Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetaaa, w 1 tr. po prostu nie mogłam jeść. Moją zgubą były słodycze, od których mnie totalnie odrzuciło... No i przez 3 miesiące jakoś organizm się przestawił, że nadal jem mniej, ale już od 3 tygodni waga stoi w miejscu. Ciekawe co dalejKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witajcie ! U mnie tez pieknie i chyba zabiore corke po szkole do parku .
Ja tez wstalam z bolem glowy .
Tak rozmawiamy o wadze , ze postanowilam kupic sobie rower stacjonarny .
Zawsze to bezpieczniejsze niz jazda w plenerze .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
witam, ja mam ochotę zapisac się na fitness dla kobiet w ciązy,ale wstrzymam się do kolejnej wizyty, bo na osttanim usg mialam jeszcze nisko lożysko, a wtedy niby ćwiczenia nie sa wskazane.
ja mam 170cm i waże 67 kg aktualnie (waga startowa tez taka była), udało mi się nadrobić "zwrócone kg".
nie przejmujcie się wagą, najwazniejsze jest zdrowie dzieciaczka. córka pani prowadzącej firmę, z którą współpracujemy bardzo dbała o figurę w czasie ciąży, ogólnie chudzinka taka, ze mogła sobie darowac jakiekolwiek liczenie kg...w ciąży przytyła tyle, że gdybym nie zobaczyła ją z dzieckiem nawet bym nie wiedziała, ze była w ciązy...efekt? dziecko urodziło się wiotkie, ze słabym napięciem i od urodzenia jest rehabilitowane...miało za mało miejsca w brzuszku i nie mogło się za bardzo ruszać wg lekarzy...
dlatego ja walczę o nabieranie kg!
zamawiałyście na allegro jakieś ubranka ciążowe?
mnie kuszą rzeczy od tego użytkownika: leginsy krótkei i długie zpanelem, taka rozciągliwa spódnica i ten pas na brzuch - można go dokładac do ulubionych bluzek, które są już za krótkie
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=9059247Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 09:44
-
Ja ważę teraz 68 kg przy wzroście 164. Trochę za dużo, ale u mnie dużo tłuszczyku siedzi w piersiach i żadna z koleżanek nie chce uwierzyć, że tyle ważę. Może to się jakoś sensownie rozkłada, nie wiem. Latem i wiosną zawsze mniej miałam, od kilku lat ok. 63-65, ale zimą trochę przybieram. A pomyśleć, że przy pierwszym dziecku zaczynałam ciążę z wagą 54 kg, a po ciąży ważyłam 50. Aż wierzyć mi się nie chce. Prawie 20 kilogramów mniej niż teraz, byłam jak szczupaczek.
Dziewczyny, ja też na Waszym miejscu wagą w ciąży aż tak bardzo bym się nie martwiła. Teraz najważniejsze jest zdrowie dzieciaczków, a jeśli zrezygnuje się z niezdrowych przekąsek, jest szansa, że nie przybędzie tyle "niepotrzebnych" kilogramów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 09:55
-
Blondik wrote:witam, ja mam ochotę zapisac się na fitness dla kobiet w ciązy,ale wstrzymam się do kolejnej wizyty, bo na osttanim usg mialam jeszcze nisko lożysko, a wtedy niby ćwiczenia nie sa wskazane.
ja mam 170cm i waże 67 kg aktualnie (waga startowa tez taka była), udało mi się nadrobić "zwrócone kg".
nie przejmujcie się wagą, najwazniejsze jest zdrowie dzieciaczka. córka pani prowadzącej firmę, z którą współpracujemy bardzo dbała o figurę w czasie ciąży, ogólnie chudzinka taka, ze mogła sobie darowac jakiekolwiek liczenie kg...w ciąży przytyła tyle, że gdybym nie zobaczyła ją z dzieckiem nawet bym nie wiedziała, ze była w ciązy...efekt? dziecko urodziło się wiotkie, ze słabym napięciem i od urodzenia jest rehabilitowane...miało za mało miejsca w brzuszku i nie mogło się za bardzo ruszać wg lekarzy...
dlatego ja walczę o nabieranie kg!
zamawiałyście na allegro jakieś ubranka ciążowe?
mnie kuszą rzeczy od tego użytkownika: leginsy krótkei i długie zpanelem, taka rozciągliwa spódnica i ten pas na brzuch - można go dokładac do ulubionych bluzek, które są już za krótkie
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=9059247
-
Kasia82 wrote:Agatka, przepraszam, czy to tylko moje wrażenie, czy na wiele postów reagujesz zdenerwowaniem? Wyluzuj, kobieto, bo się wykończysz.
-
Nie bierz wszystkiego tak do siebie. Podziel to, co piszą, przez dwa. Sama wiesz jak jest na forach. Naprawdę nie warto się tak denerwować.
Ja też czasami mam inne zdanie niż dziewczyny, ale biorę poprawkę, bo wiem, że jest wśród nas wiele młodych mam, które często oczekują pierwszego malucha. Może nie zawsze mają takie doświadczenie, stresują się wieloma sytuacjami, ale ja w sumie też podobnie reagowałam w pierwszej ciąży. Teraz patrzę na takie wpisy z dystansem, a jak coś wiem i mogę pomóc wyzbyć się obaw, to nic mnie to nie kosztuje.
estrella, agu258, onka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia82 wrote:Agatka, przepraszam, czy to tylko moje wrażenie, czy na wiele postów reagujesz zdenerwowaniem? Wyluzuj, kobieto, bo się wykończysz.
Odnosze takie samo wrazenie... Agatka czesto podwazasz zdanie innych dziewczyn... A moze to one maja racje a nie Ty?
Blondik moja kierowniczka tez jest bardzo szczupla i w ciazy przytyla tylko 8 kg a odzywiala sie dobrze... Jej coreczka tez miala rehabilitacje wlasnie z powodu slabego napiecia miesni... Wiec moze cos w tym byc... -
cześć dziewczyny
u mnie troche pochmurno dzisiaj ale cos robić trzeba nie ma leżenia w łóżku
ja na wesele ide jutrojade do szczyrku
jeszcze nie wiem co założe .... hehe
a pozniej w listopadzie ma moja siostra i bardziej tego sie obawiam.. jak z miesiecznym dzieckiem to rozwiązać ... ale będę martwić się pozniej
zabieram się do pracy
miłego dnia :*Nynusia, Ewalika lubią tę wiadomość