Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli,myśl pozytywnie bo zwariujesz.. Wiem,ze łatwo sie mowi i doradza ale co ma byc to będzie,zamartwianie sie nic nie pomoze.. Trzymaj się!
Polkosia,jak to pisałam wczoraj Ursie,lepiej dmuchac na zimne.Jesli Cie cos martwi to jedź,malenstwo najwazniejsze!AsiaPoli lubi tę wiadomość
-
Zazdroszcze pogody u mnie pada i zimno
Tez cos ciagle musze jesc , wlasnie pochlonelam frytki z karkoweczka pieczona na patelni no bo na grila za zimno a wszystko popilam koktajlem z truskawek a jak
jacusianka wszystkiego najlepszeeeego ! Spelnienia marzen :*
Glowa do gory na pewno wszystko bedzie dobrze z malenstwem , trzymaj sie -
SS z tego co mi tutaj położna mówiła to całkiem normalne
O ile nie masz bolesnych skurczy co kilka minut. Ze mnie tu na tych rozkurczowych zeszło tyle powietrza, że aż dziw, że wcześniej grawitacja w ogóle mnie jeszcze dotyczyła.
Ja nadal siedzę i nadal nie wiem ile będą mnie trzymali. No ale nie narzekam, przynajmniej człowiek się czuje poważnie traktowany a nie jak się czasem słucha o polskich szpitalach.
I muszę im zwrócic honor- obiad był... zjadliwy. Może nie jakieś pyszności ale zupa była całkiem doprawiona i nie przypominała wody z pomyj po obiedzie, mięso nie było jak zelówka a sos niczym nie przypominał tych szpitalnych glutów do tego surówka z marchwii i kiszonej kapusty czym mi akurat sprawili przyjemnośc.
A na kolację był makaron z marchewką z groszkiemCo osobiście lubię. Jak nic zostaję tu na dłużej.
ss, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Jacusianka mało to odbicie krwi na wkładce i trochę na papierze podczas podcierania. Gdy wkładka "namaka" i przypomina krwawienie miesiączkowe to bywa martwiące i wymaga hospitalizacji. Tak mi to tłumaczono.
-
Ursa dziekuje, skurczy nie czuje.nie wiem jak powinien wygladac brzuszek, bo chyba powinien byc twardzszy brzuszek ciazowy niz takie zwykle sadełko?
ja jestem szczupla wiec ta skura chyba sie musi naciagnac skoro tam wszystko rosnie.w pn mam wizyte to zapytam lekarza, mam nadzieje ze to normalne.
-
Hej hej hej
W końcu Was nadrobiłam.
AsiaPoli myśl pozytywnie nie denerwuj się bo to nie pomoże ani Tobie ani dzidzi na pewno będzie wszystko dobrze trzymaj się!
Polkosia lepiej dmuchać na zimne- dobrze dziewczyny mówią, zapewne jesteś już na IP albo już po w każdym razie trzymam kciuki za to zeby było dobrze.
Jacusianka wszystkiego najlepszego dla Ciebie i maleństwa, pomyślności zdrówka i spełnienia marzeń!! :*
Szczesliwa mamusia to ja Ci zrobiłam smaczka na te szaszłyki ale w końcu musiałam obejsc się smakiem.
Dziewczyny głowa mi dziś odpada nie mogę patrzeć ani nic robić, weszłam w sumie po to co obiecałam czyli zdjątka sukienki i bucików oto one:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f5b4e822e3a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e93017b590c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7222b00c89c.jpgagu258, Ewalika, miska2503, szczesliwa_mamusia21, Blondik, agaton, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Nynusia no szpilki bomba i bardzo podoba mi sie sukienka . Ja bardzo lubie proste kroje , bez ozdobnikow . Super wybor . Napewno bedziesz wygladala bosko
Nynusia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
hej Kobietki!
AsiaPoli trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze! to tylko statystyczne ryzyko, trzeba sprawdzić czym prędzej i już
Nynusia piękna sukienka i buty, z klasą!
Ja miałam się odezwać w piątek po USG ale jakoś tak mi zleciał ten weekend, cały u znajomych. W każdym razie na wizycie wszystko ok, podejrzeliśmy Malutką- chyba nadal jest dziewczynką, chociaż leżała tak, że nie bardzo dało się dokładnie dojrzeć co ma między nogamiTylko gin jej nie mierzyła już, więc jestem trochę zawiedziona bo nie wiem ile urosła
Ostatnio średnio co 2-gi dzień śni mi się poród
PauLLa ja też II trymestr i wczoraj znów wymiotyAle i tak liczę że kiedyś nastanie koniec tych uroczych dolegliwości
Tyle dobrego, że mam zdecydowanie więcej energii
I dobrze bo jutro wracam do pracy
A tak z innej beczki- co myślicie o wyjeździe do Chorwacji na tydzień w 25-26 tygodniu? Znajomi nas strasznie namawiają, pewnie pojechalibyśmy samochodem z noclegiem po drodze, tak zeby tam mieć autko w razie gdybyJa mam straszną ochotę gdzieś pojechać, tym bardziej że wtedy nie powinnam być jeszcze totalnym słoniem
Oczywiście jeśli wszystko z ciążą będzie ok, tfu tfu
Miłej niedzieli!!!agu258, Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość