X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super ! Dziekuje madu :* taka roznica od tego 17 procent ! :)

No wlasnie mi sie nie wyswietlalo w na innych stronach w % , ale jak juz czytam ze zaplodnienie bylo w styczniu , ze juz tyle dni za mna to sobie mysle o matko ile juz minelo ! :)

Nynusia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam wczoraj napisać, że na spotkaniu w poradni rodzinnej dowiedzieliśmy się, że jeśli mężczyzna dochodzi wcześniej niż kobieta i ze jeśli zdarza się to któryś raz to mamy do czynienia z prostytucja małżeńska! Ot co!

Arielka, szczesliwa_mamusia21, onka, madu, Misiowa, Nynusia, polkosia lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu258 wrote:
    Zapomniałam wczoraj napisać, że na spotkaniu w poradni rodzinnej dowiedzieliśmy się, że jeśli mężczyzna dochodzi wcześniej niż kobieta i ze jeśli zdarza się to któryś raz to mamy do czynienia z prostytucja małżeńska! Ot co!
    Co proszę?

km5st5odymuuq2ts.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu no to ladne informacje :D

agu258 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo mężczyzna nie pomyślał o kobiecie tylko o swoich potrzebach, nie wspomnę,że jak facet chce a my średnio to tez jest to rodzaj prostytucji. I stad się biorą rozwody ☺

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:51

szczesliwa_mamusia21, Lucy7, Arielka lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-71913.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu dobrze ze w tej drugiej sytuacji to nie powiedzieli gwałt... skad oni to biora , ale no maja jakies swoje myslenie :) Ale nieraz sie dowiemy nowosci no ! :)

agu258 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mam sprawdzić czy jest korespondencja w skrzynce, skoro z domu nie wychodzę? :) Śmieszne są dla mnie takie zusowskie kontrole. Absurd, absurd i jeszcze raz absurd. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:02

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie Kasiu z Toba .. oni maja jakis swoj swiat i swoje procedury , absurdalne ale kto im zabroni ? No wlasnie nikt...

Zaraz moja piekielna kuchnia <3 Wiem moze , nie kazdy uwaza to za fajny program wrecz odwrotnie ale ja baaardzo go lubie ogladac, zwlaszcza szefa Amaro :D

Dziewczyny jakies mam dziwne klocia na samym doleee .. troche boli ale polozylam sie moze przejdzie... nie lubie byc sama w domu wrr...

Kasia82 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • aniacicha Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oglądając dziś łóżeczka rzuciło mi się takie o to i chciałam się was po radzić co myślicie o nim?
    kupili byście takie? czy zwykłe normalne ?

http://olx.pl/oferta/lozeczko-drewniane-z-szuflada-i-komoda-CID88-ID8lnlp.html#81a2801af5

201510287051.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Zgadzam sie Kasiu z Toba .. oni maja jakis swoj swiat i swoje procedury , absurdalne ale kto im zabroni ? No wlasnie nikt...

Zaraz moja piekielna kuchnia <3 Wiem moze , nie kazdy uwaza to za fajny program wrecz odwrotnie ale ja baaardzo go lubie ogladac, zwlaszcza szefa Amaro :D

Dziewczyny jakies mam dziwne klocia na samym doleee .. troche boli ale polozylam sie moze przejdzie... nie lubie byc sama w domu wrr...
    Tez nie lubie :( a maz pelno wyjazdow ma

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:51

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Ale się stęskniłam! :)
    Miałam gości więc cały możliwy czas im poświęciłam :) Było oczywiście super.
    Postaram się nadrobić jak najszybciej, ale nie wiem czy dam radę. Co u Was? Jakie newsy?
    Ja dziś poczułam pierwsze ruchy maluszka, w sumie teraz czuję cały czas jak się rusza w środku i jestem pewna, że to dzidziek ;)
    Wcześniej były motylki, ale teraz to już ruchy, oczywiście słabe jeszcze, ale czuję w środku puk puk puk :)

Powiedzcie mi gdzie podziewa się nasza Małgorzatka?

szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniacicha , wyglada fajnie , ale cena tez fajna :) To zalezy wszystko od Ciebie zgadza sie ze komode mozesz sama dostawic , a na allegro sa piekne lozka nawet z calym wyposazeniem , kolderka podusia , wszystko i w dodatku zamawiasz nowe , rowniez z szuflada :) Ja bym sie nie zdecydowala na pewno ale decyzja nalezy do Ciebie :)

nenka no to witaj w klubie , wiem co czujesz :( ale damy rade bo kto jak nie my ! :)

Muffinka super ze czujesz dzidziulka , juz Ci daje znaki to musi byc niesamowite wiedziec ze to na pewno ruchy a nie wnetrznosci :)

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia ja też lubię ten program ;) oglądamy razem ;)

Wiecie co.. jestem taaaka głodna mam sosik z karczkiem i ziemniaczkami ale zaczym wróciłam rodzinka wyjadla ziemniaczki i musze gotować toż to cała wieczność! ;(

Aniacicha super łóżeczko bardzo praktyczne;)

Muffinka1019 fajnie ze się odezwałaś zastanawialam się co tak znkknelas;)
    Tez bym chciała poczuć takie wyraźne ruchy a na razie tylko leciutko pukniecia

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:52

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż takie wyraźne to one nie są, ale już wiem, że to dzidziolek :)
    Nynusia bracia do mnie przylecieli ( w końcu ) i zwiedzaliśmy parki, miasta i co się dało, a więc od rana do 2 w nocy siedziałam z nimi i korzystałam, bo już ich chyba nie zobaczę w tym roku :(
    Widzę, że o łóżeczku pisałyście, dla mnie też było ważne, aby szuflada była pod łóżeczkiem, zawsze coś tam schowam. Nynusia kiedy masz USG? Kiedy będziesz wiedziała, kto tam jest? :)

wnid9vvjodizjocx.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniacicha łóżeczko fajne i z pozoru praktyczne ale tak jak dziewczyny pisały wysoka cena a ze zwykłej komody i łózeczka tez mozna cos takiego wyczarowac jak juz ktos chce i założe sie ze bedzie sporo taniej ;)Poza tym według mnie takie zastawienie łózeczka komodą ogranicza w pewien sposób dostęp tlenu jak np z jednej strony sciana z 2 strony komoda. Ja chce zrezygnowac całkowicie z poduszki i kołderki mój maluch bedzie spał na smym materacyku w spiworku bez rekawków bo uwazam ze tak jest najbezpieczniej dla niego :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa, mnie też męczą bóle głowy jak się przemęczę. Pamiętaj, tylko, że teraz to dzidziuś najważniejszy, a praca, wiesz jak to jest, każdego da się zastąpić i niestety, ale nie zawsze, bywa tak, że pracodawca nie docenia naszego starania. Wiadomo, każdy ma inną sytuację w pracy.

wnid9vvjodizjocx.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic ja się żegnam dzisiaj bo głóka boli.. chyba ciśnienie nie takie.. albo przemeczenie..

Córka jeszcze nie śpi i nawet nie chce iśc spać a rano znów będzie płacz.. wrrrr

Dobrej nocy pa pa

‹‹ 677 678 679 680 681 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ