Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Lexie a jaką będziesz miała sukienkę ? Długą ? Białą ? Zdradź no coś
Zetaa to wg tego dziewczynkazobaczymy jak to się sprawdzi
Agatka ja sikam średnio 3 razy w nocy, a w ciągu dnia co około pół godziny ale to też może w powodu tego, że baaardzo dużo piję co najmniej jakbym była na kacu
A jeśli chodzi o bóle to też mi się zdarzają jak się za szybko podniosę albo zrobię jakiś taki ruch przy kichaniu bardzo często tak mam
Miłego dnia -
Hej dziewczyny , ja sie obudzilam z potwornym bolem glowy , ciesze sie ze u mnie brzydka pogoda to poczekam do 14 odwioze mojego do pracy i chyba przeleze caly dzien ;/ Co sie dzieje z tymi naszymi głowami
?
Co do przepowiedni to u mnie chlopakNo i sie zgadza
Agatko ja chodze bardzo czesto jeszcze , ostatnio specjalnie nic nie pilam w nocy i liczylam i bylam 5 razy , wiec dalam sobie spokoj z katowaniem sie bez wody i teraz wstaje co jakis czasA jak kicham to tez lekkie klocie jak dobrej pozycji nie znajde ale tylko chwilowe
Ktoś dzis wizytuje ? -
witajcie
to ja powinnam mieć dziewczynke i chlopakahehe
jesli chodzi o sikanie to nie mam różnicy... tyle samo do toalety chodzilam przed ciążą, w nocy spokój...zobaczymy jak długo... pewnie az Maleństwo będzie kopało w pęcherz
Miłego dnia kobitki :* -
aagatkaa1984 wrote:To u mnie ruda dziewczynka
Dziewczyny głupie pytanie, czy wy wszystkie dużo siusuacie? Ja w ogóle nie mam tego ciazowego parcia na pęcherz i oczywiście zmartwieniedrugie pytanie macie czasami taki nagle bol brzucha jak np wstaniecie za szybko, kichnięcie, kaszlniecie?
To miłego dnia dziewczyny, idę puścić pawia i zaczynam dzien
Ja też mam takie nagłe bóle. Czasem jak wstanę w nocy siku i się wyprostuję szybko albo kichnę. To nieprzyjemne ale chyba nic się nie dzieje z tego powodu -
Dzień dobry
Arielka cudny bujaczek
Lojkalojka my tak łóżeczko przepuściliśmy. Tyle się zastanawialiśmy czy aby nam na łeb nie padło tak wcześnie łóżeczko kupowac, że w końcu ktoś je kupił. Było śliczne- białe i dodatkowo z komodą i miejscem na przewijak i to za 350zł.
ZetaTo ja powinnam miec bliźnięta
Bo i pierdzę i bekam... mało śmierdząco a na bardzo dużo % nasz Kornelek będzie rudawy bo jego tatuś ma piękne kasztanowe włosy a ja jestem blondynką
Agatka ja siusiam dużo. Przez cały pierwszy trymest siusiałam mało a jak tylko się skończył to jakbym się wściekła. Nie wiem czy pamiętasz ale nawet pisałam tu, że myślę, że mam zapalenie pecherza.
Kasiulka a ja nie mam połówkowego jako pierwszaKtoś pisał że ma 6 maja
A ja na śniadanie zjadłam caaaałą michę sałaty z pomidoramiI nieszczególnie się najadłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 10:28
Nynusia lubi tę wiadomość
-
A ja nie mam za bardzo ochoty na warzywa, co mnie bardzo martwi i juz wmuszam w siebie nawet kawałeczek pomidorka.
Co do łóżeczka mi sie podoba to http://www.sklep-tosia.eu/bellamy-paso-doble_p893, ale mamy juz łóżeczko po starszej, wiec pewnie nie kupimy.
A to mój okazaly bebzunek http://zapodaj.net/5ca6fe1c73267.jpg.html troche kiepska jakość zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 10:37
BATTINKA, aanaa, Nynusia, onka lubią tę wiadomość
-
Ja sikam coraz wiecej, i juz czasem mi sie beczec chce bo zdaje mi sie ze sie posikam , lece do wc a tam pare kropelek, w nocy co godzine musze, wczoraj od 19 juz nic nie pilam a i tak bylam w nocy 5 raxy.W dzien tez chodze coraz czesciej, zwlaszcza jak chodze to mi sie ciagle chce.
Takie uklucia mi sie zdarzaja jak kichne a nie zdarze sie skulic.
haha kto to wymyslil to u mnie powinna byc ruda dziewczynka:p -
aagatkaa1984 wrote:A ja nie mam za bardzo ochoty na warzywa, co mnie bardzo martwi i juz wmuszam w siebie nawet kawałeczek pomidorka.
Co do łóżeczka mi sie podoba to http://www.sklep-tosia.eu/bellamy-paso-doble_p893, ale mamy juz łóżeczko po starszej, wiec pewnie nie kupimy.
A to mój okazaly bebzunek http://zapodaj.net/5ca6fe1c73267.jpg.html troche kiepska jakość zdjęcia
Też miałam taki okres, że patrzec na warzywa nie mogłam a z owoców to tylko pomarańcze i truskawki. Ale przeszło...
Śliczne to łóżeczko i ile miejca na rzeczy. No ale cena też dobra. My planujemy kupic używane łóżeczko i tylko materacyk nowy dokupic.
-
Ursa wrote:Też miałam taki okres, że patrzec na warzywa nie mogłam a z owoców to tylko pomarańcze i truskawki. Ale przeszło...
Śliczne to łóżeczko i ile miejca na rzeczy. No ale cena też dobra. My planujemy kupic używane łóżeczko i tylko materacyk nowy dokupic.Ursa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry! Rowniez witam sie z bolem glowy, ktory towarzyszy mi od wstania z lozka
Zaczelam sie troche stresowac bo czuje sie jakbym w ciazy nie byla... piersi przestaly bolec, apetytu tez nie mam takiego jak wczesniej, brzuch mnie nie boli nawet przy kichaniu... Pociesza mnie tylko to ze wczoraj po powrocie z pracy dwie godziny spalam... I wieczorem zasnelam bez problemu, a w nocy 3 razy siku bylam wiec jakas namiastka objawow jest... Ale juz bym chciala poczuc ruchy... Wtedy bym wiedziala ze wszystko jest dobrze... A tak to ciagle mysle i sie martwie... -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Z tymi strachami to zauważcie, że coraz więcej z nas ma takie odczucia, że się nie czuje w ciąży albo że za dobrze się czuje. Może to po prostu kwestia II trymestru i tego, że każda z nas już czeka na ruchy dziecka, a wiele z nas jeszcze nie czuje. Ja czekam na detektor, ma przyjść dzisiaj.
Co do sikania to ja spokojnie do rana daję radę, a w dzień nie chodzę za często. Ale to może kwestia tego, że nie piję jakoś dużo, a jednocześnie zaczęły mi się robić ostatnio lekkie obrzęki na kostkach, więc chyba zatrzymuję wodę. Jeśli się okaże że to nerki a moja pani dr to zbagatelizowała (o czym pisałam parę dni temu) to się będę złościć. Tymczasem nie kreślę czarnych scenariuszy
Mi ta bąkowo-bekowa wróżba niestety by nie pomogła, bo u mnie się to zmieniaAle jest świetna, człowiek musiał miec wyobraźnię
Ursa, to ja mam 6 maja połówkowe i ktoś chyba jeszcze ma tego samego dnia.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 11:23
Ursa lubi tę wiadomość