Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
miska2503 wrote:Hej co myślicie o koszu Mojżesza na pierwsze miesiące życia dzidziusia?
Ja się tez zastanawialam nad nim, ale do drugiego pokoju, nie rezygnując z lozeczka, ale ostatecznie zostaje przy kołysce coneco
polkosia lubi tę wiadomość
-
Kwestia rodzaju transportu pozostaje do uzgodnienia

Chcemy jechać do Dalmacji, w okolice Splitu. Popływać na okoliczne wysepki, Hvar np
A co do imienia- u mnie niezmiennie Maja
Dla chłopca nie mieliśmy wybranego więc w sumie dobrze że ma być dziewczynka
-
BATTINKA wrote:No to faktycznie niezła heca tak się zebrać w kupę hehe. Super

A ja myślałam jak nazywa się to piwo bezalkoholowe a to Bavaria a czy ono ma smak piwa czy jak?
No normalnie smakuje jak piwko
jest zwykła, pszeniczna, o smaku jabłka i brzoskwiniowa. co najważniejsze jako jedyna ma 0,0% alko więc można pić do woli
no jest jeszcze warka radler 0.0% ale to smakuje jak lemoniada wiec jaki sens?
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Ja tez zastanawiałam się nad wakacjami w tym roku, ale wciąż uważam, że ciąża to nie choroba i lecimy pod koniec maja. To wypada u mnie 19 tydzień. Sprawdzałam warunki i wiekszosc samolotów wymaga zgodę od lekarza dopiero od ok.26 tygodnia ciąży, wiec we wczesniejszym etapie nie trzeba nawet tego zgłaszać. No ale znam też osobę, która będąc w ciąży nie farbowala włosów, nie malowala się i ogólnie mało wychodziła z domu z obawy, że cos w każdej chwili może się stać, wiec jest to bardzo indywidualna sprawa.

Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Ooo widzę że nie tylko ja jestem fanką Bavarii
Jest jeszcze jedno dobre bezalkoholowe, nazywa się Birell, tylko chyba niestety trudniej dostępne. O! a nie wiedziałam że warka radler ma 0.0, myślałam że te wszystkie tego typu jak Lech Free itp to są do 0,5promila.
Ja chcę grilla!
Ale pogoda paskudna
-
polkosia dobrze ze wszystko sie uspokaja , odpoczywaj duzo !

Oj tez mam ochote na grilka , ale narazie najadlam sie rosolkiem wiec zaspokoilam swoje glodowe potrzeby
Kosz mojzesza super sprawa , ale niestety nie u nas
Ja bede miec jedno lozeczko + jedno turystyczne w małego pokoju bo my duzo podrozujemy , wiec do Pl jak bedziemy jechac jak znalazl takie malo zajmujace miejsca lozeczko
-
U mnie teź kosz mojżesza odpada. Wystarczy, że któryś piesek szturchnie i nie daj Boże dzidzia upadnie razem z koszykiem.
Ale podobają mi się ogromnie
Z resztą podobnie ja te filigranowe kołyseczki z mnóstwem falbanek.
-
kasiulka87 wrote:Ooo widzę że nie tylko ja jestem fanką Bavarii
Jest jeszcze jedno dobre bezalkoholowe, nazywa się Birell, tylko chyba niestety trudniej dostępne. O! a nie wiedziałam że warka radler ma 0.0, myślałam że te wszystkie tego typu jak Lech Free itp to są do 0,5promila.
Ja chcę grilla!
Ale pogoda paskudna 
Bo jest warka radler i warka radler 0.0%
Jest w auchan też jakieś takie piwo bezalkoholowe i jest napisane że ma do 0,5%. Myślę, że bez przesady takie śladowe ilości nie zaszkodzą. Na początku ciąży zjadłam chyba z 6 michałków pod rząd a potem przeczytałam że w składzie jest spirytus
-
Też mi się wydaje, że to "zero alkoholu" w ciąży jest obostrzeniem nieco na wyrost. I jeśli tylko kobieta nie pije czteropaku lecha free w 2 godziny to do dzidzi nie mają prawa żadne % dolecieć. Aczkolwiek ja sprawdzać tego na swoim dzidziusiu nie chcę. W zupełności wystarczyło mi na święta czy urodziny teściowej 2 warki radler 0,0. U nas niestety Bavaria nigdzie nie jest dostępna a szkoda, skoro Arielko piszesz, że ma smak prawdziwego piwa.
Mi mąż w zeszłym tygodniu zrobił niespodziankę bo kupił mi dwa wina 0,0
Jedno czerwone i jedno białe. Na razie jeszcze nie próbowałam bo mi szkoda. Trzymam na jakąś specjalną okazję 
Dokładnie takie:
http://bezalkoholowe.com/zerozero/34-pierre-00-rouge.html
http://bezalkoholowe.com/zerozero/33-product.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:55
-
nick nieaktualny
-
Nenka jutro pewnie więcej dziewczyny będą pisac
Dzisiaj nie dośc, że weekend to jeszcze pogoda piękna.
Ja staram się odwrócic uwagę od dźwięków dochodzących z porodówki. Biedna dziewczyna woła mamę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:14
-
Witajcie dziewczyny !
Nareszcie moge posadzic dupe na kanapie
Od rana praca w ogrodzie , potem porzadki i obiad . Teraz czas na relax , bo brzuch boli.
polkosia ciesze sie , ze plamienie i bol brzucha sie uspokoilo .
A ja kiedys jak kupilam piwo bezalkocholowe to bardzo dziwnie smakowalo. Straszna chemia. Ale wiem , ze w w polsce macie wiekszy wybor .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
Lojkalojka w PL właśnie w ogóle nie ma poza warką, bavarią i frangile. Przy czym warka to 40% piwa bezalkoholowego i 60% lemoniady a frangile to napój słodowy o smaku grejfruitowym
Prawdziwy wybór bezalkoholowych piw jest w Czechach i na Bawarii.
-
U nas zaczyna sie sezon picia rozowego winna , a ja musze obyc sie smakiem .
Ursa , a Ty dalej sama w sali?
nenka , a ja Ci zazdroszcze , ze jestes sama . Ja czasami chcialabym zostac sama choc jeden dzien i nic nie robic .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:51
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
Lojkalojka Samiuteńka w ogóle na oddziale jest 5 osób
Trochę więcej na położnictwie. Spokój i cisza.
Boję się trochę, że mnie nie wypiszą jutro
Dzisiaj ciśnienie mam bardzo wysokie- 165/94.
-
Tak, Szczęśliwa Mamusiu
Dzięki, że pytasz. Dobrze się czuję, po południu właśnie rozbolała mnie głowa i to ciśnienie tak podskoczyło ale poza tym wszystko super. Wszystkie wzdęcia przeszły, brzuch z powrotem płaski. Ja się śmieję, że przyjechałam z brzuchem ciążowym a wyjadę z płaskim
szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak u was z ubrankami dla chłopczyków. Ja właściwie jeszcze nic nie kupuję ale już staram się rozeznać gdzie w moim mieście znajdują się sklepy z ubrankami dla niemowląt i gdzie jest taniej.
Wszystko fajnie pięknie znalazłam nawet trochę promocji ale większość ubranek jest dla dziewczynek, a dla chłopców albo prawie nic nie ma albo są same paskudztwa. Nie rozumiem skoro można zrobić ładnego różowego pajaca z misiem to dlaczego nie można zrobić takiego samego tylko niebieskiego albo zielonego.