te poradnie opowiadają straszne głupoty.
    Ja powyzszą książke polecam bardzo!

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam taki chwilowy, mega kłujący ból jak kichnę i nie zdążę się skulić, to całkowicie normalne :) Sikam już mniej, bo podobno w 2 tr. macica się podnosi i już tak bardzo nie uciska.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny pawika nie bylo, nawet dobrze się czuje, czyżby energia 2trymestru przybywa? ;)

aanaa, agania, agu258, Nynusia lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry mamuski!
    Gratuluje wczorajszych wizyt !
    Hustawki super :) Zazdroszcze Wam troche , bo jamamproblem z podjeciem decyzji. Jak juz cos znajde to tak dlugo sie zastanawiam , ze okazja przepada :(
    Poza tym jak ostatnio powiedzialam mamie , ze kupila juzkilka rzeczy dla dziecka to mnie okrzyczala i powiedziala , zebym wstrzymala sie z zakupami, ze bede jeszcze miala na to czas .A ja nie potrafie sie powstrzymac .

Co do siusiania to ja tez jakos duzo nie siekam . Fakt wstaje raz w nocy , ale to wszystko . Tak bylo od poczatku.

Wczoraj tak poszalalam z porzadkawi wiosennymi w szafach , ze pol nocy brzuch mnie bolal. I maz zly , ze o siebie nie dbam . Ale czasami sie zapowinam , ze w ciazy jestem :)

Fajnie ,ze juz wiekszasc z Was poznala plec :) Ja kolejne usg mam 11 czrrwca . Moze na wizycie 7 maj namowie mojego lekarza na szybkie podgladanie brzdaca :)
    Slonecznego dnia zycze !

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana. Mnie też wczoraj glowa bolała.

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • kasiulka87 Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam z rana :)

Jeszcze zalegam w łóżku, i chyba trochę jeszcze poleżę bo ostatnie dni zwolnienia przede mna, trzeba korzystać! :)

Kaśku, straaaaasznie się cieszę!!!

Ja mam dziś lub jutro wyniki Pappa i oczywiście stres. Poza tym w piątek wizyta, podejrzę Małą, a w poniedziałek powrót do pracy po miesiącu nieobecności…

Ursa, Ty jesteś o cały miesiąc do przodu w stosunku do mnie!! Ja mam połówkowe 9 czerwca dopiero!

Ale Wam zazdroszczę tych ruchów…Sama czekam na nie z utęsknieniem, ale też mam łożysko z przodu więc nie wiem czy szybko je poczuję.

Miłego dnia dziewczynki! :*

Nynusia, Kaśku lubią tę wiadomość

kasiulka87
    p19uugpj4gj52rmg.png
    bl9c82c3a80l5w83.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje udanych wizyt.

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sikam średnio raz na godzinę, a raczej muszę iść do łazienki a tam się okazuje że jednak siusiam bardzo mało. Moje dziecko chyba sobie zrobiło przytulankę z mojego pęcherza :) Jeśli chodzi o ruchy to ja mam i pukanie i motylki, wczoraj nawet przez chwilę pod ręką ruch poczułam, ale mąż nie zdążył dobiec. A jak przyłożył ucho to słyszał tylko bul bul bul :) Prędzej obiadek zmieniał lokalizację a nie dzidziuś :D
    Milusiego dzionka mamuśki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 07:54

iv09hdge6yql001e.png
  • kasiulka87 Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm a jak zmienić sam opis nad suwaczkiem tak żeby nie było dwóch suwaczków?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 07:56

kasiulka87
    p19uugpj4gj52rmg.png
    bl9c82c3a80l5w83.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka, chyba musisz edytować suwaczek albo wstawić nowy zamiast tego

iv09hdge6yql001e.png
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie ja od rana wstałam z zapałem pracy mam zamiar dziś zabrać się za sprzątanie co z tego wyjdzie zobaczymy :) co do sikania to ja aż takiej tragedii nie miałam w nocy dwa razy wstaje to chyba nie aż tak zle :)
    dziś mam ochotę na naleśniki wiec sobie zrobię na obiadek z serkiem białym bo bardzo lubię

201510287051.png
  • Mo_niczka Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:

Boze kto to wymysla!

Tego jeszcze nie słyszałam, ale ja sporo bekam i obstawiam chłopaka :)

Nynusia lubi tę wiadomość

km5st5odhm9cjfa0.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie dziewczynka :)

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sie okaze 27 maja mam nadzieje :)

• polkosia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdzę mega i zanim jeszcze zrobiłam test, a ma być dziewczynka, więc może ziarnko prawdy w tym jest :P Dużo zabobonów sprawdza mi się na dziewczynkę. Jedynie pierwszy trymestr mnie odrzuciło od słodyczy, więc tu nie pasuje, ale pozostałe jak najbardziej.

Na połówkowe wybieram się w ostatnim tygodniu maja.

zetaaa, agania lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 679 680 681 682 683 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ