Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale super ! Dziekuje madu :* taka roznica od tego 17 procent !
No wlasnie mi sie nie wyswietlalo w na innych stronach w % , ale jak juz czytam ze zaplodnienie bylo w styczniu , ze juz tyle dni za mna to sobie mysle o matko ile juz minelo !Nynusia lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam wczoraj napisać, że na spotkaniu w poradni rodzinnej dowiedzieliśmy się, że jeśli mężczyzna dochodzi wcześniej niż kobieta i ze jeśli zdarza się to któryś raz to mamy do czynienia z prostytucja małżeńska! Ot co!
Arielka, szczesliwa_mamusia21, onka, madu, Misiowa, Nynusia, polkosia lubią tę wiadomość
-
agu258 wrote:Zapomniałam wczoraj napisać, że na spotkaniu w poradni rodzinnej dowiedzieliśmy się, że jeśli mężczyzna dochodzi wcześniej niż kobieta i ze jeśli zdarza się to któryś raz to mamy do czynienia z prostytucja małżeńska! Ot co!
-
A jak mam sprawdzić czy jest korespondencja w skrzynce, skoro z domu nie wychodzę?
Śmieszne są dla mnie takie zusowskie kontrole. Absurd, absurd i jeszcze raz absurd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 20:02
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Zgadzam sie Kasiu z Toba .. oni maja jakis swoj swiat i swoje procedury , absurdalne ale kto im zabroni ? No wlasnie nikt...
Zaraz moja piekielna kuchniaWiem moze , nie kazdy uwaza to za fajny program wrecz odwrotnie ale ja baaardzo go lubie ogladac, zwlaszcza szefa Amaro
Dziewczyny jakies mam dziwne klocia na samym doleee .. troche boli ale polozylam sie moze przejdzie... nie lubie byc sama w domu wrr...Kasia82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczesliwa_mamusia21 wrote:Zgadzam sie Kasiu z Toba .. oni maja jakis swoj swiat i swoje procedury , absurdalne ale kto im zabroni ? No wlasnie nikt...
Zaraz moja piekielna kuchniaWiem moze , nie kazdy uwaza to za fajny program wrecz odwrotnie ale ja baaardzo go lubie ogladac, zwlaszcza szefa Amaro
Dziewczyny jakies mam dziwne klocia na samym doleee .. troche boli ale polozylam sie moze przejdzie... nie lubie byc sama w domu wrr...a maz pelno wyjazdow ma
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ale się stęskniłam!
Miałam gości więc cały możliwy czas im poświęciłamByło oczywiście super.
Postaram się nadrobić jak najszybciej, ale nie wiem czy dam radę. Co u Was? Jakie newsy?
Ja dziś poczułam pierwsze ruchy maluszka, w sumie teraz czuję cały czas jak się rusza w środku i jestem pewna, że to dzidziek
Wcześniej były motylki, ale teraz to już ruchy, oczywiście słabe jeszcze, ale czuję w środku puk puk puk
Powiedzcie mi gdzie podziewa się nasza Małgorzatka?
szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Aniacicha , wyglada fajnie , ale cena tez fajna
To zalezy wszystko od Ciebie zgadza sie ze komode mozesz sama dostawic , a na allegro sa piekne lozka nawet z calym wyposazeniem , kolderka podusia , wszystko i w dodatku zamawiasz nowe , rowniez z szuflada
Ja bym sie nie zdecydowala na pewno ale decyzja nalezy do Ciebie
nenka no to witaj w klubie , wiem co czujeszale damy rade bo kto jak nie my !
Muffinka super ze czujesz dzidziulka , juz Ci daje znaki to musi byc niesamowite wiedziec ze to na pewno ruchy a nie wnetrznosciMuffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusia ja też lubię ten program
oglądamy razem
Wiecie co.. jestem taaaka głodna mam sosik z karczkiem i ziemniaczkami ale zaczym wróciłam rodzinka wyjadla ziemniaczki i musze gotować toż to cała wieczność! ;(
Aniacicha super łóżeczko bardzo praktyczne;)
Muffinka1019 fajnie ze się odezwałaś zastanawialam się co tak znkknelas;)
Tez bym chciała poczuć takie wyraźne ruchy a na razie tylko leciutko puknieciaMuffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Aż takie wyraźne to one nie są, ale już wiem, że to dzidziolek
Nynusia bracia do mnie przylecieli ( w końcu ) i zwiedzaliśmy parki, miasta i co się dało, a więc od rana do 2 w nocy siedziałam z nimi i korzystałam, bo już ich chyba nie zobaczę w tym roku
Widzę, że o łóżeczku pisałyście, dla mnie też było ważne, aby szuflada była pod łóżeczkiem, zawsze coś tam schowam. Nynusia kiedy masz USG? Kiedy będziesz wiedziała, kto tam jest? -
aniacicha łóżeczko fajne i z pozoru praktyczne ale tak jak dziewczyny pisały wysoka cena a ze zwykłej komody i łózeczka tez mozna cos takiego wyczarowac jak juz ktos chce i założe sie ze bedzie sporo taniej ;)Poza tym według mnie takie zastawienie łózeczka komodą ogranicza w pewien sposób dostęp tlenu jak np z jednej strony sciana z 2 strony komoda. Ja chce zrezygnowac całkowicie z poduszki i kołderki mój maluch bedzie spał na smym materacyku w spiworku bez rekawków bo uwazam ze tak jest najbezpieczniej dla niego
-
Misiowa, mnie też męczą bóle głowy jak się przemęczę. Pamiętaj, tylko, że teraz to dzidziuś najważniejszy, a praca, wiesz jak to jest, każdego da się zastąpić i niestety, ale nie zawsze, bywa tak, że pracodawca nie docenia naszego starania. Wiadomo, każdy ma inną sytuację w pracy.