Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zetaaa wrote:Dzis mnie rozsmieszyl post na fb..
Jesli mama duzo pierdzi to bedzie dziewczynka a jesli duzo beka to chlopiec hahaha
A jesli pierdzi b.smierdzaco to bedzie rude..a jak beka kielbasa to chlopiec bedzie mial piegi
Boze kto to wymysla!
Dziewczyny głupie pytanie, czy wy wszystkie dużo siusuacie? Ja w ogóle nie mam tego ciazowego parcia na pęcherz i oczywiście zmartwieniedrugie pytanie macie czasami taki nagle bol brzucha jak np wstaniecie za szybko, kichnięcie, kaszlniecie?
To miłego dnia dziewczyny, idę puścić pawia i zaczynam dzien -
aagatkaa1984 wrote:To u mnie ruda dziewczynka
Dziewczyny głupie pytanie, czy wy wszystkie dużo siusuacie? Ja w ogóle nie mam tego ciazowego parcia na pęcherz i oczywiście zmartwieniedrugie pytanie macie czasami taki nagle bol brzucha jak np wstaniecie za szybko, kichnięcie, kaszlniecie?
To miłego dnia dziewczyny, idę puścić pawia i zaczynam dzienNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
agu258 wrote:Zapomniałam wczoraj napisać, że na spotkaniu w poradni rodzinnej dowiedzieliśmy się, że jeśli mężczyzna dochodzi wcześniej niż kobieta i ze jeśli zdarza się to któryś raz to mamy do czynienia z prostytucja małżeńska! Ot co!
Nadrabiam troche zaległości i tak mi sie rzucilo w oczy
Polecam ksiązki o.Knotza np. "Seks jakiego nie znacie" jak na osobe duchowną ma bardzo zdrowe podejście do "TYCH" spraw. Ponadto jego książki maja impriminatur czyli oficjalną aprobatę władz kościelnych. A wierzcie mi ze w swoich książkach pisze o tym ze podczas stosunku może dojść m.in do takiej sytuacji jak powyżej po czym mężczyzna ma wręcz moralny obowiązek zadowolić kobietę.... Suma sumarum kiepska ta poradnia rodzinna no i niestety często osoby prowadzące te poradnie opowiadają straszne głupoty.
Ja powyzszą książke polecam bardzo! -
Też mam taki chwilowy, mega kłujący ból jak kichnę i nie zdążę się skulić, to całkowicie normalne
Sikam już mniej, bo podobno w 2 tr. macica się podnosi i już tak bardzo nie uciska.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzien dobry mamuski!
Gratuluje wczorajszych wizyt !
Hustawki superZazdroszcze Wam troche , bo jamamproblem z podjeciem decyzji. Jak juz cos znajde to tak dlugo sie zastanawiam , ze okazja przepada
Poza tym jak ostatnio powiedzialam mamie , ze kupila juzkilka rzeczy dla dziecka to mnie okrzyczala i powiedziala , zebym wstrzymala sie z zakupami, ze bede jeszcze miala na to czas .A ja nie potrafie sie powstrzymac .
Co do siusiania to ja tez jakos duzo nie siekam . Fakt wstaje raz w nocy , ale to wszystko . Tak bylo od poczatku.
Wczoraj tak poszalalam z porzadkawi wiosennymi w szafach , ze pol nocy brzuch mnie bolal. I maz zly , ze o siebie nie dbam . Ale czasami sie zapowinam , ze w ciazy jestem
Fajnie ,ze juz wiekszasc z Was poznala plecJa kolejne usg mam 11 czrrwca . Moze na wizycie 7 maj namowie mojego lekarza na szybkie podgladanie brzdaca
Slonecznego dnia zycze !
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
I ja się witam z rana
Jeszcze zalegam w łóżku, i chyba trochę jeszcze poleżę bo ostatnie dni zwolnienia przede mna, trzeba korzystać!
Kaśku, straaaaasznie się cieszę!!!
Ja mam dziś lub jutro wyniki Pappa i oczywiście stres. Poza tym w piątek wizyta, podejrzę Małą, a w poniedziałek powrót do pracy po miesiącu nieobecności…
Ursa, Ty jesteś o cały miesiąc do przodu w stosunku do mnie!! Ja mam połówkowe 9 czerwca dopiero!
Ale Wam zazdroszczę tych ruchów…Sama czekam na nie z utęsknieniem, ale też mam łożysko z przodu więc nie wiem czy szybko je poczuję.
Miłego dnia dziewczynki! :*
Nynusia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja sikam średnio raz na godzinę, a raczej muszę iść do łazienki a tam się okazuje że jednak siusiam bardzo mało. Moje dziecko chyba sobie zrobiło przytulankę z mojego pęcherza
Jeśli chodzi o ruchy to ja mam i pukanie i motylki, wczoraj nawet przez chwilę pod ręką ruch poczułam, ale mąż nie zdążył dobiec. A jak przyłożył ucho to słyszał tylko bul bul bul
Prędzej obiadek zmieniał lokalizację a nie dzidziuś
Milusiego dzionka mamuśkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 07:54
-
witajcie ja od rana wstałam z zapałem pracy mam zamiar dziś zabrać się za sprzątanie co z tego wyjdzie zobaczymy
co do sikania to ja aż takiej tragedii nie miałam w nocy dwa razy wstaje to chyba nie aż tak zle
dziś mam ochotę na naleśniki wiec sobie zrobię na obiadek z serkiem białym bo bardzo lubię -
zetaaa wrote:Dzis mnie rozsmieszyl post na fb..
Jesli mama duzo pierdzi to bedzie dziewczynka a jesli duzo beka to chlopiec hahaha
A jesli pierdzi b.smierdzaco to bedzie rude..a jak beka kielbasa to chlopiec bedzie mial piegi
Boze kto to wymysla!
Tego jeszcze nie słyszałam, ale ja sporo bekam i obstawiam chłopakaNynusia lubi tę wiadomość
-
Ja pierdzę mega i zanim jeszcze zrobiłam test, a ma być dziewczynka, więc może ziarnko prawdy w tym jest
Dużo zabobonów sprawdza mi się na dziewczynkę. Jedynie pierwszy trymestr mnie odrzuciło od słodyczy, więc tu nie pasuje, ale pozostałe jak najbardziej.
Na połówkowe wybieram się w ostatnim tygodniu maja.zetaaa, agania lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn