Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
miska2503 wrote:Hej co myślicie o koszu Mojżesza na pierwsze miesiące życia dzidziusia?
Ja się tez zastanawialam nad nim, ale do drugiego pokoju, nie rezygnując z lozeczka, ale ostatecznie zostaje przy kołysce conecopolkosia lubi tę wiadomość
-
Kwestia rodzaju transportu pozostaje do uzgodnienia
Chcemy jechać do Dalmacji, w okolice Splitu. Popływać na okoliczne wysepki, Hvar np
A co do imienia- u mnie niezmiennie MajaDla chłopca nie mieliśmy wybranego więc w sumie dobrze że ma być dziewczynka
-
BATTINKA wrote:No to faktycznie niezła heca tak się zebrać w kupę hehe. Super
A ja myślałam jak nazywa się to piwo bezalkoholowe a to Bavaria a czy ono ma smak piwa czy jak?
No normalnie smakuje jak piwkojest zwykła, pszeniczna, o smaku jabłka i brzoskwiniowa. co najważniejsze jako jedyna ma 0,0% alko więc można pić do woli
no jest jeszcze warka radler 0.0% ale to smakuje jak lemoniada wiec jaki sens?
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Ja tez zastanawiałam się nad wakacjami w tym roku, ale wciąż uważam, że ciąża to nie choroba i lecimy pod koniec maja. To wypada u mnie 19 tydzień. Sprawdzałam warunki i wiekszosc samolotów wymaga zgodę od lekarza dopiero od ok.26 tygodnia ciąży, wiec we wczesniejszym etapie nie trzeba nawet tego zgłaszać. No ale znam też osobę, która będąc w ciąży nie farbowala włosów, nie malowala się i ogólnie mało wychodziła z domu z obawy, że cos w każdej chwili może się stać, wiec jest to bardzo indywidualna sprawa.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Ooo widzę że nie tylko ja jestem fanką Bavarii
Jest jeszcze jedno dobre bezalkoholowe, nazywa się Birell, tylko chyba niestety trudniej dostępne. O! a nie wiedziałam że warka radler ma 0.0, myślałam że te wszystkie tego typu jak Lech Free itp to są do 0,5promila.
Ja chcę grilla!Ale pogoda paskudna
-
polkosia dobrze ze wszystko sie uspokaja , odpoczywaj duzo !
Oj tez mam ochote na grilka , ale narazie najadlam sie rosolkiem wiec zaspokoilam swoje glodowe potrzeby
Kosz mojzesza super sprawa , ale niestety nie u nasJa bede miec jedno lozeczko + jedno turystyczne w małego pokoju bo my duzo podrozujemy , wiec do Pl jak bedziemy jechac jak znalazl takie malo zajmujace miejsca lozeczko
-
U mnie teź kosz mojżesza odpada. Wystarczy, że któryś piesek szturchnie i nie daj Boże dzidzia upadnie razem z koszykiem.
Ale podobają mi się ogromnieZ resztą podobnie ja te filigranowe kołyseczki z mnóstwem falbanek.
-
kasiulka87 wrote:Ooo widzę że nie tylko ja jestem fanką Bavarii
Jest jeszcze jedno dobre bezalkoholowe, nazywa się Birell, tylko chyba niestety trudniej dostępne. O! a nie wiedziałam że warka radler ma 0.0, myślałam że te wszystkie tego typu jak Lech Free itp to są do 0,5promila.
Ja chcę grilla!Ale pogoda paskudna
Bo jest warka radler i warka radler 0.0%Jest w auchan też jakieś takie piwo bezalkoholowe i jest napisane że ma do 0,5%. Myślę, że bez przesady takie śladowe ilości nie zaszkodzą. Na początku ciąży zjadłam chyba z 6 michałków pod rząd a potem przeczytałam że w składzie jest spirytus
-
Też mi się wydaje, że to "zero alkoholu" w ciąży jest obostrzeniem nieco na wyrost. I jeśli tylko kobieta nie pije czteropaku lecha free w 2 godziny to do dzidzi nie mają prawa żadne % dolecieć. Aczkolwiek ja sprawdzać tego na swoim dzidziusiu nie chcę. W zupełności wystarczyło mi na święta czy urodziny teściowej 2 warki radler 0,0. U nas niestety Bavaria nigdzie nie jest dostępna a szkoda, skoro Arielko piszesz, że ma smak prawdziwego piwa.
Mi mąż w zeszłym tygodniu zrobił niespodziankę bo kupił mi dwa wina 0,0Jedno czerwone i jedno białe. Na razie jeszcze nie próbowałam bo mi szkoda. Trzymam na jakąś specjalną okazję
Dokładnie takie:
http://bezalkoholowe.com/zerozero/34-pierre-00-rouge.html
http://bezalkoholowe.com/zerozero/33-product.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:55
-
nick nieaktualny
-
Nenka jutro pewnie więcej dziewczyny będą pisac
Dzisiaj nie dośc, że weekend to jeszcze pogoda piękna.
Ja staram się odwrócic uwagę od dźwięków dochodzących z porodówki. Biedna dziewczyna woła mamęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:14
-
Witajcie dziewczyny !
Nareszcie moge posadzic dupe na kanapie
Od rana praca w ogrodzie , potem porzadki i obiad . Teraz czas na relax , bo brzuch boli.
polkosia ciesze sie , ze plamienie i bol brzucha sie uspokoilo .
A ja kiedys jak kupilam piwo bezalkocholowe to bardzo dziwnie smakowalo. Straszna chemia. Ale wiem , ze w w polsce macie wiekszy wybor .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojkalojka w PL właśnie w ogóle nie ma poza warką, bavarią i frangile. Przy czym warka to 40% piwa bezalkoholowego i 60% lemoniady a frangile to napój słodowy o smaku grejfruitowym
Prawdziwy wybór bezalkoholowych piw jest w Czechach i na Bawarii.
-
U nas zaczyna sie sezon picia rozowego winna , a ja musze obyc sie smakiem .
Ursa , a Ty dalej sama w sali?
nenka , a ja Ci zazdroszcze , ze jestes sama . Ja czasami chcialabym zostac sama choc jeden dzien i nic nie robic .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:51
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojkalojka Samiuteńka w ogóle na oddziale jest 5 osób
Trochę więcej na położnictwie. Spokój i cisza.
Boję się trochę, że mnie nie wypiszą jutroDzisiaj ciśnienie mam bardzo wysokie- 165/94.
-
Tak, Szczęśliwa Mamusiu
Dzięki, że pytasz. Dobrze się czuję, po południu właśnie rozbolała mnie głowa i to ciśnienie tak podskoczyło ale poza tym wszystko super. Wszystkie wzdęcia przeszły, brzuch z powrotem płaski. Ja się śmieję, że przyjechałam z brzuchem ciążowym a wyjadę z płaskim
szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak u was z ubrankami dla chłopczyków. Ja właściwie jeszcze nic nie kupuję ale już staram się rozeznać gdzie w moim mieście znajdują się sklepy z ubrankami dla niemowląt i gdzie jest taniej.
Wszystko fajnie pięknie znalazłam nawet trochę promocji ale większość ubranek jest dla dziewczynek, a dla chłopców albo prawie nic nie ma albo są same paskudztwa. Nie rozumiem skoro można zrobić ładnego różowego pajaca z misiem to dlaczego nie można zrobić takiego samego tylko niebieskiego albo zielonego.